התפקדות אוקטובר

לא:O

הייתי בתערוכה הזו[החדר היה חלק מתערוכה רטרוספקטיבית של השמן. סליחה, מנשה קדישמן]. אומר היפה זאת tipeshet

misheani

New member
וואו, יפה.

ותפסיקי להחניף לעצמך. (סתם, אני יודעת שאת בן).

0mroosh

New member
יש גבול למגלומניה שלי! :)

התכוונתי לעומר השנייה שבפורום, דה. :(

anna871

New member
../images/Emo13.gif

שם:אנה גיל:20 מקום מגורים:מוסקווה שיר אהוב של רונה:עיניים זרות אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): יהודית רביץ - עיר קטנה

Sheeesh

New member
../images/Emo29.gif

שם: שירה (כמעט כמו שירה מב"ש...
זה באמת סיפור אמיתי רק שאני נתקעתי עם שם המשפחה המסורבל שלי...) גיל: 22 מקום מגורים: קרית חיים שיר אהוב של רונה: ICE" love the strange things to the mind strange things indeed" שיר אהוב של רונה מהחדשים: (הרשיתי לעצמי לפנק בעוד קטגוריה) "שתי צלחות לווין" (או וואטאבר) מעולה בעיניי! ממש כיף לשמוע אותו... אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): לקחתי לחברה שלי את POST ORGASMIC CHILL של סקאנק אננסי... והיא חושבת שהיא תקבל אותו חזרה חחחח וכמובן, תמונה: אני מכינה סושי I/O

הרבה זמן לא הגבתי אבל אני כאן..

שם:תאיר גיל:עוד חודש 17 מקום מגורים:כפר יונה שיר אהוב של רונה:המעיין הזוהר אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה):J.L.P וכמובן, תמונה:
אני הימינית

califia

New member
אין לי ציטוט גיקי, מצטערת.

ארר גרר? אררר? אה, כן, רואים שאני לסבית ומעולם ידו החיוורת של גיק או נרד לא נגעה בי. אפילו לא גיימר. כולן סטרייטיות איומות. איך סטרייטיות יכולולת להיות כ"כ קוליות? תגידו לבאפיסיטיות שיחטפו אותי ויקרינו לי בלופ את כל ה8? עונות? זה יעבוד נהדר עם הכדורים נגד אלרגיות ומיגרנה. ליאת 27 כפר סבא, לא, countryside of grandfather windmills of your mind שיר נורא לסבי, יש מחסור בהם, אתן יודעות, חוץ מהשירים של ענבל, אני כולי גישה טובה. אהמ. מה קניתי והורדתי? אחד מהם? בא לי לשמוע דביסי. כרגע. לקנות מחר. אני מתגעגעת לים. לה מר. אני שומעת את החדש של בנז'מן ביולה. לא משהו. נגטיף טוב יותר. משהו עם יה יה. הצרפתים עזבו, אפשר לחזור להיות פרנקופילים בשקט. גם אני חולה קצת, ואני הרבה פחות פוטוגנית מרונן.

0mroosh

New member
לסבית פיראטית. מגה-ארר. יש לך רטייה וכאלה?

באפי זה חרא, עדיף שתקני ניבים כאלה של פורים ותנשכי את עצמך בברך (את מגיעה?).

sir ../images/Emo9.gif

שם: אבישג גיל: 16 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה:madman's wife , כרית נוצות? אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): =\ וכמובן, תמונה: D:

califia

New member
וגם את הקלטת המפורסמת של נושאי.

את הדיסק הזה יש לי איפהשהו קבור אם לא גנבו לי אותו אי שם ב90'.

bזוהר

New member
מתפקדת

שם:זוהר גיל:16 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב של רונה:אגם קפוא אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): וכמובן, תמונה:תראו איזה חמוד בנדוד שלי!

etieti1

New member
מתפקדת..

שם:אתי גיל:17 ומשהו. מקום מגורים:איזור שאתם לאמכירים זה בטוח
שיר אהוב של רונה: אהבה שקופה אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה):הממ...מתחשק לי לקנות ת'אלבום של הבנות נחמדה וכמובן, תמונה:פפרצי XD

SheIIy

New member
../images/Emo45.gif

תראי, ייתכן שתאהבי את הדיסק, לא יודעת.. אני רק מציעה לך לשמוע אותו לפני הרכישה ולהחליט.

etieti1

New member
צודקת

אהבתי את השיר SO FAR אני צריכה לשמוע עוד כמה מהשירים שלהם כדי להיות בטוחה אם לקנות או לא... חלק אמרו שהוא "נחמד" לא יותר מזה...לאומת מטרפולין אמרו שהוא דיסק מעולה. ניראה כבר מה אני יעשה,ותודה על העצות :)

TziMHoNoa

New member
קנו לי אותו ליומולדת

אחד הדיסקים הטובים ששמעתי בשנה האחרונה

למעלה