התפקדות מאי

idanshaf2

New member
../images/Emo41.gif התפקדות מאי ../images/Emo41.gif

רבותיי להתפקד!! כהרגלנו בחודש אנו עושים ספירת מלאי עם פתיחת חודש חדש... אז חבר'ה בנוהל הרגיל:
שם:
שם משפחה:
שכבה:
סניף:
אימייל/מסנג'ר/ICQ: ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? וכמובן תמונות תתקבלנה בברכה.... אז יאללה להתפקד!!!

Rioter

New member
מאי? XDDDDDD

יוני
ואני מתפקדת. שם: שיר שם משפחה: פלדמן שכבה: ח' סניף: ראשון מערב אימייל/מסנג'ר/ICQ: מסנג'ר - [email protected]

idanshaf2

New member
אופס ../images/Emo13.gif

טעות שלי... לא נורא אפשר להגיד שזו התפקדות סוף מאי

Rioter

New member
לא שמתי לב לשאלת החודש ../images/Emo2.gif

שאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון.

idanshaf2

New member
טוב אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שם:עידן שם משפחה:שפריר שכבה:מבוגר סניף:כפר שמואל אימייל/מסנג'ר/ ICQ: [email protected] ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?מרביץ לשעון וחוזר לישון

אני יהיה אחריך

שם:שירלי שם משפחה:שוט שכבה:שישיות...כבודדד! סניף:ראשון לציון מערב! אימייל/מסנג'ר/ ICQ:איסיקיו-201706904 ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?טוב אז יש כמה דברים...דבר ראשון אני שואלת את עצמי מין מונולוג כזה...אם יש משהו שאני יכול לעשות למען האנשים הסובבים אותי או בכלל לעזור לאנשים... דבר שני...ממשיכה לישון על עמינח....

מתפקדת

שם: סיון. שם משפחה: סגל. שכבה: ח'. סניף: ראשון מערב. אימייל/מסנג'ר/אייסיקיו: 252878612 - אייסי. [email protected] - מסן. ושאלת החודש: מה את עושה כשאת קמה בבוקר? בודקת מה השעה וחוזרת לישון עד שיעירו אותי. D:

אני כאן... =]]

שם:לילך שם משפחה:ירושלמי שכבהשישיות או לא להיות!! סניף:ראשל"צ מערב!! כבוד! האימפריה הבאה!
מסנג'ר+אימייל: [email protected] שאלת החודש...מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת חלון, וחוזרת לישון עד שהשעון יצלצל שוב

Rioter

New member
../images/Emo6.gif אני עוד רוצה ת'תמונה שלך נקרעת

ועפה מהכיסא. זה גאוני!

ואני

שם: נועה שם משפחה: ויס שכבה: י' סניף: כפר שמואל אימפריה אימייל/מסנג'ר/ICQ: 200904010 ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה תה וקוראת עיתון. וכמובן תמונות תתקבלנה בברכה.... אז יאללה להתפקד!!!

SoulDancer

New member
אני=)

שם:יסמין שם משפחה:פלביאן שכבה:י' סניף:נ"צ ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מממ... מתלוננת שזה לא יום שישי?

anat135

New member
אני!

שם:
ענת שם משפחה:
בנדק שכבה:
חמישית סניף:
זכרון יעקב!!! אימייל/מסנג'ר/אי סי קיו:
156453427 ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?
"את אותם הדברים אבל לאט!"

מתקפדת../images/Emo26.gif

שם: נועה. שם משפחה: קצוביץ'. שכבה: חמישית. =] סניף: ראשון מערב. אימייל/מסנג'ר/ICQ: אמממ 313373690. ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחכה לקריאה שנייה ואז הולכת להתקלח.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

5may5

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: מאי שם משפחה: חנינא שכבה: י' סניף: רמת עמידר אימייל/מסנג'ר/ICQ: 298714462-אייסיקיו [email protected]מסנג'ר ושאלת החודש: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר וחוזרת לישון

assafein

New member
התפקדות סוף מאי../images/Emo2.gif איפה אני../images/Emo13.gif

שם: אסף שם משפחה: אינהורן שכבה: חמשוש
סניף: נעלה
מה אני עושה כשאני קם בבוקר??? מדליק טלוויזיה ורואה דרדסים, כדי שפעם הבאה שעידן ישאר......

מתפקדת!

שם: אסיף שם משפחה: שרתוק דרור שכבה: ו' סניף: כ"י אימייל/מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] מס' אייסיקיו: 227588759 שאלת החודש: מה אני עושה כשאני קמה בבוקר.. אה... בודקת אם שברתי את השיא בשתיית כוס שוקו (השיא עומד על 8 שניות. באמת
)

assafein

New member
לא בדקתי, אבל בטוח שאני....

יכול יותר מהר
אפשר לעשות תחרות פורום במחנה קיץ

למעלה