התפקדות מאי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

גאד כבר עבר חודש? >< שם: גיל: כיתה: עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: משהו חיובי שקרה באפריל: משהו חיובי שיקרה במאי: מסר לאומה: תמונה [
]:
השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות?

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 כיתה: ט' עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: ת"א
משהו חיובי שקרה באפריל: פסח D:ויומולדת לכלבה שלי משהו חיובי שיקרה במאי: טיול שנתי, יום העצמאות, יומולדת לאבא, ל"ג בעומר מסר לאומה: תמונה: אז מה אם יצאתי ממש אימו O_O השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? כנראה מסיבה

BegForMercy

New member
../images/Emo23.gif

שם: אור גיל: 18 כיתה: י"ב [עושים כאילו לומדים.] עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: צורן משהו חיובי שקרה באפריל: יומולדת, טיול שנתי, אילת, שחר , וואמפייר. משהו חיובי שיקרה במאי: יום העצמאות, מתכונות, בגרויות, ל"ג בעומר. [מה, אני אופטימית
] מסר לאומה: עשיתי עכשיו סמייליXD תמונה [
]:
השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? מופיעה ואז מסיבה לכמה דקות ואז יוצאת עם החבר לכבוד החודשיים

xXx Lilo xXx

New member
באמת עבר מהר ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת
כיתה: י"א ><
עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: ראשון לציון
משהו חיובי שקרה באפריל: אמממממ כלום
משהו חיובי שיקרה במאי: היומולדת שלי. ערב יום העצמאות הולך להיות הכי טוב שבעולם#$^%$#^
מסר לאומה: ישלי מצלמה שקסיייייייתתת... אה כן. ואל תגבירו מחשבים. מחשבים זה חרא!
תמונה :
השאלה המתחלפת -
אז מה אתם עושים ביום העצמאות? בערב- יוצאת עם חברים שלי
יום- משהו עם המשפחה

../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: שוב זה?
עוד שלושה ימים 15. כיתה: ט'. עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: ראשל"צ.
משהו חיובי שקרה באפריל: הממ. 94 במתמטיקקה.
זכיתי בכרטיסים לרוק"צ@#$%^@#. משהו חיובי שיקרה במאי: יומולדת! יומולדת לחברה,אבא ובת דודה שלי. DDD: רוק עצמאות,ל"ג בעומר,טיול שנתי. אחלה חודש.
מסר לאומה:
תמונה: תגובה מהירה.
השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? רוק עצמאות!!!

Bleed for Me

New member
מתפגרת

שם:דניאל גיל:בראשון 19 כיתה:צבא עיר/כפר/ישוב/חור/אחר:ר"ג משהו חיובי שקרה באפריל:כלום משהו חיובי שיקרה במאי:יומהולדת מסר לאומה:כלום חח.. תמונה []:--- השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות?סיבוב בעיר

ללא נושא

שם: מאי
גיל: 15 עוד 29 ימים אאל"ט [מה , אנלי כוח לחשב XD] כיתה: ט' עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: גני תקווה
משהו חיובי שקרה באפריל: לאדעת , ציונים טובים וזה >< משהו חיובי שיקרה במאי: יומולדת ב31
מסר לאומה: בואו כבר נביא את פארמור לארץ !@# ^^ השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? רוק"צ כנראה

נסטי XD

New member
אין לי כח...

שם: דנה, ג'ואנה, נסטי, וכו'.. גיל: 14 ו-9 חודשים כיתה: ט'1 עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: חור בערבה, נראה אם מישו יודע איפה זה..XD משהו חיובי שקרה באפריל: חברה שלי קנתה לי גשר.. משהו חיובי שיקרה במאי: רוק"צ! מסר לאומה: ~תבכו להורים שלכם. הם רשו לכם ללכת למקומות~ תמונה []: השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? הולכים לרוק"צ, ועושים מלחמת מים..XD

Emergency Exit

New member
כן המפקד!../images/Emo195.gif

שם: ליאור גיל: 15 כיתה: ט' עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: עיר נתניה משהו חיובי שקרה באפריל: יומולדת לחברות \ טיול פסח מהצופים. משהו חיובי שיקרה במאי: רוק''צ(בס''ד), על האש, יומהעצמאות בלגנים. מסר לאומה: היוש. תמונה [
]: ואםלא באליייייייייייייייי. Watch my ass
חחחחח השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? רוק''צ. ובבוקר על האש אולי. פחח אבא רצה שנטוס לטורקיה זוביXD

../images/Emo28.gif

שם: שירי. היי ^^ גיל: 17 ומשהו כיתה: י"א עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: ראשון לציון משהו חיובי שקרה באפריל: משהו חיובי שיקרה במאי: מסר לאומה:
תמונה:
השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? כנראה שרוק"צ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Johnni456

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo79.gif

שם: סתיו, אבל אני מעדיפה ג'וני
גיל: 13.5 כיתה: ח' עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: חור במרכז משהו חיובי שקרה באפריל: פסח, פריסטייל גיימז... משהו חיובי שיקרה במאי: רוקצ (אם אני אלך), יומולדת לאבא
מסר לאומה: תמונה: לא פוטוגנית במיוחד >< השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? מקווה מאוד שרוקצ

אני../images/Emo152.gif

שם: קלי
כיתה: ט'
עיר: רחובות><
משהו חיובי שקרה באפריל: טיול בפסח עם כל החברים שליD:
משהו חיובי שיקרה במאי: יום העצמאות^^
מסר לאומה: טחח.
תמונה:
השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? יוצאים

ני

שם: ברושקושקוש גיל: 14 וחצי כיתה: ט' עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: ת"א משהו חיובי שקרה באפריל: מממממממממממממממממממממממממממממממממ כלום? משהו חיובי שיקרה במאי: ממממממממממממממממממממממממממ יגידו לי תשובה לגבי פרויקט מסוים, ולגבי הסוכנות מסר לאומה: איטס אוקיי טו בי גייD: תמונה []: תגמ"ה (יענו תגובה מהירהXD) השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? נמנמנמ כנראה מסתובבת עם חברות בעיר^^, רוק"צ זה חרא בריבוע, תקשיבו ליXD

AlmogiToMars

New member
חזרתייייייייייייי D:

אחרי חודש +- שלא הייתי פה חזרתי!! :) שם: אלמוגוס גיל: 14 כיתה: ח עיר/כפר/ישוב/חור/אחר: אשדוד משהו חיובי שקרה באפריל: יומולדת לאחותי הקטנה :) ויומולדת לידידי הטוב והיקררררררר D: משהו חיובי שיקרה במאי: יום עצמאות,ל"ג בעומר , טיול (מחר ) , טיול שנתי בסוף חודש
מסר לאומה: "הלוואי תיפול י'תחת " חחחחחחח D: תמונה [
]: השאלה המתחלפת - אז מה אתם עושים ביום העצמאות? או מסיבה או קומזיץ עם חברים (;

למעלה