התפקדות יוני!

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות יוני!../images/Emo111.gif

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: מסן\אייסי: שיר אהוב של אליס: מסר לאומה: באיזה פורמים עוד נמצא?: יש בלוג?: תמונה שלכם!:

shani judd

New member
כבר יוני? פיי..

שם: שני גיל: 15 וחצי כיתה: י' מקום מגורים: באר שבע מסן\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אליס: השאלה הזאת מרגיזה כל פעם מחדש - אין שיר מסויים זה משתנה מסר לאומה: אמ..לא יודעת, אבל שיהיה לכם בהצחלה בבגרויות! :) באיזה פורמים עוד נמצא?: מקפליי, 30STM, כלבים ובשאר אני סתם משוטתת(?) יש בלוג?: כן, אז? תמונה שלכם!: ברוור

למה קונדום?

שם: יחזקאל ישורון גיל: 17 כיתה: י"א 2- עד עוד 3 שבועות
מקום מגורים: תל אביב מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 301073072 מסר לאומה: עדיף נזלת אחת בפה מאשר שניים באף באיזה פורומים עוד נמצא? מטאליקה, שביעיסטים, רד הוט, מוניקה סקס יש בלוג? אכן

Kneeling Roses

New member
באג|איך הזמן עובר מהר..../images/Emo9.gif

שם: זמר גיל: 13 וחצי כיתה: ח מקום מגורים: ראשון מסן\אייסי: למה לרשום כל פעם מחדש אם אף אחד לא מוסיף ^^ שיר אהוב של אליס: אממ דאון אין אה הול.. לאב הייט לאב..ועוד כמה מסר לאומה: קיצר ענו לכם באיזה פורמים עוד נמצא?: סיסטם יש בלוג?: אהא תמונה שלכם!:

nothingman1

New member
../images/Emo179.gif

שם: יאיר גיל: 16.8 כיתה: י"א מקום מגורים: גבעת שמואל מסן\אייסי: 267857984 [email protected] שיר אהוב של אליס: כרגע Again, בגלל המסיבה מסר לאומה: הלוקיישן שלנו בנוי מ..... חדר באיזה פורמים עוד נמצא?: פרל ג'אם, וקצת ב- רד הוט, מטאליקה, רוק, כלי נגינה ונגנים יש בלוג?: !Never תמונה שלכם!: איש טוב

mary06

New member
..

שם:מרי(אנה) גיל: החודש 18 :) כיתה: מסיימת י"ב מקום מגורים:אשדוד אייסי/מסן: 177149823 [email protected] שיר אהוב של אליס: קשה לענות על זה. מסר לאומה: תנ"ך זה חרא באיזה פורמים עוד נמצא?: נייטוויש, ועוד כמה שיוצא לי לקרוא בהם.. יש בלוג?: נופ תמונה שלכם!: שמתי אחת פעם, אין לי מה לחדש..

Shame in you

New member
היר

שם:זוהר גיל: 17 כיתה: סוף מקום מגורים: דרום מסן\אייסי: לא שיר אהוב של אליס: אין אחד מסר לאומה: זיבי באיזה פורמים עוד נמצא?:הרבה יש בלוג?: כן תמונה שלכם: לא כדאי

everynormal

New member
וואי כבר יוני

שם: אוריאן גיל: עוד חודשיים וקצת 16 כיתה: מסיימת כיתה י' מקום מגורים: באר שבע מסן\אייסי: [email protected] שיר אהוב של אליס: זה משתנה, לאב הייט לאב אולי.....או ביצם לא יודעת לא קבוע מסר לאומה: וואי אין לי באיזה פורמים עוד נמצא?: פרל ג'אם, נירוונה יש בלוג?: לא תמונה שלכם!: אין לי, אני אנסה להשיג קודם אני צריכה לגנוב לאבא שלי את המצלמה....

Walk On Water

New member
ריבונו של עולם..

שם: הילהההההD: גיל: 16 כיתה: י' מקום מגורים: גן נר מסן\אייסי: שיר אהוב של אליס: would מסר לאומה: היסטוריה זה קקה!!!! באיזה פורמים עוד נמצא?: הו, בהמון.. בני המושבים, גאנז, ברי סחרוף, גן נר, אליס P: יש בלוג?: א הא
תמונה שלכם!:

Girl In The Box

New member
../images/Emo79.gif

שם:לוטם גיל:עוד 3 ימים 16 :] כיתה:י מקום מגורים:ק.אתא מסן\אייסי:[email protected] שיר אהוב של אליס:would באיזה פורמים עוד נמצא?:HIM יש בלוג?:לא תמונה שלכם!

mary06

New member
מזל טוב!

ואם את מעריצה של נייט, את תמיד מוזמנת לפורום הבכלל לא אלים ומחורפן שלנו:)

Shemesh161

New member
:p

שם: אורשמש. גיל: 16. כיתה: י'. מקום מגורים: ב"שחראמקום. מסן\אייסי: [email protected] (גם ככה לא מוסיפים,בואו נוותר על זה מחודש יולי..
). שיר אהוב של אליס: נאטשל,דאון אין א הול. מסר לאומה: מתכונת בהיסטוריה איז ריל שיט. באיזה פורמים עוד נמצא?: לדזפ האגדיים :). יש בלוג?: נופ. תמונה שלכם!:

mary06

New member
אוי שקט אתם ../images/Emo6.gif

עשיתי היסטוריה, ואני מבטיחה לכם, תנך זה הרבה יותר שיט

everynormal

New member
אני לא מעדיפה כלום

בשניהם אני נרדמת.....פשוט לא מסתדרת עם המקצועות ההומניים האלה משעמם

למעלה