שם:זוהר מקום מגורים:רמת גן תאריך לידה:4.7.1991 שיר אהוב של רונה:אין לי אחד כזה. לרוב זה משתנה עם הזמן.. שיר הכי פחות אהוב:גם כזה אין איך עבר עליי החופש:נחמד מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום:10 כמובן!
שם: נגה מקום מגורים: להבים תאריך לידה: 4.1.88 שיר אהוב של רונה: מבול שיר הכי פחות אהוב: אמממ כולם אהובים. אבל נגיד קסיוס איך עבר עליי החופש: דיי טוב מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 10
שם: ניצן מקום מגורים: קיבוצניקית! תאריך לידה: 22/5/1991 שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה שיר הכי פחות אהוב: אין דבר כזה! איך עבר עליי החופש: נחמד מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 10
שם:עומר מקום מגורים: מושב נידח ליד רחובות תאריך לידה: 5.6.89 [זה קל לזכור, כמולשחק שבע-בום] שיר אהוב של רונה: משתנה מאד מאד מאד, נכון לעכשיו הקול שקורא לי חוזר, טיול בהיר.. שיר הכי פחות אהוב: wait איך עבר עליי החופש: קצר, אבל החופש הכי טוב שהיה. מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 36
שם: נועה מזרחי מקום מגורים:ראשוניה תאריך לידה: 8/12/89 שיר אהוב של רונה: את TIPS אני תמיד אוהב ויהיה לו מקום בלבי,אבל בדר"כ כלל השיר משתנה שיר הכי פחות אהוב: את כולם אני אוהבת - ומי שאמרה קסיוס בושי והכלמי לך. איך עבר עליי החופש: סביר ממוצע יכול היה להיות יותר טוב מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 10! נ.ב המורה שהחדש שלי בהיסטוריה דומה לבן גוריון בגרסה התימנית. חח