התפקדות ספטמבר+סיכום שבועי (תענו נבלות
)

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות ספטמבר+סיכום שבועי (תענו נבלות../images/Emo3.gif)

שם:
השיר השבועי לא של אדם:
אלבום השבוע:
ציטוט השבוע שלכם:
ספר השבוע:
סרט/סדרה:
מאכל השבוע:
קניית השבוע:
משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא:
מסר לאומה:
תמונת השבוע שלכם:

t r e c o o l

New member
חודש טוב../images/Emo140.gif

שם:טרה קול גיל:20 השיר השבועי של אדם:פיים
השיר השבועי לא של אדם:בול אנד ציין,מיזרי אנ,אי ניד המן טו לוב, פורוול סונג,פלוור ינ דה סאן,מי אנד ביבי מק'גי,מרצדס בנד של ג'ניס ג'ופלין
אלבום השבוע:האוסף של ג'ניס ג'ופלין
ציטוט השבוע שלכם:Tell me, do you really think you go to hell for having loved?..I'm so tired of America ספר השבוע:ספרי ביולוגיה מעניינים סרט/סדרה:אין לי זמן לראות
מאכל השבוע:
קניית השבוע:כלום
משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע:ואיי כלום
דבר טוב שקרה השבוע:שומדבר מיוחד.. דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא:פפארצי של אדם?.. מסר לאומה:
תמונת השבוע שלכם:

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo42.gif עונה ../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif

שם: רחליי גיל: 19 השיר השבועי של אדם: BTBW השיר השבועי לא של אדם: Maria Mena - All this Time ! אלבום השבוע: ציטוט השבוע שלכם: ספר השבוע: סרט/סדרה: PM מאכל השבוע: טוסט אלוהי אצל מיקה קניית השבוע: נעליים וג'ינס. משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע: פאק יש המון. במיוחד השבוע. דבר טוב שקרה השבוע: המפקד שלי עזב!!! דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא:שהמפקדת השנייה שלי תלך בעקבותיו. מסר לאומה: תמונת השבוע שלכם: התמונה הזו קברה אותי. העיניים האלה והחיוך הזה...
תמיד הורס אותי.

mokasosex

New member
../images/Emo9.gif

שם: מירב גיל: 14 השיר השבועי של אדם: Come Home, Crazy השיר השבועי לא של אדם: We will rock you, We are the champions, Radio Ga Ga,Bohemian Rhapsody וואו חפרתי על שירים של קווין השבוע.. לאדעת למה :X אלבום השבוע:אין משו ספציפי ציטוט השבוע שלכם: Love overcomes hate. Love has no color. Love has no orientation. All is love. :) ספר השבוע:
סרט/סדרה:America's next top modal מאכל השבוע:טוסט. קניית השבוע: סנדלים לבר מצווה של אח שלי משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע: אחשלי שחשב שאם יעשה פס כחול בשיער ויתלבש כמו אדם יהיה חתיך כמוהו XD דבר טוב שקרה השבוע:
דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא: איחוד של קראדם, רצוי כמה שיותר מהר. מסר לאומה: Love overcomes hate
תמונת השבוע שלכם: הצחוק המושלם הזה

MIDNIGHT SKY

New member
אוף,לימודים ../images/Emo7.gif

שם:רנטה גיל:16 השיר השבועי של אדם:ROF השיר השבועי לא של אדם:KESHA-RADIO,RADIO,RADIO קילרז-סםייסמן *-* דה קילס-טייפ סונג אלבום השבוע:- ציטוט השבוע שלכם:- ספר השבוע:- סרט/סדרה:דם אמיתי!!! מאכל השבוע:.... קניית השבוע:ג'ינס משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע: המחנכת שלי (שהיא גם היועצת,גם מורה לאזרחות שלי שנה שנייה) "כדיי שהבעיות שלכם ייפתרו אני אפזר עליכם אבקת קסמים !" הולכת וזורקת עלינו נצנצים. ///= דבר טוב שקרה השבוע:חשבונאות DD: דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא:טוב?? חוץ מאדם כלום מסר לאומה: אני אוהבת את הפורום !! ואני מתה עליכן
תמונת השבוע שלכם:

heart1soul

New member
אוי חמודה שיהיה לך שנה מקסימה בלימודים../images/Emo140.gif

תאמיני לי או לא אני קצת מתגעגעת לביתספר.. זה הרבה יותר טוב מאוניברסיטה/ מכללה וכל זה.. אז תהני מזה!:) הגעתי למסקנה שככל שאתה גדל הבעיות שלך גדלות חחח

