התפקדות חודש מרץ

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות חודש מרץ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שם:
סצינה אהובה מהחודש האחרון:

moran14h

New member
טוף

שם:מורן גיל:14 דמות אהובה: קיי המלכה! סצינה:שרידן מחבקת את לואיס ערום! *חי חי חי*

LauraLF

New member
ובכן

שם: ל.פ לאורה. גיל: בשנות אור? דמות אהובה: אמממ...אני אוהבת כמה. סצינה אהובה : שרי רצה למקלחת לחבק את לואיס העירום.

Bow Wow2004

New member
Well...

הסצינה האהובה עליי מהחודש האחרון: אנג'ל-ברט: כח הרשע לעולם לא ינצח! טאביתה: זה מה שאת חושבת... מיגל: טאביתה, עם מי דיברת עכשיו? טאביתה: אמ... התפללתי בשביל צ'ריטי...

אממממ...

שם: הילה דמות אהובה: אין רק אחד.. קיי/ג'וליאן/טאבית'ה סצינה אהובה מהחודש האחרון: ג'וליאן נכנס בטעות לחדרה של ת'רזה בבית המלון בברמודה, מחופש לשודד ים...

python 4

New member
שלי זה דווקא...

טאבי: "כנף עטלף... שורש עץ... אבק פיות... תפוצ'יפס..." טימי: "מה, את שמה תפוצ'יפס בשיקוי?" טאבי: "לא, טיםטים, זה סתם snack!" חחחחחחחחחחחחחחחח הורס.
חוץ מזה מה זה הקטע הזה שצריך להפקד פה פעם בחודש, מה אנחנו בצבא? לא רוצה להתפקד. מה תעשו לי?

leeo

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo26.gif../images/Emo21.gif

שם:אורי גיל:13 דמות אהבוה:טימי
סצינה אהובה מהחודש האחרון:הקטע של הנשף

t o o l

New member
אני אני

שם: אילת גיל: עוד מעט 14 דמות אהובה: לואיסי הסקס על מקל סצנה...: שואיס במקלחת חיחי

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

שם: שרון גיל:14 דמות אהובה:קיי
סצינה אהובה מהחודש האחרון:אין

backstreet girl

New member
אני

שם: רוני.... גיל: פורטין..... דמות אהובה: שרידן סצינה אהובה: שרי רואה את לואיס ערום לואיס רואה את שרידן ערומה

טוב נו../images/Emo70.gif|כוכב|

שמי קרן, אני בת 17, הדמות האהובה שלי היא לואיס. כי הוא יפה... סצינה אהובה: היום!!!! מגיע לצ'ריטרול המרשעת!!!

גם אני...

שם: נועה גיל: 15 דמות אהובה: איתן (נו ברור) סצנה אהובה: כשאיתן נישק את תרזה על המזח. סצנה שנואה: שרידן!

lee_1

New member
אנייייייייי

שם: לי גיל: 17 וחצי דמות אהובה: אייבי וסצינה אהובה מהחודש האחרון: אני מודה שלא ראיתי כמעט בחודש האחרון אבל אחת הסצינות שראיתי ואהבתי...ממממ....לא עולה לי בראש

shalehet

New member
גם אני פה

שם:טל גיל:27 כן.. קשישה... דמות אהובה: תרזה סצינה אהובה מהחודש האחרון: כשתרזה היתה במיטה ואיתן וגוון יצאו מהמקלחת

גלתו

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 17 דמות אהובה: אייבי או קיי, ללא ספק. סצינה אהובה: לחלוטין הסצינה המשותפת של ג'וליאן וטימי. הוי, ההומור.

I n n u e n d o

New member
טוב אני אענה עכשיו חח

שם:דורין גיל:17 דמות אהובה:המגבת של לואיס סצינה אהובה מהחודש האחרון:אני חייבת להסכים עם פייטון ללא ספק ה "חטיף" של טאבי.

Ker 15

New member
אניייייייייייייייייי../images/Emo3.gif

שם:קרן גיל:15 וחצי דמות אהובה: לוווווווווווווווווווואיססססססס! אררררררר! סצינה האהובה מהחודש האחרון:שרי ולואיס מנסים לבשל....הסטייק של לואיס יייאאאמממ לואיס יאאאמ

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

שם: נוי"קוקי" לא אומרת דמות אהובה: ברור שקיי ולואיס סצינה אהובה מהחודש: כול קטע של קיי ולואיס ועם אפשר קטע מאתמול שנשפך על צ'רטי כול קרביי הדגים

למעלה