התפקדות אוקטובר

kombinaizer

New member
../images/Emo41.gif התפקדות אוקטובר ../images/Emo41.gif

אז נגמר יום כיפור ועוד מעט סוכות
אז כמה שאלות כדי שנראה מי פה =]
שם:
תוכניות לחודש:
דיסקים שאתם רוצים לקנות:
סרטים שאתם רוצים לראות:
צמתם?
איך היה יום כיפור?
תוכניות לסוכות?
הופעות שתלכו החודש?
איך בבצפר?
נהנים מהשאלות? נגמר גמר חתימה טובה לכולם

עונהה

שם: אין לי מיקום: טירת כרמללל גיל: 15 וחצי תוכניות לחודש: אממממ ללכת להופעות חח דיסקים שאתם רוצים לקנות: דנידין סרטים שאתם רוצים לראות: סיילנט היל צמתם? יאפ איך היה יום כיפור? משעמם ביותר תוכניות לסוכות? אין משהו מיוחד הופעות שתלכו החודש? אשתדל להגיע להופעות של כלא איך בבצפר? מעולההה נהנים מהשאלות? כן כי אתה כתבת אותם :]

Segalovich

New member
OK...

שם: אור מיקום: טבריה גיל: 19 תוכניות לחודש: אין הרבה.. בעיקר צבא, וזורמים.. דיסקים שאתם רוצים לקנות: דנידין, לא הצלחתי להתאפק והורדתי אותו, אבל מחר על הבוקר אני קונה אותו! אין מצב שדיסק כזה מעולה לא יהיה אצלי בבית. סרטים שאתם רוצים לראות: אפקט הפרפר 2 צמתם? כן איך היה יום כיפור? נחמד תוכניות לסוכות? לקוות לא לסגור בבסיס הופעות שתלכו החודש? אין בטבריה ובסביבה הרבה הופעות, כלא - לטיפולכם איך בבצפר? אהה? נהנים מהשאלות? נהניתי מהמחשבה שאני בבית ספר

עונה עונה עונה

שם:לינע מיקום:אור עקיבא CT גיל:19 עוד 12 יום תוכניות לחודש: לעבוד לעבוד לעבוד, בין לבין לחגוג יומולדת 19 ואז שוב לעבוד לעבוד ולהיות יותר שמחה דיסקים שאתם רוצים לקנות:אממ בנתיים שום דיסק.. אולי של דנידין שמעתי שיש לו אחלה דיסק באיכות סבבה סרטים שאתם רוצים לראות:מישו לרוץ איתו, השטן לובשת פראדה ועוד כלמיני צמתם?לא, אני על אנטיביוטיקה איך היה יום כיפור?חרא. עצוב לי=[ תוכניות לסוכות? לעבוד. הופעות שתלכו החודש?אם הכלא יופיעו באיזור שלי אז להופעות של הכלא איך בבצפר? בצפר?! נמממ סבבה... חחחחחחחחחחחחחח נהנים מהשאלות? שאלות חביבות=] ~לין~

אני אני אני../images/Emo98.gif

שם:צאלה להלהלה מיקום:זכרון יעקבב גיל: מחר 15!!!!
אני בכיתה י'...פשוט קטנטנה
תוכניות לחודש:אמממ מחר יומולדת..אז בטח אני יחגוג
ולא יודעתת..כל מיני. דיסקים שאתם רוצים לקנות:ממממ לא יודעת סרטים שאתם רוצים לראות:מממ לא יודעתת צמתם?אכן. איך היה יום כיפור?נחמד.. תוכניות לסוכות?הופעות,משפחה,חברים.. הופעות שתלכו החודש?דודו טסה ולא תכננתי עוד משו.. איך בבצפר?נחמד ביותרר נהנים מהשאלות?בטח
יומטוב

chen010189

New member
kele6 u rule:)

שם: חן מיקום: חיפה גיל: 17.9 תוכניות לחודש: צילומים לסצינות האחרונות של "השמינייה", ביקור באולפני גלי צה"ל, מקווה גם איזו הופעה דיסקים שאתם רוצים לקנות: הרבה מדי :O סרטים שאתם רוצים לראות: שום סרט נכון לעכשיו צמתם? לא איך היה יום כיפור? עבר מהר השנה לשם שינוי! תוכניות לסוכות? מה שכתבתי למעלה הופעות שתלכו החודש? לא יודעת, אראה מה יש ואחליט איך בבצפר? נחמד לגמרי! נהנים מהשאלות? כן

S h A y K i

New member
עונה באיחורר...[:

סורי הייתי באילת =\ שם: שי :) מיקום: סוף העולם ימינה גיל: 15 תוכניות לחודש: לעשות פירסינג בפופיק דיסקים שאתם רוצים לקנות: אממממממ אמ אמ אמ דיסק של פינק
סרטים שאתם רוצים לראות: אפקט הפרפר [בפעם ה100
] צמתם? חחחחח לאאא בחיים לא צמתי אני ילדה שמנההההההה XD איך היה יום כיפור? ל=פ=א=נ=י=ם. הייתי באילת
תוכניות לסוכות? פירסינג בטבור ומסיבת אלכוהול אצלי בבית :) הופעות שתלכו החודש? אממ..אם אתה מתכוון שאני יכתוב כלא 6..אז לא..כי הם לא באים לצפון
איך בבצפר? כייפ לא נורמלי
נהנים מהשאלות? אממממממ לא.

למעלה