התפקדות ינואר 2008

../images/Emo41.gif התפקדות ינואר 2008 ../images/Emo41.gif

טוב אז באמת די שומם כאן בשבועות האחרונים והגיע הזמן לעשות קצת בלאגן, אז נתחיל בקטן- התפקדות השנה החדשה
שם: גיל: מקום מגורים: שיר של רונה: תמונה: חשבתם שסיימנו? ממש לא! כעת, לסיכום השנה המוזיקלית ספרו מיהו או מהו-
האמן שדיבר אליכם השנה:
האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה:
השיר שמספר על השנה שעברה עליכם:
ההופעה שעשתה לכם את השנה: ובכלל, ספרו לנו כל מה שעולה על רוחכם, כמה שיותר הזוי יותר טוב
שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה, שקטה ומשעשעת

bזוהר

New member
מגניב!!

שם: זוהר גיל: 16 וחצי מקום מגורים: רמת גן שיר של רונה: שינה ישנה תמונה: האמן שדיבר אליכם השנה: בעז בנאי/ענבל פרלמוטר האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: לא יודעת כי אני לא כ"כ מקשיבה באלבומים בזמן האחרון השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: no estas seguro ההופעה שעשתה לכם את השנה:"נפגשים בסיבוב"..כולן

מיץ פזי

New member
אהבתי, אהבתי את החידוש :)

שם: יעל גיל: 17 וחצי מקום מגורים: חיפה שיר של רונה: לא אמרנו שהסעיף הזה בעייתי? אין לי עכשיו משהו מסויים..:/ תמונה: האמן שדיבר אלי השנה: השנה זו השנה של רונה, אין ספק בכלל. עזרה לגלות כל כך הרבה דברים על עצמי. חוץ מזה שבאמת דיברתי איתה וזה עזר לי המון :) האלבום שהאזנתי לו הכי הרבה פעמים השנה: עיניים זרות. למרות שבזמן האחרון פחות שמעתי אותו... השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: קול פנימי/נעם רותם ההופעה שעשתה לכם את השנה: רונה במרתף 10 (שתיהן). פתאום שאנחנו מדברים במושגים של שנה אני מבינה שמדברים על כל 2007 ואני מבינה כמה דברים עברו עלי בשנה הזאת, כמה השתנתי איך שאני בנאדם שונה ממה שהייתי בזמן הזה לפני שנה. על איזה דברים חשבתי אז ועל איזה אני חושבת עכשיו.. יש לי עוד רעיון מגניב שאולי יעיר פה את הענינים. אין לי ניסוח מדויק אבל משהו בסגנון של השאלות ששמת כאן אבל בנושאים כללים לגבי כל מה שקרה לנו השנה. אם מישהו מכיר או ממציא איזה שאלון כזה מגניב זה נראה לי יהיה ממש כיף :) ויער- אהבתי את החתימה. סרט חזק.

../images/Emo20.gif

זה רעיון מעולה אבל זה לוקח המון שעות הזויות לחבר שאלונים כאלו [תאמיני לי, יש מי שיעיד על כך
אולי אפשר למצוא שאלון כזה באחד הפורומים האחרים..

punky brewster

New member
../images/Emo192.gif

שם: ענבר גיל: 8760 יום מקום מגורים: mostly in my head שיר של רונה: השיר עם הכלב תמונה: צילמתי מה שעשיתי לאוטו בזמן שתדלקנו את בדרך לניצנים האמן שדיבר אליכם השנה: מעולם לא קרה לי שאלבום שלם עשה לי את זה האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: אוסף שנסונים שיצרתי לעצמי השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: מה שהלב בחר\ קובי אפללו כי כל מילה בשיר מזכירה לי אדם נפלא מהחיים שהוא my ambassador of quawn ההופעה שעשתה לכם את השנה: יום הסטודנט בבר אילן

TziMHoNoa

New member
..........

שם: נועה גיל: 17 מקום מגורים: ראשל"צ שיר של רונה: paper cut תמונה: כעת, לסיכום השנה המוזיקלית ספרו מיהו או מהו- האמן שדיבר אליכם השנה: קשה לומר אחד ספציפי, אבל שמעתי הרבה אלאניס, רונה, שילה פרבר, פוליאנה פרנק, קורין אלאל, הרבה הרבה ג'אז... ועכשיו אני שומעת המון אנני דיפראנקו האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: נראה לי של"רציתי שזה לא יגמר" או "כשזה עמוק" השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: אני זוכרת שהייתה תקופה דיי נרחבת שהשיר "ספינת השוטים" של קורין היה אצלי בראש. אבל כשאני חושבת על זה, התחלתי את השנה עם paper cut ועכשיו הוא שוב השיר שלי ההופעה שעשתה לכם את השנה: הופעה שאני לא אשכח, בעיקר בגלל ההרכב שהיה על הבמה וקצת פחות בגלל ההופעה עצמה, הייתה יפעת נץ בתמונע, עם אלונה דניאל, חגית שפירא, ליעד שר ומעיין הירשביין

טולאי

New member
אנוכי

שם: רועי גיל: 17 מקום מגורים: תל אביב שיר של רונה:בתכלס, זה משתנה בערך על יום, היום זה הריקוד המוזר של הלב, ששמעתי היום איזה 8 פעמים. האמן שדיבר אליכם השנה: אחת השנים שהכי התפתחתי מבחינת המוזיקה שאני שומע, אבל נראה לי שבסופו של דבר, הבסיס: שלום חנוך. האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: עיניים זרות, בפור גדול על האחרים. השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: וידוי-אלכסנדר פן בביצוע המופלא של יהודית רביץ ההופעה שעשתה לכם את השנה: שלום חנוך-חיות לילה שנה טובה לכולם!

