התפקדות חודש אוקטובר- גרסא מקוצרת

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש אוקטובר- גרסא מקוצרת../images/Emo41.gif

טוב
כצפוי, גמר עונה 11 הביא הרבה אנשים לפורום. בימים האחרונים ספרקתי לפחות 6 כינויים לא מוכרים... קוראים סמויים שיוצאים מהארון, מצטרפים חדשים, ישנים שחוזרים, וכן הלאה. בשם כל הפורום- אני מברכת את כולם למועצת השבט
אז רק "ספירת מלאי" מזורזת (בהעדר מונח מתאים יותר), כדי שנדע מי פה איתנו:
שם-
אזור מגורים-
שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)-
בעלי HOT או YES

Fairywitch

New member
../images/Emo189.gifאני:

שם- חנה אזור מגורים- חיפה שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- רופרט וסטפני בעלי HOT או YES
-
HOT.

Confide In Adam

New member
שלום

שם- אדם אזור מגורים- חולון שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- וואו, זה קשה, יש הרבה... סטפני ו.. סירי בעלי HOT או YES: הוט

URITAKER

New member
כן האמת אני הצטרפתי

אורי זלמון פ"ת בוסטון רוב, לאחרונה סטפאני אבל הכי הרבה את כריס דוהרטי מהעונה ה-9 השחקן הכי טוב אי פעם לדעתי אולי בוסטון רוב איתו... הוט

שלומלום../images/Emo192.gif

אני שירלי מאזור הדרום החם מאוד שורדים אהובים: שאלה קשה, אממממממ איתן ואני מתלבטת בין סטפני וברוס. השורד הכי חתיך: ג'יימי
לצערי הוט, בהזדמנות זו, אני יגיד שמאוד נהנתי מהפורום, לדעתי הוא מדהים, ורוב המשתתפים מקסימים, ואני מקווה שיביאו במהרה את עונות ההמשך כדי שיהיה לי מה לתרום לפורום ולהשתתף.

dararo

New member
אני

שם: דניאל מקום מגורים: רמות השבים שני שורדים אהובים במיוחד: סטף וג'יימס מעונה 15 HOT

NamelessGirl

New member
יאללה

שם- לא סתם קוראים לי ניימלס.. אזור מגורים- הגליל העליון שני שורדים אהובים במיוחד- אוזי ורוב מריאנו בעלי HOT או YES- יס

Fairywitch

New member
אוזי../images/Emo99.gifאם הייתי מבקשת לכתוב שלושה-

הייתי מוסיפה אותו. איזה מלך

מתפקד!

שם-שי אזור מגורים-נגב שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- ג'ולי וסירי בעלי HOT או YES- יס

n o g a m o o n

New member
ושוב, גם אני ../images/Emo66.gif

שם: נוגה אזור מגורים: גליל עליון שורדים אהובים : איתן ורופרט הוט או יס : הוט

נמנמ.

שם- נעים אזור מגורים- יבנה ): שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- ריצ'רד האץ', והמ, טינה D: בעלי YES.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ.. אני פה לפעמים

שם-ענת
אזור מגורים-עמק יזרעאל
שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)-רוב (6) ו.. אה.. אני מתלבטת בין 3, אבל נגיד שסאבג' (7)
בעלי HOT או YES? הוט

danna C

New member
אממ אני?

שם: דנה אוזר מגורים: תל אביב שני השורדים האהובים במיוחד (נסו לבחור!) : טינה ואיאן בעלי HOT או YES? הוט

cwn

New member
עונה

שם- אור אזור מגורים- מרכז שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- רוב קאסטרנינו (6,8) ו-שי-אן (5,8) בעלי
HOT או YES

הדסוששש

New member
אני

שם- הדס אזור מגורים- כפ"ס שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- לא יכולה לבחור שניים בעלי HOT או YES - הוט

NSH2

New member
גם אני

שם-ניצן אזור מגורים-מרכז שני שורדים אהובים במיוחד (נסו לבחור!)- סטפני לגסיה ואממ...קלי (עונה 1) בעלי HOT או YES-כבלים

למעלה