התפקדות חודש אוגוסט

איף

New member
../images/Emo41.gif התפקדות חודש אוגוסט../images/Emo41.gif

שם:
תאריך לידה עברי/לועזי
עיר/אזור מגורים:
שיר החודש שלכם (של מאיר)
שיר החודש שלכם (לא של מאיר)
ספרו חוויות מהחודש שהסתיים
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב
איחולים, הערות, הארות, בקשות וכל דבר אחר שתרצו להגיד שיהיה חודש מגניב!

michalkl1

New member
התפקדות חודש אוגוסט

אז אני בודקת את הפורום מידי ומתנצלת שאין לי יותר זמן להיות פעילה.... שם: מיכל תאריך לידה: 18/08/79 כ"ה באב עיר מגורים: ת"א שיר החודש: "אצלך בעולם" שיר החודש (לא של מאיר בנאי): "שום דבר לא יפגע בי" חוויות מהחודש שהסתיים: אימונים לתריאטלון... עבודה, עבודה, וקורס נגרות. דברים שאני מחכה שיקרו בחודש הקרוב:טבה לארה"ב מהעבודה ונוסעת לראות הופעה של מדונה ברומא.. אומנם לא מאיר בנאי אבל קרוב:)ואימונים לתריאטלון... (עד שאני אפול מהרגליים) איחולים ובקשות: שתהיה שנה מקסימה... עם המון הצלחה והרבה מוזיקה...

איף

New member
אגב, לא רוצה לבאס

אבל מדונה מגיעה להופיע בארץ.

michalkl1

New member
לא מתבאסת ../images/Emo13.gif

אני בספק אם היא מגיעה...וגם אם כן... רומא עם שתי חברות והופעה עדיין יהיה נחמד...

TEENAGER1

New member
כן המפקדת../images/Emo9.gif

שם: מיכל תאריך לידה עברי/לועזי: י"ח סיון 11.6 עיר/אזור מגורים: ירושלים שיר החודש שלכם (של מאיר): חלומות אחרים שיר החודש שלכם (לא של מאיר): לחיות נכון ספרו חוויות מהחודש שהסתיים: היה עמוס להפליא, אבל טוב. ממש טוב. דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב: מנוחה בצפון קצת, הופעה של מאיר, "יוסף וכתונת הפסים המשגעת"
איחולים, הערות, הארות, בקשות וכל דבר אחר שתרצו להגיד: קיץ נעים!!

ms pizza

New member
התפקדות,מתפקדים,התפקדנו....

שם:יסכה תאריך לידה:10.10.1980 עיר:רחובות שיר של מאיר:רואים רחוק רואים שקוף שיר לא של מאיר : יש לי סיכוי - אביתר בנאי ( המשפחה הזאת באמת מוכשרת!!) , ככה זה - ברי סחרוף, FOREVER YOUNG-BOB DYLAN חוויות מהחודש - עוד שבת מדהימה בירושלים, על האש כייפי במיוחד , ימי הולדת רבים .... דברים שמחכים להם- חתונות ( יש הרבה-החלה עונת החתונות!!),טיול לצפון , עוד שבת בירושלים , הופעות ( חוצות היוצר, אולי להצליח להגיע למאיר+שולי רנד, אביתר בנאי..) איחולים , הערות,הארות,בקשות,וכל דבר אחר : נו שייצא כבר הדיסק החדש של ברי סחרוף : )

איף

New member
כמה חם!

שיר החודש שלכם (לא של מאיר) ספרו חוויות מהחודש שהסתיים דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב איחולים, הערות, הארות, בקשות וכל דבר אחר שתרצו להגיד שם: יסמין תאריך לידה עברי/לועזי 4.7.83 כ"ג בתמוז. עיר/אזור מגורים: קרית אונו שיר החודש שלכם (של מאיר): תגידי אש תגידי מים. שיר החודש שלכם (לא של מאיר):יואב דגני - שמור ספרו חוויות מהחודש שהסתיים: מבחנים, עבודה, עייפות, חםםםםםםםםםם!
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב: הממ, ט"ו באב?
איחולים, הערות, הארות, בקשות וכל דבר אחר שתרצו להגיד:חם לי ואני רוצה שיגיע חורף! אה ו..שיהיה לכולם חודש מהנה.

honey pie1

New member
^^

שם: נועה תאריך לידה: 1.1.91 עיר/אזור מגורים: רמת גן שיר החודש שלכם (של מאיר): לבד שיר החודש שלכם (לא של מאיר): נשל הנחש ספרו חוויות מהחודש שהסתיים: החודש הכי טוב שהיה לי בשנה, נראה לי...
סוף סוף קצת חופש! וגם עברתי טסט ומצאתי עבודה אז בכלל.. דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב: לנסוע לאנשהו לכמה ימים, להמשיך להנות, להרוויח קצת כסף, והופעה של מאירD: איחולים, הערות, הארות, בקשות וכל דבר אחר שתרצו להגיד: תהנו.:)

amitabibos

New member
מתפקד,לשם שינוי!!

שם: עמית תאריך לידה: 2.9.85 עיר/אזור מגורים: אזור רעננה שיר החודש שלכם (של מאיר): שירו של שפשפ מההופעה במיוזיק רום שיר החודש שלכם (לא של מאיר): eric clapton-layla תיכנונים להבא:בע"ה נהיה בהופעה של מאיר ושולי,יש מצב גם להופעה החינמית בראש העין,עבודה.חתונות בפתח(מן קטע כזה של דתיים שכל החתונות באות ברצף).

Walk Two Moons

New member
../images/Emo175.gif מתפקד :)

שם: אבישי
תאריך לידה עברי/לועזי ב' בניסן, 5.4
עיר/אזור מגורים: באר-שבע
שיר החודש שלכם (של מאיר) איילת חן
שיר החודש שלכם (לא של מאיר) רונית שחר - ספרי לי הכל, ים של זמן.
ספרו חוויות מהחודש שהסתיים בעיקר ארזתי.
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב לעבור דירה, הופעה של מאיר בברקה (בעז"ה) ומפגש עם הדרה לוין ארדי.
איחולים, הערות, הארות, בקשות וכל דבר אחר שתרצו להגיד היו שלום ותודה על הדגים.

למעלה