לו רק ניתן ואלמד את דרכו של עץ אחד. .

שם: נעה גיל: 17 מקום מגורים: קריות שיר של רונה: החידוש שלה לשרמוטה פוריטנית של שלומי שבן, ממש חרשתי עליו לאחרונה. תמונה: סבבה .. חשבתם שסיימנו? ממש לא! כעת, לסיכום השנה המוזיקלית ספרו מיהו או מהו- האמן שדיבר אליכם השנה: ואו זה קשה. אני חושבת ששילה פרבר. האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: אביתר בנאי - אביתר בנאי. השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: תיאטרון רוסי ? ההופעה שעשתה לכם את השנה: האחרונה של רונה במרתף, ללא ספק.

"ימים לבנים, ארוכים..."

שם: יער גיל: 25 מקום מגורים: נ"צ שיר של רונה: Paper Cut. תמונה: ליה, התינוקת של האור שלי
האמן שדיבר אליכם השנה: נראה לי בלתי אפשרי לסכם את זה באמן אחד [אז מה אם אני כתבתי את השאלה
], אני חושבת שזה מתחלק לתקופות או חודשים מסוימים בשנה.. אבל בלי כל ספק אפשר לציין את:
רונה
אביתר בנאי
יהודית רביץ
ג'וני מיטשל
טורי איימוס האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: בלו של ג'וני מיטשל. אחריו נראה לי שיש את עיניים זרות של רונה ואת עיר קטנה של יהודית רביץ. השיר שמספר על השנה שעברה עליכם: וואו זאת הייתה שנה כל כך כל כך כל כך מטורפת עם כל כך הרבה עליות ומורדות שאי אפשר לספר אותה אפילו בעשרים שירים שונים [דרך אגב,גם אתם שמתם לב שרוב שירי האהבה הם עצובים ומספרים פרידות או שזו רק אני עכשיו?], אבל אולי בסופו של דבר במבט לאחור למדתי להיות קצת יותר טובה לעצמי ואת זה אני אתאר בשיר שתמיד מרגיע אותי- ימים לבנים של צליל מכוון "לבבי התרגל אל עצמו ומונה במתינות דפיקותיו, ולמתק הקצב הרך מתפייס, מוותר ונרגע." איזה שיר עדין ומקסים. ההופעה שעשתה לכם את השנה: יש 3- רג'ינה ספקטור שהייתה כאן במרץ [משוגעת ומדהימה, כל כך
], רונה בבאר שבע [איזו נדירה היא הייתה
] ויהודית רביץ במופע תחילת השנה בבר אילן [אני ממש אוהבת אותה בהופעות פתוחות
]. וזה מה שנקרא לחפור כשלא בא לכתוב עבודות!

misheani

New member
וואלה, טוב שהזכרת לי את רג'ינה

בכלל שכחתי שזה היה ב-2007. מי זוכר משהו מלפני אוקטובר, בכלל?

DeepThoughts

New member
../images/Emo41.gif

24 ב"ש נתפסתי ל tips שוב האמן: מבחינתי זאת היתה השנה של רונה. אלבום: 2 של רונה, פיונה אפל וטורי איימוס ההופעה של השנה: נו באמת, המוזיאון 17/9 שנה טובה לכולם

טל 2007

New member
עונה

שם:טל גיל: 14 וחצי מקום מגורים: פרדס חנה שיר של רונה:Tips האמן שדיבר אליכם השנה: רונה האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: 2 האלבומים של רונה, קרן פלס, איתי פרל ונעם רותם ההופעה שעשתה לכם את השנה: רונה קינן עברי לידר וקרן פלס שנה טובה לכולם!

SheIIy

New member
../images/Emo83.gif

שיר של רונה: במערכת הדם. תמונה: בובה. אמנים: בעיקר רונה, פיונה אפל, יהודית רביץ וממש עכשיו אני בקטע של תמר אייזנמן. אלבומים: Extraordinary Machine, ו- When the Pawn של פיונה, עיניים זרות, תמיר חיטמן - מקסימום בסוף ניפול, יהודית רביץ - מיטב השירים 1 ו-2, המכשפות - עד העונג הבא, יזהר אשדות - הלילות שלנו.. ועוד כמה שאני לא זוכרת.. הופעה: לא הייתי בהרבה, אבל ההופעה של שלמה ארצי בקיסריה הייתה מעולה.

misheani

New member
יש לי כוח לענות על כל זה עכשיו?

