התפקדות ינואר
:)

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות ינואר../images/Emo41.gif:)

שם: גיל: מקום מגורים: מסן\אייסי: שיר החודש\שנה של ג'ף: אלבום החודש\שנה של ג'ף? שיר החודש\שנה של אמן אחר: אלבום החודש\שנה של אמן אחר: איחולים לשנה החדשה: תמונת החודש\שנה:) :

../images/Emo188.gif

שם: יעל גיל: 16 מקום מגורים: כפ"ס מסן\אייסי: [email protected] שיר החודש\שנה של ג'ף: All Flowers In Time / Lover, You Should've Come Over אלבום החודש\שנה של ג'ף? Grace שיר החודש\שנה של אמן אחר: יש המון.. אלבום החודש\שנה של אמן אחר: Patrick Wolf - Wind In The Wires איחולים לשנה החדשה: שכל המטרות שהצבתם לעצמכם השנה יתגשמו ושתהיה בכללי שנה מעולה:) תמונת החודש\שנה:) : אין לי פה תמונות):

STU XD

New member
מתפקדת

שם:סטו גיל:17 וחצי מקום מגורים:רחובות מסן\אייסי:[email protected] שיר החודש\שנה של ג'ף: The Other Woman אלבום החודש\שנה של ג'ף?Grace שיר החודש\שנה של אמן אחר:מלא אלבום החודש\שנה של אמן אחר:היהודים-פורטה איחולים לשנה החדשה: שיהיה רק כיף :] תמונת החודש\שנה:) :מלפני שבוע ככה :]

MogaY

New member
מתפקדת =]

שם: אלמוג גיל: 17 וקצת מקום מגורים: קריות
מסן\אייסי: [email protected]\301685757 שיר החודש\שנה של ג'ף: Forget Her אלבום החודש\שנה של ג'ף? Grace שיר החודש\שנה של אמן אחר: אממ... נדבקתי ל-Angeles של Elliot Smith בחודשיים האחרונים אלבום החודש\שנה של אמן אחר: האחרון של Avenged Sevenfold כי הוא פשוט מעולה איחולים לשנה החדשה: בריאות, להצליח לחסוך כסף לאוקסטית שאני חולמת עליה!, לסיים י"ב, והרבה אושר [בנאלי, אני יודעת...] תמונת החודש\שנה: של הגיטרה המושלמת שלי, כי באמת עשתה לי את השנה 3>
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guybrush Marley

New member
../images/Emo118.gif

שם: איתמר. במילרע. גיל: 18 מקום מגורים: רחובות מסן\אייסי: [email protected] שיר החודש\שנה של ג'ף: Everybody Here Wants You אלבום החודש\שנה של ג'ף? Grace שיר החודש\שנה של אמן אחר: דינה ברזילי - להקת הנח"ל אלבום החודש\שנה של אמן אחר: Mothership - Led-Zeppelin איחולים לשנה החדשה: האפי ניו ייר...אנד דרינק א לוט אוף ביר? תמונת החודש\שנה:) : אחח, פולין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Incubus Creep

New member
I'm Still Here ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של ג'ף: Forget Her ו Last Goodbye שיר השבוע של אמן אחר: Incubus - Here In My Room
אלבום השבוע: A Crew Left Of The Murder ל אינקיובס אמן השבוע: אינקיובס תמונת השבוע: רציתי לשים תמונה של הגיטרה שלי אבל תפוז לא נותן): משהו טוב שקרה לך השבוע: נמממ היו כמה;) משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בהיסטוריה:SS *מצטערת שלא פתחתי את הפינה שלי, בקושי הייתי במחשב בשבועיים האחרונים>< ולא נראה לי שאני אוכל להמשיך לפתוח את הפינה אז מי שרוצה מוזמן;)*

Shemesh161

New member
שתהיה שנה טווובה :)

