התפקדות יוני.

archer girl

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות יוני.../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

כי חייבים, אבל חייבים, להחיות את הפורום.
.
שם:
תמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים:
במילה אחת, איך עבר חודש מאי?
ציפיות לחודש יוני?
דמות אהובה ברקיע?
עונה אהובה ברקיע?
אתם רואים את השידורים החוזרים? תהנו
.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

שם: פאינה/פאי/ג'ורג' גיל: 16 וחצי ועוד כמה חודשים. לוקיישן: נצרת עילית >< תמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים:
[זאת לא אני בתמונה ><] במילה אחת, איך עבר חודש מאי? בסדר. ציפיות לחודש יוני? לוידעת
דמות אהובה ברקיע? לוידעת
עונה אהובה ברקיע? כנ"ל. אתם רואים את השידורים החוזרים? כשאני זוכרת ><

archer girl

New member
אני?../images/Emo79.gif

שם: לי\ פונץ'. גיל: 14 וחצי, בערך. לוקיישן: שוהם. תמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים: כה. במילה אחת, איך עבר חודש מאי? נורמלי. ציפיות לחודש יוני? שאני סופסוף אטוס לקנדה
. דמות אהובה ברקיע? לוסי, מאט, רותי. עונה אהובה ברקיע? 5, לוידעת ><" אתם רואים את השידורים החוזרים? בערך.

אני:

שם: ליאת גיל: 24 לוקיישן: חולון תמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים:(תמונה שלי מל"ג בעומר
) במילה אחת, איך עבר חודש מאי? לא משהו וטוב שעבר ציפיות לחודש יוני? יהיה חם ובלתי נסבל אבל נעבור גם את זה דמות אהובה ברקיע? רות'י עונה אהובה ברקיע? העונה ה-7
אתם רואים את השידורים החוזרים? כן!

אני-../images/Emo29.gif

אחרי יומיים וחצי מנוחה וארטיק (דיאט
) ביד: שם:אפרת גיל:21 לוקיישן:מושב תמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים:סיימון במילה אחת, איך עבר חודש מאי?מהר ציפיות לחודש יוני? שיעבור מהר וכמה שפחות חם (אשליות..) דמות אהובה ברקיע?לוסי עונה אהובה ברקיע?אין העדפה אתם רואים את השידורים החוזרים?לפעמים

מתפקדת!!

שם: רינה גיל: 18 לוקיישן: ראשון לציון תמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים: אהממ יאללה שלי במילה אחת, איך עבר חודש מאי? הייה בסדר ציפיות לחודש יוני? שיהיה מעולה!! דמות אהובה ברקיע? רותי עונה אהובה ברקיע? שניה אתם רואים את השידורים החוזרים? אני מנסה.. אני פשוט כמעטולא ביבת כשיש

אני לומדת איתה בבצפר ../images/Emo3.gif

היא חברה של חברה שלי.. אז אני מכירה אותה גם .. חחח איזה קטע לראות פתאום אנשים שאני מכירה

מתפקדת..

שם:אלינה גיל: 18לוקיישן: ראשל"צתמונה שלכם, או סתם אחת שאתם אוהבים:במילה אחת, איך עבר חודש מאי? חמודציפיות לחודש יוני? שיהיה יותר חמוד!דמות אהובה ברקיע? מ.. מריעונה אהובה ברקיע? העונה עם בן!אתם רואים את השידורים החוזרים? לא כלכך..

למעלה