התפקדות חודש יוני

ADVAM4

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo41.gif

שם: גיל: איזור מגורים: תמונה: שיר-החודש-של-בטי: שיר-החודש-לא-של-בטי: מה עשה לך את החודש? מה הרס לך את החודש? ציפיות לחודש יוני? מי מגיע להופעה?

ADVAM4

New member
../images/Emo192.gif

שם:אדוה גיל:17.5 איזור מגורים:אשקלון תמונה: שיר-החודש-של-בטי:מר לי(אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו!) שיר-החודש-לא-של-בטי:בינונימי-אריק ברמן מה עשה לך את החודש?לסיים מתמטיקה לכל החיים(למרות שהיה ממש קשה)!וגם לסיים אנגלית:) מה הרס לך את החודש?שום דבר מיוחד:) ציפיות לחודש יוני?ההופעה,ולסיים כבר את כיתה י"ב!:) הגיע הזמן! מי מגיע להופעה?האממ זהו,אז אני ממש רוצה להגיע להופעה,ואין לי בעייה עם ההלוך,הקטע הוא איך אני חוזרת!מישהו חוזר לאיזור הדרום?:)

חודש יוני- חודש טוב

רק איך למען השם עברה כבר חצי שנה??? שם: יעל מגורים: כפר סבא שיר החודש של בטי: השבוע שרתי את "מלכת הפופ" למטופלת שלי שיר החודש לא של בטי: "לא סתם בעינייך" של תמיר חיטמן מה עשה לי את החודש?- את מאי, כאילו? יצא לי להגיע להופעה של אסף אבידן במקרה והיה מ-צ-ו-י-י-ן מה הרס לי את החודש? הבית שלי קורס, נופל וקם... ציפיות לחודש יוני? עוד ועוד הופעות והכי חשוב- בטי ב- 21 לחודש אז כפי שהבנתם/ן אני ללא ספק מגיעה (טפו, שלא יקרה כלום לרכב שלי)

למעלה