התפקדות ספטמבר
_

שישיץ

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות ספטמבר../images/Emo41.gif_../images/Emo79.gif

מקווה שתיכנסו אפילו שלימודים והכל
שם:
מקום מגורים:
תאריך לידה:
שיר אהוב של רונה:
שיר הכי פחות אהוב:
איך עבר עליי החופש:
מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום:

bזוהר

New member
בטח שניכנס!../images/Emo9.gif

אני לפחות..
שם:זוהר מקום מגורים:רמת גן תאריך לידה:4.7.1991 שיר אהוב של רונה:אין לי אחד כזה. לרוב זה משתנה עם הזמן.. שיר הכי פחות אהוב:גם כזה אין איך עבר עליי החופש:נחמד מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום:10 כמובן!

שוודה

New member
../images/Emo152.gif

שם: נגה מקום מגורים: להבים תאריך לידה: 4.1.88 שיר אהוב של רונה: מבול שיר הכי פחות אהוב: אמממ כולם אהובים. אבל נגיד קסיוס איך עבר עליי החופש: דיי טוב מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 10

שוודה

New member
אפשר תרגום בבקשה?

*סליחה! סליחה! אל תרגמו אותי באבנים!! להזכירכם אני אוהבת את רונה ואת כל השירים שלה והיא הכי מדהימה בעולם, פשוט את לשיר הזה אני קצת פחות מתחברת *

0mroosh

New member
זה מתוך השיר, עם שינוי קל.שיתאים

לאווירה. הכל מאהבה,
.

0mroosh

New member
חשבתי שהיה שם שינוי, לא.

זה המשפט התקין, אני מצטער, יש לי גרון פצוע, כאבי ראש, סחרחורות, קקי רך טיפין ואני מזיע נורא. אני חושב שהגעתי לסוף המר..

nitzan969

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: ניצן מקום מגורים: קיבוצניקית! תאריך לידה: 22/5/1991 שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה שיר הכי פחות אהוב: אין דבר כזה! איך עבר עליי החופש: נחמד מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 10

tipeshet

New member
שירן../images/Emo99.gif

מה שלומך?
שם:עומר מקום מגורים: מושב נידח ליד רחובות תאריך לידה: 5.6.89 [זה קל לזכור, כמולשחק שבע-בום] שיר אהוב של רונה: משתנה מאד מאד מאד, נכון לעכשיו הקול שקורא לי חוזר, טיול בהיר.. שיר הכי פחות אהוב: wait איך עבר עליי החופש: קצר, אבל החופש הכי טוב שהיה. מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 36

שישיץ

New member
אז גמני ../images/Emo3.gif_../images/Emo79.gif

עומר, שלומי מצוין.. ומה שלומך
? שם: שירן מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה: 03-10-88 שיר אהוב של רונה: 10 שניות שיר הכי פחות אהוב: tips כי אני לא מכירה
איך עבר עליי החופש: וואו.. מצוין!! הכי טוב שהיה מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: מיליארדים!!

bזוהר

New member
אם תכירי את TIPS...

יש סיכוי טוב שהוא יתחלף ב10 שניות :)

noa08128

New member
נו גמני..:)

שם: נועה מזרחי מקום מגורים:ראשוניה תאריך לידה: 8/12/89 שיר אהוב של רונה: את TIPS אני תמיד אוהב ויהיה לו מקום בלבי,אבל בדר"כ כלל השיר משתנה שיר הכי פחות אהוב: את כולם אני אוהבת - ומי שאמרה קסיוס בושי והכלמי לך. איך עבר עליי החופש: סביר ממוצע יכול היה להיות יותר טוב מ- 1-10 עד כמה אני אוהב את הפורום: 10! נ.ב המורה שהחדש שלי בהיסטוריה דומה לבן גוריון בגרסה התימנית.:) חח

bזוהר

New member
מסכימה בקשר לקסיוס!../images/Emo46.gif

אבל זה טעמה.. אז סבבה

0mroosh

New member
מי זאת טעמה?

וחוצמזה, הרמב"ם כתב את מורה נבוכים,רציתי לצטט..אבל אני לא זוכר.הוא כתב וזהו.
.

למעלה