התפקדות אפריל!

dralan

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות אפריל!../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף
) סמיילי שמסמל אותך עכשיו: *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד
) 3 עובדות על עצמך: אייסי/מסן: תמונה: וזהו

FeLL67

New member
ממ

שם: פלי^^ תאריך לידה: 19,5,92 מקום מגורים: (הראשון שאומר חור חוטף גרזן לעורף) רחובות^^ סמיילי שמסמל אותך עכשיו: X: *נראה* אותך במפגש, נכון? *מעביר אצבע על הלהב לבדוק עד כמה הוא חד ) ממ.. אולי 3 עובדות על עצמך: אני טבעונית, אדישה וסהרורית
אייסי/מסן: שניהם XD תמונה: אין לי כח -.-

Super Alonit

New member
כמה איומים... ~מפוחדת~../images/Emo10.gif

דווקא.
שם: אלונה.
תאריך לידה: 9.12.90
מקום מגורים: נס ציונה- חור בין רחובות לראשון, ומבשרת- חור ליד ירושלים.
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון? נכון
(אם אני לא אקפח את חיי עד אז |אימו|)
3 עובדות על עצמך: אני שמנה רוחנית, תלותית, ובוכה בגלל ספרים (ובגלל עוד המון דברים טפשיים אחרים) ~מחבקת את נקמה\שרה אנג'ל ומייללת~
אייסי/מסן: ICQ- 323570069 מסנג'ר- [email protected]
תמונה: אוך נו, באמת... ~משפילה את עצמי ומעלה תמונה~

dralan

New member
מתגרה בגורל הא?

אבל אמרת את שמות המקומות אז נשאיר את העורף שלך חלק ושלם בינתיים

Super Alonit

New member
ותתפקד בעצמך!!~../images/Emo46.gif

מה אתה חושב, שבגלל שפתחת את השירשור יש לך פטור?! ואם אני לא רואה תמונה אני בכלל אכעס!

dralan

New member
כמו שמישהי כבר אמרה פה....

דווקא. שם: דניאל תאריך לידה: 18/02/89 מקום מגורים: נתניה סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון? כן :) 3 עובדות על עצמך: אני דתי, אכזרי ונצלן (ואנשים פה יכולים להעיד על זה XD) אייסי/מסן: 252743458 / [email protected] תמונה: לי, בניגוד למישהי ההיא, הייתה תמונה לא מזמן במפגש הקודם

Super Alonit

New member
אין תמונה!../images/Emo46.gif הולכת אותי שולל!

חכה חכה מה אני אעשה לך במפגש. ~זועמת~

Liquid Dreams

New member
P:

שם: מאיה או לינטו, תלוי מי אתם
תאריך לידה: 17.7 מקום מגורים: טוב אני כבר לא הראשונה
אז חווווור בצפון בשם כפר ורדים
סמיילי שמסמל אותך עכשיו:
*נראה* אותך במפגש, נכון? לא בטוחה. 3 עובדות על עצמך: אממ.. אע... הא?! אייסי/מסן: [email protected] תמונה: תחלמו.

LadySilkworm

New member
אני:)

שם: שירה תאריך לידה: 3-9-1991 מקום מגורים: מרכז העולם[ירושלים. אבל באמת בירושלים, לא מסביב לה P:]. סמיילי שמסמל אותך עכשיו: :p *נראה* אותך במפגש, נכון? מממממממ.. 3 עובדות על עצמך: -אוהבת צילום מאודמאודמאודמאודמאודמאודמאוד -לא יודעת לשרוק P: -לועסת מסטיקים בלי סוף? אייסי/מסן: [email protected] והאייסיקיו בשביתה תמונה: אחת שיצאתי בה יפה..

למעלה