שם: אור\שמש. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: ב"ש. מסן\אייסי: תבקשו, תקבלו. :) שיר החודש\שנה של ג'ף: אממ. Mojo Pin אלבום החודש\שנה של ג'ף? גרייס, אחרי שלא שמעתי אותו בשלמותו הרבה זמן. שיר החודש\שנה של אמן אחר: אממ. כמה. Nickelback - If Everyone Cared Lifehouse - Learn You Inside Out הבנות נחמה - i Love You Placebo - Protege Moi אלבום החודש\שנה של אמן אחר: האלבום של הבנות נחמה, האלבום החדש של לייפהאוס. :) איחולים לשנה החדשה: שיהיה טוב ומוצלח. :)

Aline In Chains

New member
וול

שם: אלין גיל: חודש הבא 17:O מקום מגורים:ב"ש. מסן\אייסי: aline_in [email protected] שיר החודש\שנה של ג'ף: The sky is a landfill אלבום החודש\שנה של ג'ף? סקטצ'ס.. שיר החודש\שנה של אמן אחר: ווק של פנתרה. אלבום החודש\שנה של אמן אחר: אין. איחולים לשנה החדשה: שתיהיה שנה בת זונה? תמונת החודש\שנה:) :>

loving angel

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל: 22 (זקנה.....) מקום מגורים: מרכז שיר החודש\שנה של ג'ף: " Last Goodbye " אלבום החודש\שנה של ג'ף? Grace שיר החודש\שנה של אמן אחר: Alter Bridge- Watch Over You אלבום החודש\שנה של אמן אחר: Alter Bridge - Blackbird איחולים לשנה החדשה: מממ...שתיהיה שנה מוצלחת ומלאת אהבה!! הייתי שמה תמונה אם תפוז לא היה עושה בעיות כהרגלו =\

Leather

New member
מוזר ש2008

שם: עדי גיל: 18 עוד מעט. מקום מגורים: כפר סבא. מסן\אייסי: מסר, יותר נוח מחתול-ועכבר במסנג'ר. שיר החודש\שנה של ג'ף: וואו, מסרבת לבחור רק אחד. אלבום החודש\שנה של ג'ף? אולי מיסטרי וויט בוי, כי הוא האחרון שרכשתי. (הגרסה שם לדרים בראת'ר אורגזמית, הרבה זמן לא הגעתי לכזו התעלות משיר) שיר החודש\שנה של אמן אחר: לא באמת מסוגלת לבחור. אולי "ערב ערב" או "המלצה ליומית" של שלום. (אן AS IS של דיפרנקו, או WINTER LADY של ל.כהן...רואים לאן שאלות כאלו מביאות אותי?!) אלבום החודש\שנה של אמן אחר: ברלין של לו ריד, למרות שהוא לא חדש כלל או משהו. איחולים לשנה החדשה: אושר, לכולנו, בשיא הרצינות. תמונת החודש\שנה:) :

Leather

New member
וואו, תקשיב

בחיים לא טענתי שאני מכוערת, אני גם מוצאת את עצמי כיפה למדיי. יש יפות ממני, מן הסתם, אבל לא ארד לרמה של לטעון שאני מכוערת בשביל מחמאות, או משהו. לא אמרתי לה "דיי, תפסיקי, אני ממש מכוערת"- אם הייתי חושבת שאני מכוערת לא הייתי מדגמנת או מעלה תמונה שלי, כנראה. הסמקתי, כי היא החמיאה וזה היה מחמיא וגרם לי להסמיק, הודתי לה גם. (תקרא את ההודעה הזו בטונציה הנכונה, אני אפילו לא חצי רצינית. אבל טונים לא עוברים טוב בכתב)

Guybrush Marley

New member
חחח../images/Emo118.gif

ממש נבהלתי שהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך. היית צריכה לשים את המשפט שבסוגריים בהתחלה.

STU XD

New member
מה אתה נדחף

כשאני מפלרטטת עם כוסיות? לך תמצא לך משלך..

למעלה