התפקדות חודש מאי

איף

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש מאי../images/Emo41.gif

כן כן, אני יודעת שעוד לא הגענו למאי, אבל שקט פה מידי ואני נואשת.
אז...
שם:
עיר/אזור מגורים:
שיר השבוע (של מאיר):
שיר השבוע (לא של מאיר):
מה עשיתם בפסח?
מה אתם מתכננים ליום העצמאות?
מנגנים על איזשהו כלי נגינה? אם כן, איזה?
איחולים, ציפיות ומשאלות לחודש הקרוב: שיהיה חודש מגניב!

ms pizza

New member
אז ככה,

שם: יסכה גיל : 27 וחצי ( לא השתנה הרבה מלפני חודש
) תאריך לידה:א' חשוון (10.10) עיר: רחובות ( עוד מעט מאיר מגיע גם לפה..) שיר השבוע (של מאיר) : ירושלים !!!!!!!!! שיר השבוע ( לא של מאיר ) : ודע - יוסף קרדונר פסח : היה מלא בטיולים - בעיקר במדבר יהודה ואיזור המעיינות של בית שמש ( יש לנו ארץ מדהימה !!!), וגם ירושלים זכתה לביקור תוכניות לעצמאות: הממממ-חוץ ממנגל ? ? ? לא ידוע עדיין
מנגנים : ( קצת) על גיטרה
איחולים- שכל חיילים יחזרו הביתה בשלום ( וביניהם חיילי גבעתי) - ושגם החטופים ישובו לבית חודש מגניב לכולם !

TEENAGER1

New member
מתפקדת!

שם: מיכל גיל: כמעט 18 תאריך לידה: י"ח סיון 11.6 עיר/אזור מגורים: כמעט ירושלים שיר השבוע (של מאיר): אל נורא עלילה שיר השבוע (לא של מאיר): אייכה/שולי רנד מה עשיתם בפסח? הייתי בשתי הופעות (רונה קינן ונפגשים בסיבוב), ומתתי מרעב
מה אתם מתכננים ליום העצמאות? ללמוד?
מנגנים על איזשהו כלי נגינה? אם כן, איזה? כן, פסנתר וחלילית איחולים, ציפיות ומשאלות לחודש הקרוב: לעבור בשלום את כל המבחנים.. ושיסתדר לי ללכת להופעות שאני רוצה (מאיר, אביתר ויוני רכטר
)

איף

New member
מתפקדת

שם:יסמין גיל:עוד חודשיים 25 תאריך לידה: 4/7 , כ"ג בתמוז. עיר/אזור מגורים:קרית אונו. שיר השבוע (של מאיר):כמה אהבה.
שיר השבוע (לא של מאיר): ברי סחרוף -בואי הביתה. מה עשיתם בפסח? פגשתי חברים יקרים, קראתי ספר על החוף ובעיקר נחתי המון המון המון.
מה אתם מתכננים ליום העצמאות? כנראה שאלך לבמת הבידור בקרית אונו, כי אין כמו בבית.
ואם יהיה זמן אולי אצא לאיזו מסיבה טובה. וכמובן, על האש עם כל עם ישראל ואשתו. איזה כיף!
מנגנים על איזשהו כלי נגינה? אם כן, איזה? כן , על גיטרה אקוסטית יפהפייה עם סאונד מיוחד ביותר.
איחולים, ציפיות ומשאלות לחודש הקרוב: הופעות, של מאיר ועוד רבים וטובים אחרים. ומקווה שיקרו רק דברים טובים באופן כללי!
שיהיה לכולם חודש נפלא!

Walk Two Moons

New member
../images/Emo26.gif

שם: אבישי.
תאריך לידה: ב' בניסן \5.4 .
עיר/אזור מגורים: באר-שבע
שיר השבוע (של מאיר):
אליה, שהוכתר רשמית פה אחד (הפה שלי :) כשיר הטוב ביותר של מאיר מאז ומעולם
שיר השבוע (לא של מאיר): החידוש של יונתן רזאל ל'עוד יום', מתוך עבודה עברית
מה עשיתם בפסח? טיילתי, התבטלתי, למדתי...
מה אתם מתכננים ליום העצמאות? כנראה שעלהאש, כרגיל, אין לי עדיין תוכניות מעבר
מנגנים על איזשהו כלי נגינה? אם כן, איזה? גיטרה (שקצת נטשתי לאחרונה) וחליל
איחולים, ציפיות ומשאלות לחודש הקרוב: לנשום, ללכת להופעה של אביתר

איף

New member
../images/Emo45.gif

עם קצת לחץ חברתי-פורומי , אולי נצליח לגרום למאיר להחזיר את "אליה" לפלייליסט באופן קבוע.

michalkl1

New member
../images/Emo198.gif

שם:מיכל גיל:28 תאריך לידה:18/8 עיר/אזור מגורים:תל אביב שיר השבוע (של מאיר): "מחפש את הכיוון" שיר השבוע (לא של מאיר):"יוצא לאור"- מאיר בנאי מה עשיתם בפסח? עבודה בחו"ל וחזרתי ישר להופעה של מאיר בנאי :) מה אתם מתכננים ליום העצמאות?ללמוד ללמוד ועוד קצת ללמוד מנגנים על איזשהו כלי נגינה? לצערי לא :) איחולים, ציפיות ומשאלות לחודש הקרוב: ללמוד ללמוד ואז לעבור את המבחן שיהיה לכולם חודש נהדר

למעלה