התפקדות חודש מרץ

../images/Emo41.gifהתפקדות חודש מרץ../images/Emo41.gif

כן, שכחתי
שם: גיל: שיר אהוב של הפרויקט: שירים אהובים מחוץ לפרויקט: רינגטון נוכחי בפלאפון: דבר אחד שמצפים לו השבוע: דבר אחד שמצפים לו החודש:

אני.

שם: יעל גיל: 15 וכמעט חצי
שיר אהוב של הפרויקט: ממעמקים שירים אהובים מחוץ לפרויקט: נאמב, ווייק מי אפ וון ספטמבר אנדס, אחלום לנצח, אוונסנס, המוון. רינגטון נוכחי בפלאפון: נאמב דבר אחד שמצפים לו השבוע: אמממ.... שהוא יגמר? דבר אחד שמצפים לו החודש: שהוא גם יגמר.

Saffron

New member
אני ../images/Emo29.gif

שם: איילת. גיל: 16 בחודש הבא. שיר אהוב של הפרויקט: "שושנים עצובות", "הנך יפה". שירים אהובים מחוץ לפרויקט: משתנה כל הזמן. כרגע, ממ, "סוס עץ" של שמוליק קראוס ו"אבות ובנים" של אביתר בנאי. רינגטון נוכחי בפלאפון: "לא אומרת כלום". לא החלפתי רינגטון מאז שקניתי את הפלאפון. מצד שני, הוא כמעט תמיד על רטט, ככה שבקושי יוצא לי לשמוע את הרינגטון. דבר אחד שמצפים לו השבוע: דווקא השבוע אין משהו כזה. דבר אחד שמצפים לו החודש: וואו, כשחושבים על זה - כלום. כשצפויים מבחנים כל יומיים, קשה לצפות למשהו.

sahar00

New member
אנייי...../images/Emo105.gif

שם:סהר גיל:17 שיר אהוב של הפרויקט:שושנים עצובות,אם תלך,ממעמקים,הנך יפה,אם תחפצה ומילים יפות מאלה אההה ומכל אהבות.. שירים אהובים מחוץ לפרויקט:חחח זה יקח לי שנהה לא כדאי.. רינגטון נוכחי בפלאפון:יש לי מלא ת'אמת לכל אחד יש צילצול אבל העיקרי זה "עם הזמן" אביב גפן דבר אחד שמצפים לו השבוע:פוריםםם
.. דבר אחד שמצפים לו החודש:בנתיים לכלום..

אני.

שם: דנה גיל: 18 שיר אהוב של הפרויקט: אם תחפצה! מכל האהבות, יש בי עוד כוח, ממעמקים, אזיני, שושנים עצובות, הנך יפה.. שירים אהובים מחוץ לפרויקט: אלי יצפאן ומה קשור - כולנו אותו דבר. רינגטון נוכחי בפלאפון:כרגע "מכל האהבות". אבל זה זמני מאוד. זה תמיד "ממעמקים". דבר אחד שמצפים לו השבוע: לא יודעת... פורים? דבר אחד שמצפים לו החודש: לונה פארק - צילומים לספר מחזור. :) בעצם ... יכול להיות שזה יהיה השבוע.

Infinity AL

New member
אני../images/Emo203.gif

שם: שיר גיל: 16 שיר אהוב של הפרויקט: שושנים עצובות שירים אהובים מחוץ לפרויקט:שיר בעיפרון של בית הבובות וTalk של קולדפליי רינגטון נוכחי בפלאפון:I NEED A HERO דבר אחד שמצפים לו השבוע: פורים, ובני דודים
דבר אחד שמצפים לו החודש: בני דודים

אני

שם: אלמוג גיל : 16 שיר אהוב של הפרויקט: כמעט כל השירים. רינגטןן נוכחי בפלאפון: סתם צילצול חמוד. דבר אחד שמצפה לו השבוע: שיסדרו לי את האינטרנט במחשב בחדר. דבר אחד שמצפה לו חודש: האמת שלא יודעת תודה לכל מי שאיחל לי מזל''ט (יום הולדת)

willo1

New member
אני../images/Emo13.gif

השירשור הזה משורשר4 באופן מ-ו-ש-ל-ם! איזה יפה!
שם: שירן
גיל: המממממ אם היומולדת שלי עוד פחות מחודש אני יכולה להרשות לעצמי להגיד -18- בלי ייסורי מצפון?
שיר אהוב של הפרויקט: נו, שאלה מיותרת שירים אהובים מחוץ לפרויקט: יש יותר מדיי.. אכן בעייתי. רינגטון נוכחי בפלאפון:בפלאפון של פלאפון יש לי צלצול רגיל ובפלאפון של אורנג' היה לי עד לפני שבועיים את "שובי אל ביתי" עד שפיספסתי שיחה ממישהו חשוב
(כי הצלצול נורא חלש)
אז זה חזר ל"בשנה הבאה" דבר אחד שמצפים לו השבוע: אוי אלוהים, כל השבוע חופש! יאי
דבר אחד שמצפים לו החודש: המממ אני אשאיר את זה לעצמי

בלתי נסלח. פשוט בלתי נסלח.

הרצף היפה הזה ... הלך ואיננו עוד :( אני הייתי מוחקת! חוצפנית (מה... גם אני הרסתי את הרצף עכשיו?)

וגאה בזה! גם עידן, אל אף היותו רוסי

הוא שחור! את סתם אדומה כמו תחת. חוצמזה, בפורום שלי, כשבאת לבקרני, היית.. אמ.. שחורה?! היית שחורה מן המניין. יעל?! שחורה?!?! חה. ואני, אני כחולה. אז.. שקט, קוף.

אל תתני לצבעים להטעות אותך../images/Emo11.gif

עשיתי גם לאיילת וגם לשירן היפנוזה, הן תחת השפעתי כרגע
ואת מדברת במקרה על פורום הצדקה שתפוז נתנו לך? חה. אני לא צריכה פורום בשביל להיות כחולה
אני קוף? את זאת שיש לה שעירות יתר

אני יודעת, את פשוט לא יכולה

שלא לאהוב אותי. אין. אני מהות חייך, תודי בזה. גם אני אוהבת אותך :)

טוב אני מודה../images/Emo8.gif

קחי אותי דנה!!!!!!!!!|נואש| אני לא יכולה לחיות רגע בלעדייך!!!!!!|אובססיבי| DO ME

אני אמות בלעדייך../images/Emo7.gif

אם תזרקי אותי אני אתאבד! אני אחתוך תורידים! אני אקח כדורי שינה! אל תעשי לי את זה
שירן תגידי לה!!!

למעלה