התפקדות חודש אוגוסט!

shani judd

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש אוגוסט!../images/Emo41.gif

שם: גיל: לאיזה כיתה אתם עולים? מקום מגורים: מסן/אייסי: שיר אהוב של אליס: מסר לאומה: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: תמונה שלכם:

shula 1 6

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

שם:שלומית גיל:16 וחצי לאיזה כיתה אתם עולים?י'א מקום מגורים:חשמונאים מסן/אייסי:[email protected] שיר אהוב של אליס:down in a hole מסר לאומה:חייכו באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:שישיסטים תמונה שלכם:בע.
מימין

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה

שם: זמר גיל: 13.8 לאיזה כיתה אתם עולים? ט' מקום מגורים: ראשון מסן/אייסי: [email protected] שיר אהוב של אליס: הממ לאב הייט לאב\דאון אין אה הול מסר לאומה: חסה באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: הממ סיסטם ובערך בנירוונה תמונה שלכם: אולי אח"כ

../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: 15+ לאיזה כיתה אתם עולים? י"א מקום מגורים: מרכז
מסן/אייסי: מי שרוצה שיפנה אליי [מטעמי חשאיות
] שיר אהוב של אליס: יש הרבה.. nutshell, down in a hole, would, brother, am i inside, get born again, i stay away, it ain't like that.. אין לי כוח לעוד
מסר לאומה: תישנו כל עוד יש לכם חופש
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: הייתי בעוד פורום פעם.. עכשיו רק פה:p תמונה שלכם: אין על המחשב. וטוב שכך

everynormal

New member
עונה

שם:אוריאן גיל: עוד שלושה שבועות ב-21/08 אני אהייה בת 16 לאיזה כיתה אתם עולים? י''א מקום מגורים: באר שבע מסן/אייסי: [email protected] שיר אהוב של אליס: לאב הייט לאב בתקופה האחרונה מסר לאומה: נצלו את החופש כמה שיותר! באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: פרל ג'אם תמונה שלכם: אין לי

דם דם דם דם דם בי דובי דם

שם:חזקוש ישורון גיל:17 ושליש עולה לכיתה:י"ב 2 מקום מגוריםתל אביב מסן: [email protected] אייסיקיו: 301073072 מסר לאומה:מיגרנה זה על הפנים באיזה פורומים עוד אתה נמצא? שמיניסטים,צ'ילי פפרס, מטאליקה, הפיג'מות, מוניקה סקס, רם אוריון וקומונת קקי תמונה:מאילת, עם האח והאחות מסיאטל (ואני כמובן הג'ינג'י)

Big bear

New member
אמ

שם: אסף גיל: 17 וחצי לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב מקום מגורים: איזור השרון מסן/אייסי: [email protected] שיר אהוב של אליס: כרגע I Stay Away מסר לאומה: איזה כיף להיות יהודי? D: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: פה ושם.. תמונה שלכם: נגיד

Aline In Chains

New member
אני..

שם: אלין. גיל: 16 לאיזה כיתה אתם עולים? יא';[ מקום מגורים: ב"ש. מסן/אייסי: [email protected] שיר אהוב של אליס: ג'אנקהד לנצח. מסר לאומה: שורפות לי העיינים. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: מטאליקה,שביעיסטים,אופת'[קומונה]..וסתם קוראת בעוד כמה.. תמונה שלכם: >

Aline In Chains

New member
חחחח פוטושופ,ילדה:)

נראה לך באמת שאני נראת ככה? הורידו לי את כל הנמשים, והחליקו קצת את העור:)

shula 1 6

New member
חח נו אנלא מבינה בדברים האלה ../images/Emo3.gif

(אני אוהבת נמשים!) ואת עדין יפה

Girl In The Box

New member
אני

שם:לוטם גיל:16 לאיזה כיתה אתם עולים?יא מקום מגורים:ק.אתא מסן/אייסי:[email protected] שיר אהוב של אליס:would,,junkhead,down in a hole באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:HIM ונייטוויש תמונה שלכם:אין לי כוח

mary06

New member
../images/Emo1.gif

שם: מרי בשבילכם גיל: 18 לאיזה כיתה אתם עולים? צבא מקום מגורים: אשדוד מסן/אייסי: [email protected] 177149823 שיר אהוב של אליס: כאילו..ברצינות? נאטשל..דאון אי אה הול..וי דיי יונג..דירט..סלאדג' פאקטורי..פרוגס..נו מה יש מעט מאוד שירים שאני לא מתחברת אליהם.. מסר לאומה: ממ..תהנו מהשנים האחרונות שלכם בבצפר ותישארו בחיים
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: נייטוויש תמונה שלכם:

רוני,בת 18 נכון ל-12 לאוקטובר.

לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב מקום מגורים: ראש העין שיר אהוב של אליס: לא שמעתי מספיק. בנתיים man in a box. בטוח השתנה בזמן הקרוב. מסר לאומה: עבדתי היום 8 שעות בקיוסק וסביבי לקוחות אטומים. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: רד הוט צ'ילי פפרז(אדומה),אופנה אלטרנטיבית,מצעדים וביקורת מוזיקה,פרל ג'אם(מידי פעם). תמונה שלכם:אני ואחי החייל בשיבטה.

Shemesh161

New member
../images/Emo42.gif

שם: אור\שמש. גיל: 16. לאיזה כיתה אתם עולים? יא' :(((. מקום מגורים: ב"ש. מסן/אייסי: גם ככה אף אחד לא מוסיף. שיר אהוב של אליס: would? מסר לאומה: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: לדזפלין. תמונה שלכם: כסףכסף :).

גם אני רוצה

אני חדש ולכן אתם לא מכירים אותי, עכשיו תכירו. שם: אבישי בלכר גיל: 19 וחצי לאיזה כיתה אתם עולים? ג' מקום מגורים: גבעת אלה מסן/אייסי: לא זוכר שיר אהוב של אליס: Down in a Hole מסר לאומה: שהשנים יהפכו לחודשים שהחודשים יהפכו לשבעועות שהשבועות יהפכו לימים שהימים יהפכו לשעות שהשעות יהפכו לדקות הדקות לשניות וכו' וכו' אוג' 06 כבוד באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: מטאליקה ומטאל תמונה שלכם: אמ.. אולי אח"כ

למעלה