התפקדות אוקטובר

מיץ פזי

New member
../images/Emo163.gif

שם: יעל (גם לי יש סיפור דומה) גיל: 17 וחצי מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה: הבור (ויש עוד כמה אבל אני לא מצליחה להחליט, כמו תמיד) גם אני מפנקת עצמי בעוד קטגוריה :) מהחדשים- צלחות לווין בהחלט האהוב עלי.. הוא מדהים.. וגם אני לא הכי התלהבתי מכרית נוצות :/ אלהום מועדף (לאו דווקא של רונה): יזהר אשדות/הלילות שלנו וכמובן תמונה:

מיץ פזי

New member
חחח שכחתי את הסיפר המצחיק..

בצוות הדרכה שלנו יש חוץ ממני עוד 3 (!) יעל, ומתוכן יש אחת שהשם משפחה שלי הוא השם שלי לפני שעבר עברות..

0mroosh

New member
../images/Emo94.gif

שם: עומר גיל: 18 מקום מגורים: להבים שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): זה ששומר עלי-שרית חדד (זה כמו חשמל בגוף, זה כמו כמעט לעוף
). וכמובן, תמונה: http://www.flickr.com/photos/65028544@N00

OMG

שם: נוף גיל: 17 מקום מגורים: הצ'ופצי'ק של הקומקום שיר אהוב של רונה: מבול אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): אמ, אבי רואד או ריבולבר או משהו כזה. אני חושבת. וכמובן, תמונה: זו אני

גמניגמני!

שם: נעה גיל: 17 מקום מגורים: קריות שיר אהוב של רונה: Waltz האחד והיחיד אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): החדש של אפרת גוש ממש טוב! וכמובן, תמונה: כמוובן

misheani

New member
חחח

אימצתי את התמונה- הולכת לבדוק איפה אפשר להשיג טישירט כזאת

darling2

New member
כן אני פה, מדי פעם..../images/Emo3.gif

שם: דר גיל: 18 וחצי מקום מגורים: מושב תאשור שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה
אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): Natasha Bedingfield-N.B
וכמובן, תמונה: אחרי שהצרתי ת המדים למידה נרמלית..אפשר לשים תמונה.. מהיום..חזרתי אז כמובן יש תמונות כמו כל סופשבוע בערך..

tipeshet

New member
איפה הגופיה הלבנה?

למה הכפתור בחולצה לא סגור? את לא מדוגמת, חיילת! (מה את עושה שם?)

darling2

New member
אני באפטר עד מחר!

אממ הגופיה הלבנה מתחת פשוט לא רואים! וכל הכפתורים סגורים! באמת שכן! אני הכי מדוגמת! איפה שם?! אני מש"קית חינוך..

tipeshet

New member
את לא עובדת עליי, חיילת.

"שם" בצבא, אבל נזכרתי ששאלתי את זה איזה אלף פעמים וכל פעם אני שוכחת מחדש. זה לא אישי, בחיי. אני לא רואה שום כפתור, ואפטר זה לא תירוץ!

ככה עושים חמור!

שם: יער(ית) גיל: 25 מקום מגורים: נ"צ שיר אהוב של רונה: עכשיו זה חמסין וקסיוס. אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): Joni Mitchell - Blue וכמובן, תמונה: ככה עושים חמור

TziMHoNoa

New member
...........

שם: נועה גיל: 17 מקום מגורים: ראשון שיר אהוב של רונה: כרגע זה "תל אביב" ו"מאחורי הדלת" וגם שני החדשים האחרים מושמעים כאן הרבה לאחרונה אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): קורין אלאל- כשזה עמוק וכמובן, תמונה: אני אהיה היפית...

etieti1

New member
והינה תמונה...

לא יכולתי לשלוח תמונה ביחד עם הסקר,עקב מחשב גוסס או שהאתר לא מחבב אותי...

כן המפקד :)

שם: מור גיל: 14 מקום מגורים: כפר-סבא. שיר אהוב של רונה: "מבול" :) אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): "עיניים זרות"-רונה :) וכמובן, תמונה: אתם תברחו. עדיף שאני לא ישים :)

The Damned

New member
אני בעיקר עוקבת אחריכם בשושו (ואתם נחמדים פה)

אז למה לא להתפקד :) שם: ג'סיקה גיל: 18 מקום מגורים: קדימה, ישראל שיר אהוב של רונה: אני חושבת שהמקום הכי חם תמיד יישמר ל"עשר שניות" אלבום מועדף (לאו דווקא של רונה): "בוקר טוב" של ירמי קפלן תמונת פלאפון; כיוון שאני לא בדיוק על המחשב שלי, יש רק כמה כאלה.

למעלה