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני כ"כ מתגעגעת לתקופה של הבי"ס../images/Emo10.gif

MIDNIGHT SKY

New member
זה מה שקורה כשמסיימים ללמוד

כולם מתלוננים עכשיו שהם שונאים בית ספר,למה הוא קיים לפעמים גם אני כזאת. ובסוף כולם מתגעגעים לזה.

MIDNIGHT SKY

New member
חח תודה../images/Emo8.gif

בית ספר קל יותר ממכללה.זה בטוח. הייתי שם שנה שעברה בקורס ..... בקיצור,תודההה

heart1soul

New member
אני:) מנסה לצרף gif

שם:קטיה גיל:22 השיר השבועי של אדם:crawl throw fire השיר השבועי לא של אדם: אלבום השבוע: ציטוט השבוע שלכם: ספר השבוע:לאכול להתפלל לאהוב סרט/סדרה:רמזור מצחיק..וסמנתה מי התחלתי לראות מאכל השבוע:ספגטי עם שמנת ופטריות יאמ! קניית השבוע:קניתי נעליים נוחות של טבע נאות..סוףסוף השקעתי חח משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי את הציון האחרון מהמבחנים ושמחתי נורא!!!כי זה היה טוב חח דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא:חברה שלי וחבר שלה חוזרים מתאילנד סוף סוף! מסר לאומה: תמונת השבוע שלכם:אני מנסה לצרף gif אין לי מושג אם זה אפשרי

sweet shir

New member
אני :)

שם: שיר. גיל: עודמעט 17. השיר השבועי של אדם: לא שמעתי כלום! לא היה לי זמן חח השיר השבועי לא של אדם: ^ אלבום השבוע: חברה שלי חרשה עליו, אז נגיד ש- When The World Comes Down - The All-American Rejects ציטוט השבוע שלכם: #mcfly2israel. חח אחרי ש200 טוויטס שלי בטוויטר הושקעו לכך שזה יגיע למקום 3 בטרנדינג טופיקס ברור שהוא יהיה ציטוט השבוע. XD ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים. סרט/סדרה: גוסיפ גירל, האוס, מועדון לילה, גריק והאו.סי. מאכל השבוע: פונדו שוקולד.
קניית השבוע: חזייה, חצאית, סנדלים, גופיה ולקים חח משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע: לא זוכרת.. דבר טוב שקרה השבוע: יום הולדת לחברה, ת"א, נפגשתי עם חברה שגרה רחוק וישלי אחלה מערכת שעות. דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא: כלום.. מה כבר אפשר לצפות מבית ספר חח תמונת השבוע שלכם: יפייפה

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

שם: לי גיל: עוד חודש וחצי 23 השיר השבועי של אדם: בואי מדלי השיר השבועי לא של אדם: אין אחד ספציפי שומעת כל מיני אלבום השבוע: ציטוט השבוע שלכם: "אחח הרקדן הזה הייתי נותן לו לעשות אותי כל הלילה" חחחחח ספר השבוע: אהבה לפי הספר
סרט/סדרה: מועדון לילה מאכל השבוע: שוקולד קניית השבוע: בגדים, נעלים, ספרים, תכשיטים. משפט/בדיחה/קטע שהצחיק אתכם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של מדונה
דבר טוב שאתם מצפים לו שבוע הבא: אדם מודיע "לאחר סיום הטור אני מגיע לישראל"
מסר לאומה: בהופעות רק כרטיסי VIP תמונת השבוע שלכם:

למעלה