התפקדות אפריל

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אפריל../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: כיתה/צבא/אחר: משהו חיובי שקרה במרץ: משהו חיובי שיקרה באפריל: מסר לאומה: תמונה [אל תשגעו אותי]: השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח?

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 כיתה/צבא/אחר: ט'4 [אהה שיסתיים כבררר] משהו חיובי שקרה במרץ: חודש מדהים בכללי משהו חיובי שיקרה באפריל: יומולדת לכלבה שלי
, נקווה שימשיך להיות כמו עכשיו.. אה וזה חודש לפני הטיול השנתי D: וחברה שלי עוזבת ת'ארץ [כן חיובי] מסר לאומה: D::::::::::::::: תמונה [אל תשגעו אותי]: השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? ישנהישנהישנה, התנחלות בטופדן, ים
ובעיקר לא להיות בבית

pati15

New member
:D

שם:פטריסיה גיל:15 + כיתה/צבא/אחר:ט'1 משהו חיובי שקרה במרץ:חודש נחמד...הייתי בטיול קצר עם המשפחה המעצבנת שלי :( והיה פורים יהיי :) משהו חיובי שיקרה באפריל:אממ לא יודעת מבחן בתנ"ך מבחן בהיסטוריה וטיולי של"ח יהייי :) מסר לאומה:בוב ספוג כזה סקסי :p תמונה [אל תשגעו אותי]: השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? משתעממת אני חושבת או שלא בעצם לא יודעת מה שבטוח שאני רוצה יםיםים אבל אני צריכה לקנות בגד ים _XD

עונה מהרמהר. ../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: עוד חודש וארבעה ימים בדיוק 15. כיתה/צבא/אחר: ט'2. משהו חיובי שקרה במרץ: פורים היה מעולה.
משהו חיובי שיקרה באפריל: הממממ... חופש פסח?
מסר לאומה: אל תתנו לאחים שלך לעזוב לאוסטרליה!!!!!!!!!!1 תמונה [אל תשגעו אותי]: עזבו אותי,'ני בתגובה מהירה. השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? הממ. לפני פסח-מנקים. בחוה"מ כאילו? לאדעת. ישנה? XD

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת. גיל: עוד חודשיים 17 ^^" כיתה/צבא/אחר: י"א משהו חיובי שקרה במרץ: אמממ היו דברים טובים, אבל לא כאלו שאפשר לעשות מהם סיפור - לא שאני חושבת לפחות. משהו חיובי שיקרה באפריל: אין לי מושג
מסר לאומה: אם אתם אוהבים משהו - תקנו אותו. אל תחכו וכשתחזרו לחפש אותו לא תמצאו. (מנסיון
) תמונה [אל תשגעו אותי]: נו שיהיה.
השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? לומדים למתכונת במחשבים?!
למה יש לכם הצעות?

HagarStar

New member
היית בטוחה שכתבת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם אתם אוהבים מישהו תקנו אותו ואני כולי 'איך היא קונה אנשים? מה זאת אומרת' חח אין אני ילדה חכמה D:

HagarStar

New member
חשבתי שכתוב מישהו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ולא משהו ולא הבנתי איך היא קונה אנשים חח

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי.../images/Emo29.gif

כבר חשבתי שאני הסתומה שכתבה "מישהו" ולא "משהו".... הבלהת אותי

YoureMyHeroine

New member
'ני.

שם: אור גיל: עוד 6 ימים 18 |גבות6| כיתה/צבא/אחר: י"ב משהו חיובי שקרה במרץ: שחר
משהו חיובי שיקרה באפריל: יומולדת, טיול שנתי, אילת, בית ריק מסר לאומה: מתמטיקה
זה אומר כבר הכל. תמונה [אל תשגעו אותי]:
השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? לומדים לפסיכולוגיה
, קצת בית ריק , חוגגים , שטויות , ישנים.

Emergency Exit

New member
כע המפקד! ../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif

שם: ליאור גיל: 15 כיתה/צבא/אחר: ט'4 הזונה משהו חיובי שקרה במרץ: מממממ. פורימון בצופים2008. היהתותח
משהו חיובי שיקרה באפריל: טיול סי''ס. להלהלה. (נקווה שיהיה טוב. תאחלו לי לא למות שם.
) מסר לאומה: חוק מרפי - כל פעם שתצאי לטיול בצופים, את תהיי במחזור\תהיי חייבת להשתין כל הדרך תמונה:
השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? מנקים ת'בית, ליל הסדר, טיול סי''ס מהצופים, יומולדתלחברות, מסיבות אולי. חודש מפציץ. (יוא, עוד מעט נגמרת השנה.)

Emergency Exit

New member
הא,

תמונה.
אני וחצי מאחשלי - הפוץ הכיחמודבעולם3>. לא הכיטובה אבל היא מצחיקה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 16!!!!! כיתה/צבא/אחר: י'. משהו חיובי שקרה במרץ: יומולדת P: ובטח היו עוד דברים חח משהו חיובי שיקרה באפריל: פסח. ת"א. מסר לאומה: - תמונה [אל תשגעו אותי]: *ביפ* השאלה המתחלפת - מה אתם עושים בפסח? שתי סתימות. ת"א. תעודות.

למעלה