התפקדות חודש מרץ

איף

New member
../images/Emo41.gif התפקדות חודש מרץ ../images/Emo41.gif

אמנם חודש מרץ איתנו כבר 5 ימים....אבל כמו שאמרתי - אני רוצה להכיר אתכם מקרוב.
אז קדימה - להתפקד
(יאללה, גם קוראים סמויים ...
יהיה כיף, כדאי לכם
)
שם:
תאריך לידה:
שיר השבוע של מאיר:
שיר השבוע לא של מאיר:
משהו שאתם מצפים ו/או מקווים שיקרה במהלך חודש מרץ: שיהיה לכולם חודש מרץ מגניב!!!

ms pizza

New member
אז ככה...

שם : ( תחזיקו חזק ) יסכה ( מהתנ"ך...בסגנון נסיכה..) גיל : 27 עיר:רחובות תאריך לידה: חורף-ף-ף-ף-ף ! ( אוקטובר ) קררררררר! שיר השבוע של מאיר : אין,אין על :" שמע קולי " ( למרות שהוא לא משמע ברדיו-אלא רק בדיסק) , ומהישנים : "ירושלים" ("וביניהם") שיר השבוע לא של מאיר ( יש דבר אחר חוצ ממאיר ? ? ?) : כל שיר מהדיסק האחרון של המדרגות.. משו בחודש מרץ : הזמנתי כרטיסים (שוב..) להופעה של מאיר בסוף החודש : ) חודש מוצלח ( מחר גם ראש חודש אדר) לכולם !!!!!!!!

יסכה... יסכה... זאת לא הייתה מישהי שקשורה ב

באברהם איכשהו? השם השני של שרה? או לפחות קרובת משפחה אחרת של אברהם? אויש עכשיו זה יציק לי ממש.

TEENAGER1

New member
../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: כמעט 18 אזור/עיר מגורים: כמעט ירושלים
תאריך לידה: י"ח סיון 11.6 שיר השבוע של מאיר: "שמע קולי" שיר השבוע לא של מאיר: כל הדיסק של הכבש ה-16 משהו שאתם מצפים ו/או מקווים שיקרה במהלך חודש מרץ: הו, המון דברים. אין לי כוח לפרט

איף

New member
עכשיו תורי

שם: יסמין
אזור/עיר מגורים:קרית אונו
תאריך לידה:4/7
שיר השבוע של מאיר: "השמש עוזבת"
שיר השבוע לא של מאיר: Terry Hall - The windmills of your mind
משהו שאתם מצפים ו/או מקווים שיקרה במהלך חודש מרץ: מקווה שיהיו כמה ימים גשומים בשביל האוירה
, ובנוסף אני מחכה לכמה הופעות של כמה אמנים מוכשרים מאד- כמובן שמאיר ביניהם.

יאללה..

שם: יעל גיל: 23 אזור/עיר מגורים: חיפה תאריך לידה: 18.12 שיר השבוע של מאיר: לפלח הרימון שיר השבוע לא של מאיר: יוצא לאור, וגם כמה שירים של גבע אלון משהו שאתם מצפים ו/או מקווים שיקרה במהלך חודש מרץ: קונצרט והופעה של אהוד בביט (שניהם באותו ערב
)

bguzi

New member
|טמבאולי ככה סוף סוף מישהו יגיד לי ברוך הבא:)

שם: בר גוזי גיל: 19 וחצי עיר: זכרון יעקב תאריך לידה: 6.6.88 שיר השבוע של מאיר: "עננו" שיר השבוע לא של מאיר: "מה אעשה" - ארז לב ארי משהו שאתם מצפים: כנראה שלמצוא עבודה...

איף

New member
ברוך הבא!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

הייתי עוזרת לגבי הנושא של העבודה (אני עובדת בחברת כוח אדם)...אבל אנחנו לא כל כך מתעסקים עם אזור הצפון. אבל בהצלחה בחיפושים!

happy galil

New member
חדשדש

שם:גליל ותשאלו למה.? גיל:25 איזור:בין דרום למרכז תאריך לידה:10.6.82 מצפה שיקרה:המון אושר :) שיר השבוע לא של מאיר: דבש הכל דבש :)...כן כמו תמיד :) ושיר השבוע הואאאאאאאאאאאאאא: "ובינהם" ועוד אחד!!!! "כשהיום עולה" :)

איף

New member
../images/Emo24.gifאיש מיוחד הצטרף אלינו לפורום!!!!../images/Emo9.gif

ברוך הבא!!!! רק מלראות את הכינוי שלך פה אני מחייכת.

למעלה