התפקדות פברואר

bזוהר

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות פברואר../images/Emo41.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): מישהו ראה את השלג? שיהיה חודש טוב כיפי וחמים:)

punky brewster

New member
../images/Emo182.gif

שם: ענבר גיל: 8760 יום מקום מגורים: משתנה שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): השיר עם הכלב וגידי גוב מישהו ראה את השלג? לא, האמת שמעולם לא ראיתי שלג למרות שפעם נסעתי עם כל המשפחה המורחבת לחרמון רק שאבא שלי ואחים שלו היו כאלה אהבלים ולא ביררו לפני ולא היה טיפת שלג באתר..

../images/Emo113.gif

שם: טל גיל: 15 מקום מגורים: מעלה אדומים שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): מי מפחדה מהזריחה :) מישהו ראה את השלג? כן! שלג! אני הייתי אתמול! אני אוהבת את ירושלים
שיהיה חודש טוב כיפי וחמים:) אכן אכן :]

DeepThoughts

New member
היי

שירה לימים אלו עיניים זרות לא שלג, רק גשם והרבה לעזאזל

Sheeesh

New member
אולה..

שירה 22 קרית חיים (לבנתיים..) עוד 4 ימים אני טסה לדרום אמריקה אז אני מקווה להתעדכן במה שחדש.. ואל תפסיקו ללכת להופעות של רונה!! שיר אהוב לימים אלה: 'טיול בהיר' ולא זוהר לא ראיתי שלג

Sheeesh

New member
תודה מותק....

אני אשתדל לקפוץ לפורום להתעדכן.. ואולי אני אביא לך איזה Rebelde זוהר

=)

שם: יער גיל: 25 מקום מגורים: נ"צ שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): Paper Cut, Tips ו- 10 שניות. מישהו ראה את השלג? לא, אבל ראיתי המון ברד שכיסה את הרחוב כמעט כמו שלג.. ככה זה, צריך להסתפק במה שיש

bזוהר

New member
עונה

שם:זוהר גיל:16 וחצי מקום מגורים: רמת גן שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): הקול שקורא לי /אהבה שקופה מישהו ראה את השלג?
ביקשתי מאמא שניסע לירושלים אבל לא

מיץ פזי

New member
עוד חודש עבר..

שם: יעל גיל: עוד חודש וחצי 18 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): שתי צלחות לווין, עיניים זרות לא לא ראיתי את השלג! לאחים שלי בירושלים היה שלג בפתח של הדירה וחברים שלי נסעו (עם אוטו
נגמר לי המלווה עוד יומיים) לעוספיה וראו שם מלא שלג... שיהיה בהחלט חודש טוב כיפי וחמים :) החודש הקצר בשנה, אבל גדוש בהמון אירועים.. ולא שמנו תמונה הפעם, אז אני אשים תמונה חמודה של רונה עם טל גורדון.. מימים עברו :)

מיץ פזי

New member
טוב אצלי לפחות לא רואים את התמונה

אז נשים אחת אחרת.. תמונה חזקה

rigoletto111

New member
והנה אני...

שם: טוב, פה תקראו לי ריגו גיל: 30 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב כרגע: המעיין הזוהר כיון שאני ירושלמי, כמובן שראיתי שלג!

SheIIy

New member
../images/Emo113.gif

שם: שלולית בוץ בימי החורף הקרים. (או סתם 'שלי'..) גיל: 19 וחצי. מקום מגורים: פ"ת. שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): נס. וסופסוף התחלתי לאהוב את 'אהבה שקופה' ולא לחשוב שזה שיר מעצבן. מישהו ראה את השלג? בתמונות, נחשב? חודש טוב!

EinavBIUS

New member
חח מזל טוב!

גם לי זה לקח קצת זמן
שם: עינב גיל: 22 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב של רונה: "המעיין הזוהר" ו"גלויה". והשלג היחיד שראיתי היה בטלוויזיה.

אני חדש כאן.. ../images/Emo12.gif

שם: יצחק גיל: 19 מקום מגורים: בית-אל שיר אהוב של רונה (לימים אלו לפחות): לחיות נכון; הקול שקורא לי; עיניים זרות מישהו ראה את השלג? בטח, מלא, עדיין יש שאריות בחצר... באתר העדכונים של ההופעות מסתיימים בינואר, זה אומר שאין בזמן הקרוב? או שלא עדכנו? אני רוצה לדעת על הופעות בחודשיים הקרובים (אח"כ אני מתגייס), בעיקר באזור ירושלים, אם יש.. אבל גם בשאר הארץ. תודה!

מיץ פזי

New member
לא האתר מתעדכן קצת בדיליי לפעמים

יש הופעות בפברואר, למרות שאני חייבת לציין שהיא פחות מופיעה באזור ירושלים. כרגע ידוע על חיפה ב- 22/2 ועל ב"ש ב- 23/2 ברוך הבא!

ובשלשת השבועות הקרובים

אין הופעות בכלל? אני פשוט מתגייס במרץ.. רוצה להספיק איזו הופעה טובה לפני-כן..

למעלה