התפקדות חודשית

איף

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודשית../images/Emo41.gif

חודש חדש התחיל.
התפקדו נא .
שם:
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר)
האלבום האחרון שקניתם?
ההופעה האחרונה שהייתם בה?
ההופעה הבאה (של מאיר) שתלכו אליה?
ההופעה הבאה (לא של מאיר) שתלכו אליה?
שומעים רדיו?
אם כן - לאיזה תחנות אתם הכי אוהבים להאזין?
ולכבוד חג החנוכה - מה אתם אוהבים יותר : סופגניות או לביבות?
סרט אחרון שראיתם?
ציפיות לחודש הקרוב מעצמכם ומאחרים:
מסר לאומה : שיהיה חודש טוב!

איף

New member
מהווה דוגמא ומתפקדת ראשונה

שם: יסמין
אזור/ עיר מגורים: קרית אונו
שיר השבוע שלכם (של מאיר): "דומינו"
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר) ניר גבע - "אנשים"
האלבום האחרון שקניתם? ניר גבע - תיקון. מומלץ בחום
ההופעה האחרונה שהייתם בה? זה היה מזמן
. נראה לי שכפיר אפשטיין בבארבי ת"א.
ההופעה הבאה (של מאיר) שתלכו אליה? לא יודעת, אולי מחר ב"מקום" ? או ללבונטין.
ההופעה הבאה (לא של מאיר) שתלכו אליה? ניר גבע והפחמימות - היום בערב, תיאטרון תמונע
שומעים רדיו? בהחלט כן.
אם כן - לאיזה תחנות אתם הכי אוהבים להאזין? אני אוהבת את 88FM , אבל גם גלגל"צ בסדר, אני מניחה.
ולכבוד חג החנוכה - מה אתם אוהבים יותר : סופגניות או לביבות? לביבות - חד משמעית.
סרט אחרון שראיתם? 2012 . סרט מצוין.
ציפיות לחודש הקרוב מעצמכם ומאחרים: מצפה שיהיו בפורום הרבה הודעות, שלא יהיה יותר מידי לחץ בעבודה. אבל הכי חשוב שכולנו נהיה בריאים - נפשית ופיזית .
מסר לאומה : אין כמו מוסיקה ישראלית!!!!!!!

תמרי35

New member
שניה ( אבל די בקיצור)

תמרי מהמרכז , שיר השבוע-דומינו, שיר לא של מאיר- אין דבר כזה, ההופעה הקרובה -כנראה זאת שבגדרה ( הלוואי) , לביבות ברור עדיפות על סופגניות , סרט אחרון : ממזרים חסרי כבוד . חודש טוב וחג שמח !!

tommygirl75

New member
ואחרי הרבה זמן - חזרתי והנה:

שם: חוה גיל: 34 אזור/ עיר מגורים: ירושלים - קרוב לאגס 1 ול"חובבי ציון"...
שיר השבוע שלכם (של מאיר): רואים רחוק רואים שקוף שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): דיוואן הלב האלבום האחרון שקניתם? דיוואן הלב ההופעה האחרונה שהייתם בה? המדרגות ב"רשימו" - אקוסטי ההופעה הבאה (של מאיר) שתלכו אליה? מקווה מאד לצוללת ההופעה הבאה (לא של מאיר) שתלכו אליה? אין לי שמצו... אולי אביתר? שומעים רדיו? לעיתים אם כן - לאיזה תחנות אתם הכי אוהבים להאזין? גל"צ ולכבוד חג החנוכה - מה אתם אוהבים יותר : סופגניות או לביבות? לא ו-לא, אבל אם מכריחים אותי, אז סופגניות גורמה צפונבוניות קטנטנות עם מילוי לא צפוי והעיקר - לא אני משלמת עליהן...
) סרט אחרון שראיתם? סדרות, סדרות, סדרות. מזמן לא צפיתי בסרט (בקולנוע) ציפיות לחודש הקרוב מעצמכם ומאחרים: עוד פרנסה טובה, שהאהבה תתגבר והעיקר, הרבה בריאות.

odery

New member
נכון זה מדהים?!

אני העליתי אותו ליוטיוב נראלי.. אגב יש לדניאל זמיר את השר הממונה גם בסקסופון מדהים באלבום הישראלי הראשון שהוא הוציא כאן בארץ (אמן)

ms pizza

New member
הוא באמת מדהים ...

האמת שגם האלבומים של דניאל זמיר ( אמן ואחד ) ממש טובים ( הם אפילו גרמו לי לרוץ לקנות סקסופון ולהתחיל ללמוד..) וגם הפרוייקט של דיוואן הלב - ממש ממש טובים ( ופה אני מודה לבתדודה שלי שהכריחה אותי לשמוע אותם וגם מכירה אותם אישית )

איף

New member
לא מכירה את דיוואן הלב

אבל שמעתי כבר כמה אנשים שאהבו...אז אני אבדוק את הנושא

odery

New member
עכשיו אני?!

