התפקדות אפריל. או לחילופין-

0mroosh

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אפריל. או לחילופין-

איך יודעים שבא אביב, שבא אביב, שבא אביב?
שם: מספר נקודות חן: מיקום: גיל: עוגייה אהובה: איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: חודש נפלא,
.

clyps

New member
עומר../images/Emo99.gif

שם:שיר (באמא שלי!
) מספר נקודות חן:שניה אני סופרת...ניראה לי 17, מקסימום 21.
ובמוחי
שאני מכינה, לא סבתא (כי הן מתות
) איבר בגוף שהייתם מלקקים לי:הממ.. אני חושבת שאת הניבים
חודש נעים ומלא בקורין לכולם!
שיר
.

שלמונזה

New member
אני עונה ../images/Emo168.gif

שם: זהבה מספר נקודות חן: 22 מיקום: ניו יורק סיטי גיל: 33 עוגייה אהובה: אורירו איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: אוזן חודש נפלא

../images/Emo192.gif

שם: חסוי. מספר נקודות חן:חסוי. מיקום:חסוי גיל:חסוי עוגייה אהובה:חסוי איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: כולך|גומרת| שם:ניר מספר נקודות חן:3 נראה לי מיקום: על המיטה גיל: עוד קצת 18 עוגייה אהובה: גרנולה איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: עדיין את כולך|גומרת|

1Reebok

New member
יאללה

שם: אלון מספר נקודות חן: לא ספרתי. חמש, שש? מיקום: כתף, יד.. סתם, נו, כפ"ס. גיל: 16. עוגייה אהובה: צ'וקלד צ'יפס? איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: הטחול.

ניייייי

שם:מנורי נורי (החליט לשנות את זה לגוגי בבצפר) מספר נקודות חן:4 ואחת על הצוואר כמו שיש לוקרין..(; מיקום:על הכיסא וכואב לי התחת.. גיל:15 עוד שלושה חודשים..(קצת פחות) עוגייה אהובה:אלפחורס!!!! איבר בגוף שהייתם מלקקים לי:עומר!!!

burnbaby

New member
הלוווווו

היי, אני חדשה פה. שיר מצאה אותי זרוקה בפינת רחוב... שם: יפעת מספר נקודות חן: 13 מיקום: עבודה (בלעע) ורמת גן או פתח תקווה או לוד (תלוי ביום ובשעה) גיל: 21 עוגייה אהובה: מאפין שוקולד צ'יפס ררררררר איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: השאלה מה היית מלקק/ת לי...

clyps

New member
הו../images/Emo99.gif

איזה יופי שבאת
ברוכה הבאה!!!
שיר
.

shlook

New member
קבלו!

שם: שלו מספר נקודות חן: אין סוף! מיקום: פנים, ידיים, רגליים, תחת גיל: 22 עוגייה אהובה: עוגיות חמאה דניות איבר בגוף שהייתם מלקקים לי: הגרוגרת

למעלה