שאלה רוני (שם:) את עצמה, ואובססיה נוראית חדשה צצה במוחה: לענות את כל השאלון הזה במשפטים רגילים, ולשלב את התשובות בתוך הסיפור. אבל היא ויתרה על זה, כי היא כבר כמעט בת 25 (גיל:) , החיים בתל אביב (עיר:) קשים וכמו השיר, הם רק הולכים ומתקצרים (הלילה, לעומת זאת, נמתח,שיר של רונה:). תמונתה, היא ידעה, משנה את פניה כמו זו של דוריאן גריי - רק חבל שבמקרה שלה, גם הגוף מציית לחוקים חסרי ההתחשבות של הטבע. טוב, בזה תם ניסיוני הפטתי, כעת אשוב לפורמט הרגיל: האמן שדיבר אליכם השנה: מתבקש להתבדח פה על זה שהחלפתי כמה מלים עם אנשים מפורסמים או עם קרובי משפחה אמנים. אבל אענה ברצינות: זה... מה שמו, שכחתי. אני יודעת שהיה משהו ומישהו, אבל זכרוני לשמות מדרדר ביחס הפוך לשנותי המתקדמות. אני חושבת שנועם רותם בהחלט דגדג לי כמה לבבות, וכך גם לו ריד שלאלבומו על ה"קסם והאובדן" התוודעתי בזכות הקאבר של נועם ל"חרב דמוקלס". תמיד אני מאחרת בצורה אופנתית שכזו (רוכבת על איזה הייפ של איזה אלבום חדש- עד כאן האופנתי- ומכירה אלבום מדהים וקלאסי - מכאן, האיחור). כל מני אובדנים, גדולים יותר, פחות, עצובים או שמחים, מצאו ביטויים בזוג הנ"ל- ועל כן אני ממליצה לכל זוג לשנות את שמו לרותם-ריד, או בעברית: רית'ם, אנד בלוז. האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: אני חושבת שכבר כמה שנים שאני מקשיבה כל לילה לפני השינה, לסירוגין, לארבעה אלבומים קבועים: כוח החתולה- "תמונות-ירח" כוח החתולה- "מה תחשוב הקהילה" כוכב מאזי- "אז הלילה, כדי שאוכל לראות" ו אוסף מדהים שהכינו לי של ג'סי סייקס (האלבום המצוין "הילדה שלי" כולל חלק מהשירים). שלושת השמות מתורגמים, אגב, לעברית בצורה מילולית להבהיל, אז תעשו את הפיענוח בעזרת מוחכם הקודח או בעזרת שאלות למערכת. אם לבחור שני אלבומים שהתחלתי להעריץ השנה, ועכשיו מחכה להגעתם לאוזן השלישית, מדובר באדית' פרוסט - "קוראת מעבר לזמן" ואמילי היינס והשלד הרך: "לסכינים אין את הגב שלך". כמה כיף להיות קריפטית עד בוש. מספר על השנה שעברה עליכם:פו, אילו שאלות מטורפות. אם להוריד מהלמעלה של הראש שלי: נועם רותם: "שיר מהקומה התשיעית" ("הולך לישון בלילה/ מתעורר קצת מאוחר/ לא מדבר על זה הרבה/ חי מהיום עד למחר./ זה הדברים הקטנים/לעשות מוזיקה/להתפרנס בכבוד/לישר את הגב עכשיו/לא יודע מה עוד.") ההופעה שעשתה לכם את השנה: אצטרך להיות לא מקורית ולבחור ברג'ינה, כמה כיף שנסיכה יהודונית חביבה כמוה מגיעה לארצנו הקטנטונת. בעצם, אולי זה הערב לזכר ענבל פרלמוטר? אני חושבת שזה היה מרגש + +. תם הטקס. הקהל מתבקש לעמוד נוח הכתף 'שק רשום שק לזכות רוני משוחררים.

bib2

New member
ואני מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:בר גיל:18 מקום מגורים:מרכז שיר של רונה:מיהו המילל ברוח תמונה:אין כרגע בהישג יד האמן שדיבר אליכם השנה:שלומי שבן,רונה קינן,נעם רותם,אפרת גוש,הבילויים,וכמו תמיד מאיר אריאל כמובן.וזה לא נגמר......... האלבום שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים השנה: נראה לי שלנשום בספירה לאחור,וה2 של שלומי שבן והסליחה ואני-אפרת גוש השיר שמספר על השנה שעברה עליכם:מודה אני-מאיר אריאל\כולם יודעים,שרונה חידשה,וגם אהוד בנאי בכלל. ההופעה שעשתה לכם את השנה:הייתי שמחה להגיד שההופעה של רונה בארמנס
,בכל אופן דווקא הופעה שעשתה לי אחלה-פתיחת-שנה הייתה של שלומי שבן,שנערכה לפני כיומיים בכפר סבא,מומלץ בחום.! שנה טובה לכולנו,שנמשיך להאזין למוזיקה טובה.

למעלה