אודליה 26 ביצוע של מאיר-רואים רחוק רואים שקוף הכי טראש בעולם אבל ממש אהבתי את העיבוד אביהו שבת השבוע קניתי את פול אנקה אהמממ פאדיחה זו היתה התשובה שלי בהתפקדות הקודמת א-מאיר בפסטיבל הפסנתר לוידת ביום שלישי הולכים לאביתר:) חיה ונושמת רדיו-אחרי הכל אני מתפרנסת מזה מקשיבה להכל-אוהבת במיוחד את ערן סבאג בגלצ ,את המילה האחרונה (רק עם אברי),את ירון אנוש ביום שישי לא זה ולא זה-אבל אם חייבים אז לביבות 2012-אחלה אפקטים עלילה דלה-אבל למי אכפת:) לא לסיים אותו באכזבה-רוצה להביט אחורה בסיפוק מסר לאומה : אל תצאו לחופש עם כל אחד!!!

odery

New member
יצאתץי עם חברה חמודה

אבל היא ביקשה להביא עוד חברה-שהכרתי די בשטחי.. היה פלופ רציני-בחיים לא הצטערתי ככה.

ms pizza

New member
יששש!חנוכה ../images/Emo140.gif

שם: יסכה גיל: 29 וחודש ... אזור/ עיר מגורים: רחובות שיר השבוע שלכם (של מאיר): ללא ספק - רואים רחוק רואים שקוף ( יש מצב שנשמע אותו פעם בהופעה?? הלוואי!!) שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): ידידי השכחת - אתי אנקרי האלבום האחרון שקניתם? עלמא ההופעה האחרונה שהייתם בה? פלורה - רחובות , לפני שבועיים...מזמן, ממש מזמן. צריך שוב !! ההופעה הבאה (של מאיר) שתלכו אליה? מקווה לזאת שבגדרה ו/או לזאת שבת"א בבר כוכבא ההופעה הבאה (לא של מאיר) שתלכו אליה?אביתר - השבוע?? הלוואי שיצא..
שומעים רדיו? אם כן - לאיזה תחנות אתם הכי אוהבים להאזין? לא יוצא לי בכלל...
ולכבוד חג החנוכה - מה אתם אוהבים יותר : סופגניות או לביבות? לביבות ( או יותר נכון ספינג') אבל גם את הסופגניות המושקעות הקטנות של רולדין אלה עם המילוי קצפת בפנים סרט אחרון שראיתם? ממזרים חסרי כבוד ציפיות לחודש הקרוב מעצמכם ומאחרים: שחנוכה יביא אור נוסף לאור שיש כבר, ושיהיה טוב לכולם , ושכל החיילים שלנו יחזרו בשלום מסר לאומה : הממ. ...חג שמח ??? חג שמח!!

איף

New member
וואי

ספינג' אני אוהבת. חבל שאמא שלי לא יודעת לעשות. תמיד אני מקבצת נדבות (ספינג' כאילו
) מאנשים שאני מכירה. יום אחד אני אלמד לעשות!

תמרי35

New member
תגידי לי נלמד יחד!!!

אני תמיד מקבצת מסבתא מתבכיינת לה שאמא יודעת לעשות אבל לא מכינה..

הר עיבל

New member
שבוע טוב!!

גיל:28 אזור מגורים: הרי יהודה שיר השבוע שלכם של מאיר: ארץ אבודה שיר השבוע שלכם לא של מאיר: הגולם- אביב גדג'. האלבום האחרון שקניתם:" תפילה ליחיד" אביב גדג'. ההופעה האחרונה שהייתם בה: פשש לא זוכר... ההופעה הבאה של מאיר: ב"ה לעלמה בגדרה... שומעים רדיו?: בטח,88 fm בעיקר בלילה שיש לילה של אלבומים . סופגניות או לביבות?: לביבות נראה לי.. סרט אחרון שראיתם : "חייב לזוז"- אהוד בנאי והפליטים. ציפיות לחודש הקרוב : שהרכב יעבור טסט!!! מסר לאומה: חנוכה מואר..

איף

New member
מעולה מעולה

אביב גדג' החדש - מעולה! 88FM - מעולה! שיהיה בהצלחה עם הטסט לרכב.

Growler

New member
Last, but not least

שם: דויד גיל: 26 אזור/ עיר מגורים: בקעת אונו שיר השבוע שלכם (של מאיר): אליה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): Avanti Morocha ההופעה האחרונה שהייתם בה? הופעת בכורה של ניר גבע והפחמימות - תיקון (מומלץ ביותר!!!!!!!!!!) ההופעה הבאה (של מאיר) שתלכו אליה? תלוי במאיר
ההופעה הבאה (לא של מאיר) שתלכו אליה? מחכה לעוד הופעה של ניר גבע. אמרתי שמומלץ? שומעים רדיו? אכן אם כן - לאיזה תחנות אתם הכי אוהבים להאזין? 100 FM ולכבוד חג החנוכה - מה אתם אוהבים יותר : סופגניות או לביבות? לביבות סרט אחרון שראיתם? I love you, man ציפיות לחודש הקרוב מעצמכם ומאחרים: מעצמי, שאני אעמוד בספירות המלאי של החברה. מאחרים שיצביעו בעד אלירז באח הגדול! מסר לאומה : לא יפה לקלל, אם כבר, אז עדיף ביטויים כאלה עם טוויסט של גסות.

למעלה