התפקדות חודש יולי

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

וואה, חודשי האחרון בשירות בלונדון
לא ייאמן
אם הייתי עוזבת אחרי זה הייתי עכשיו בשלבי דכאון מתקדם
אוקיי, אז החודש האחרון היה, כיאה לחודש שסגר שנה ראשונה לפורום, חודש מאוד פורה בהודעות
התקדמות רבה של כולם
אז הנה 5 הכותבים המצטיינים של הפורום: <בסוגריים כמות ההודעות בחודש שעבר, וסימון של
/
כאינדיקציה לעליה או ירידה בכמות ההודעות> (372) אמבריי לנצח (113
) (146) justin9 (37
כל הכבוד עליה רצינית!, הדחת את שרי ממקום שני! (114) Cling And Clatter (כניסה חדשה! ריספקט!
) (110) Chrismakkah convert (48|כן עליה גם לך, אבל נפילה ממקום 2 ל4, התאמצי יותר החודש!
|) (50) בסטיאן (
עוד כניסה חדשה! כל הכבוד! קפיצה רצינית בהודעות
) אחרי זה כולם היו קרובים מאוד אחד לשני עם כמות די יפה של הודעות גם כן
ועכשיו, לשאלות: שם: גיל: מגורים: השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: מסר לאומה: השאלה החודשית:האם יש לכם חופש ומה אתם מתכננים לעשות בו?
ולא לשכוח- חייבים תמונה, אחרת תסתכנו בסנקציות מנהלתיות

WhiteShadows

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: ליאור גיל: בדיוק היום 16!!!!!!!!!! מגורים: רעננה השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: המ אני חושבת שקריסטל בול.. מסר לאומה:יש לי יומולדת היוםםם!!!! השאלה החודשית:האם יש לכם חופש ומה אתם מתכננים לעשות בו? אכן ואכן

מזל טובבבב../images/Emo6.gif ולמה אין תמונה!!?

ולמה לא אמרת מה את מתכננת?
לא אחראי מצדך

WhiteShadows

New member
חחח כי לא ידעתי!

חברות שלי [המדהימות אני חייבת לציין] תכננו הכל! והיה ממש מושלם!!!! הן רצו לקחת אותי לפיקניק בים אבל בגלל אילוציי זמן הלכנו בסוף לבריכה ןאז הן עשו לי פיקניק מגניב באיזה גן שעשועים לייד הבית שלי. אחרי זה הן החזירו אותי הביתה ושם היתה לי מסיבת הפתעה עם כל החברים ובסוף הן עוד לקחו ותי למועדון בהרצליה כדי לרקוד ולחגוג^^

כבר עבר חודש מההתפקדות האחרונה?../images/Emo12.gif

איזה קפיצה רצינית במספר ההודעות!! חודש שעבר, כולם (חוץ מגיתית, כמובן, שכמעט לכל עניין לא נחשבת "כולם"
) כתבו פחות מ-50 הודעות, ועכשיו המקום ה-5, רועי, כתב 50 הודעות!!.. מעניין מה יקרה בחודש הבא...
בחודש הזה יהיה לי הרבה יותר זמן מהחודש שעבר, בו נפרדנו מתלמידים
עכשיו יש לנו קייטנה שנגמרת כל יום ב-1...
מקווה להתאמץ יותר בחודש הזה!!!! ובאמת כל הכבוד לג'ניפר על הקפיצה ולכל החדשים ברשימה! עכשיו יש לכם מוניטין לשמור
אוקיי, ועכשיו לתשובות: שם: שרי
) מגורים: ג'רוסלם. השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: או TITLT או BT... נראה לי ששמעתי א H&F ואת UTIS בכמות די שווה החודש, ואלה שני השירים שהכי שמעתי מתוך האלבומים. האמת שמעתי גם את PIBY די הרבה, נראה לי שאני מתחילה סוף סוף לאהוב אותו
הגיע הזמן
עכשיו רק חסר לי לאהוב ממש את קריסטל בול... האם יש לכם חופש ומה אתם מתכננים לעשות בו? יש גם יש!!! לא ברור בדיוק ממתי (אולי ב-28 ליולי, ואולי ב-1 לאוגוסט). ושאלה- מה אתם מתכננים לעשות בו..... הממממממממממממ.... בואו נראה.... התכנון, בעז"ה הוא- אירופה!!!!!!!!
3 שבועות!!! אנגליה!!! צרפת!!! שוייץ!!!!!!! אני כל כך מתרגשת!!!
ותמונה, הנה תמונה שלי עם אחד מהתלמידים שלי (ויש לי 630 כאלה
)- יונתן, כיתה א' (עולה לב' עכשיו) אחד המופרעים, אבל הוא חמוד

justin9

New member
טנק יו ../images/Emo24.gif

לא ייאמן שרי את מתחילה לאהוב את PIBY
יונתן חמוד בטירוף אך קצת נראה בקריז
באיזה גילאים התלמידים שלך?

ידעתי שתהיי בשוק ../images/Emo3.gif

אבל באמת הגיע הזמן... זה אומר שמתקרב השלב שבו אני אוהב את כל UTIS. זה בדיוק אותו תהליך שהיה לי עם H&F, שבהתחלה לא אהבתי כמה שירים, ואחר כך היה שלב שאהבתי ממש את כולם (ואחרי זה נוצרו פייבוריטים), אז אני עוד מעט מקווה כבר לאהוב את כל UTIS... נראה לי שCB יהיה בין האחרונים
ואל תהרגו אותי

רגע רק עכשיו עשיתי אחד ועוד אחד,

הייתכן שאת אוהבת את PIBY יותר מCB?
לא ידעתי שזה אפשרי.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif המהמהמהמ מהר כי אמא מציקה

שם: נעה גיל: 17 וחצי מגורים: תל אביב השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: Bedshaped מסר לאומה: היי מה קורה כואבת לי הבטן השאלה החודשית:האם יש לכם חופש ומה אתם מתכננים לעשות בו? יש לי חופש חח.. אני נוסעת לארה"ב, אחרי מלא זמן שלא הייתי, ו- Six Flags וזה
ועוד

בסטיאן

New member
אני כותב מצטיין ../images/Emo9.gif

שם: רועי גיל: 17 מגורים: נורדיה, לב השרון שיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: Bedshaped התאים בול למצב-רוח העצוב שלי בזמן האחרון מסר: la mama della ignoranza e' sempre incinta את החופש אני אנצל כדי לעבוד ולהרוויח כסף, שישמש אותי אח"כ לטיול לאנגליה.

למעלה