התפקדות מאי!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות מאי!../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה: גיל: צבא\כיתה: איזור מגורים: שיר החודש של דה יוזד: שיר החודש בכלליות: משהו טוב של אפריל: משהו טוב של מאי: מסנג'ר: תמונה: יש בגרויות בחודש? במה? בהצלחה!

מתפקדת^^../images/Emo55.gif

שם: הדר תאריך לידה: |הדגש 15.1.92 גיל: |הדגש 16 וקצת צבא\כיתה: |הדגש כיתה י'
איזור מגורים: חור ליד נהריה- גשר חזיו
שיר החודש של דה יוזד: טייק איט אוואי שיר החודש בכלליות: הממ יש הרבה... משהו טוב של אפריל: הממ מפגש MCR וחופש פסח משהו טוב של מאי: הכל חרא במאי. מתכונות בגרויות ושיט ;; מסנג'ר: [email protected] תמונה: אני אח"כ אעלה. יש בגרויות בחודש? הממ כן נראה לי שזה במאי...
במה? מנהל עסקים >.> ויש מלא מתכונות בהצלחה! |הדגש תודה רבה

Rose131

New member
*מעתיקה מHIM*

שם:נועה תאריך לידה:10.9.91 גיל:16 וחצי צבא\כיתה:י"א איזור מגורים:מבשרת\ירושלים שיר החודש של דהיוזד: הממ... Earthquake אני מניחה שיר החודש בכלליות:ממ.. שאלה עוד יותר נהדרת. [פתאום קלטתי שבעצם אני שאלתי אותה!] אמ. אין לי מושג. לאקרימוסה אולי? לאלא, nine in the afternoon! וגםוגם Naive! משהו טוב של אפריל:חופש משהו טוב של מאי:ממ.. מתישהו יהיה חופש, לא? ורוק"צ! מסנג'ר:[email protected] תמונה:נה יש בגרויות בחודש?אהא במה?בע"פ באנגלית, וחוצמזה יש רק מתכונות...

אני מצוננת ../images/Emo4.gif

שם: אלמוג
תאריך לידה: 17 לספטמבר גיל: 15 צבא\כיתה: ט איזור מגורים: נתניה, רמת פולג שיר החודש של דה יוזד: On my own ן I caught fire ו Blue and Yellow שיר החודש בכלליות: Blue and yellow ו Say goodnight של בולט
משהו טוב של אפריל: קיבלתי את Shallow Beliver וזהו. חרא חודש. משהו טוב של מאי: לא יודעת
מסנג'ר: [email protected] תמונה: >> יש בגרויות בחודש? מבחנים* וכן, הרבה. יותר מידי :| במה? ערבית, תנ"ך, מפמ"ר במתמטיקה, אנגלית, פיזיקה, ביולוגיה, היסטוריה וביולוגיה

הוא לא יהיה קל>:

אני שונאת מתמטיקה יווו@#?^ צריך מה זה לקרוע את התחת על המבחן הזה|:

המורה שלי אמר שהוא יהיה יותר קל ממבחן רגיל

אבל יש לי מורה שקרן D: חחחחחחחחחח מתמטיקה זה חרא! וזה לא שימושי (?!)

חחחחחחחח בדיוק!!11

כשתהיי גדולה ותלכי למכולת לקנות לחם, את תצטרכי לשלם על זה בכסף שאת מרוויחה בעבודה, אבל מה לעזאזל בעבודה הזו יעזור לך המשפט - "ניצב מול 30 מעלות שווה למחצית היתר"?! או ש a בשניה כפול b בשניה לחלק לשתיים זו נוסחאת שורשים?! WTF אני שונאת מתמטיקה |:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDD

אני אומרת, בואי נעשה עצומה! לא צריך מתמטיקה! זה סתם חרא!

מתפקדת. ^^ ../images/Emo223.gif

שם: עדי.
תאריך לידה: 14.12.90
צבא\כיתה: י''א.
איזור מגורים: נתניה.
שיר החודש של דה יוזד: אממ, לא ממש שמעתי החודש.
אבל נראה לי Hospital.
שיר החודש בכלליות: וואי, מלא של אוונג'ד.
משהו טוב של אפריל: מפגש פורום MCR - 24.4
משהו טוב של מאי: לא יודעת. X:
מסנג'ר: [email protected]
תמונה:
יש בגרויות בחודש? כן. חמישה.
במה? אממ, אנגלית, מת' [2 יחידות, אבל עשיתי אחת כבר], גיאוגרפיה, תנ''ך, היסטוריה.
בהצלחה! תודה.
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה