התפקדות פברואר!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות פברואר!../images/Emo41.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? תמונה!

linkintrance

New member
מה אחרי ינואר בא דצמבררר?

שם:קטיה גיל:16 תאריך לידה:30.10 מקום מגורים:חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע:בוכים על מתמטיקהקה מה אתם שומעים עכשיו?שקט. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:snow patrol-run איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובהרעלת אלכוהול של חברה, נולדה לי בת דודה,מבחן במת'.בעע. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?להצליח במתמטיקה, או לפחות לנסות. כדי שהמגן לא יהי במצב שהריצפה תהיה יותר גבוהה ממנו. תמונה!תפוזלא נותן לי להעלות אז הנה קישור:טדאם! http://img120.imageshack.us/my.php?image=p8030291wp8.jpg

FFTL

New member
../images/Emo72.gif

שם: ליעד. גיל: 15. תאריך לידה: 2.11. מקום מגורים: קדימה. מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת, או לפחות מנסה. :] מה אתם שומעים עכשיו? איידן. :) שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: מממ. אלג'יר - בתוך הצינורות, Sixx Am - Life is Beautiful ולאזוכרת. איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: הוהו. :) קרה משו הכיהכיהכיהכי טוב. :] מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מממ. לאממש. תמונה!

little WhiSper

New member
מה הם היו כבר כמה פעמים בקדימה...

ושמועה הגיעה לאזני שבפב' גם..

little WhiSper

New member
פבר'ואר.

שם: אדווה גיל: 19
תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים: אין. (ת"א נו) מה אתם עושים בחיים כרגע: צבא. מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש מהכביש...אבל עוד מעט אירוסמית'. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לאזכרת. איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מעבר תפקיד [וזה אומר המון]. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ.. רק לשרוד, תודה
אה והופעות. תמונה!

RockSter

New member
מתפקדת לי!!!

***שם: שירי! גיל: 14 מקום מגורים: רמת גן מה אתם עושים בחיים כרגע: מנגנים בגיטרה ולומדים במוסד.. (בית ספר) מה אתם שומעים עכשיו: אבריל לאבין שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: join me in death איך עבר עליכם ינואר: סביר..................... ספרו על משהו שאתם זוכרים הכי טוב: שהתחלתי לנסוע על סקייטבורד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתם מתכננים ל*פבואר* (הכוונה היא לפבואר ולא לדצמב לא??): לשמוע אבריל כל היום, לשרוף את הבית ספר, לקנות גיטרה גיבסון, וללמוד איך עושים הולי בסקייט! יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: שיודיעו שעקב דרישות של תלמידים סוגרים את הבית ספר לאלתר. תמונה: אין לי כוח... חברה שלי מנדנדת לי שצריך ללכת חודש נחמד לכולם~!~@!@#$@#$ :):)

לא עניתי פה כבר? ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

לא, פשוט יש את זה בכל מקום.
XD שם: עדי. גיל: 17. תאריך לידה: 14.12 מקום מגורים: נתניה. מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום. מה אתם שומעים עכשיו? החדש של בולט - סקרים אימ פייר. מנסה להתחבר.
נחמד. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Linkin Park - With you, A7X - Afterlife איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: את האמת שאני לא זוכרת כלום, כנראה שלא היה.
מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ממ לא משהו כלכך מיוחד. תמונה!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Wrath Within

New member
לכל מי שחושב שנעלמתי...../images/Emo11.gif

אז לא, פשוט המחשב שלי נדפק :( שם: אליס\גליה גיל: 16 תאריך לידה: 11.7 מקום מגורים: המרכז העגום מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת, או לפחות מנסה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום! את אמאשלי משתעלת ברקע! סיגריות זה רע. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: משהו של הימ, משהו של ניטוויש, ומשהו של צ'ילדרן
איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב לאזוכרת... מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כן! סוף סוף התחלתי ללמוד פיתוח קול :) +תמונה.

ויקס

New member
../images/Emo113.gif

שם:וייקי גיל:19 תאריך לידה:2.11.88 מקום מגורים:מעלות מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?כלוםםםםםםםם שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:ואיי ייש הרבה איך עבר עליכם ינואר? עבר בסדר בלי אירועים משמעותיים מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לא ממש תמונה! הנה של השלג שהייה במעלות

5ifi

New member
התפקדות כלשהי באיחור אפנתי...!

שם: יפי גיל: 17 והולכת וגדלה מהר מדי... תאריך לידה:נו... מקום מגורים: נוווווו.... מה אתם עושים בחיים כרגע: כמו כל חננה ממוצעת- לומדת מה אתם שומעים עכשיו? רעש של מחשב. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: 'הפי אנדינג' של מיקה איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- מה זה ינואר.... מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אהאהאהא!!! הכתרה!

torivaknin

New member
עונה

שם: תורי גיל: 12 תאריך לידה: 23.11.1995 מקום מגורים: צפת מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת לצערי.. מה אתם שומעים עכשיו? ג'ימי הנדריקס שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: killing loneliness איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: ינואר אם יומולדת לשחף, ושלג.. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לארקדי תמונה!

RockStar2

New member
אוקיי אממ:

שם:אורלי גיל:עוד 4 ימים 14!!!! מקום מגורים:ישראל,רמת גן D: מה אתם עושים כרגע בחיים:נוסעת על סקייטבורד,מנגנת בחשמלית,שומעת HIM וAvril . מה אתם שומעים עכשיו:Wings of a Butterfly שיר שנידבקתם אליו בחודש הקודם:Misery Business של Paramor איך עבר עליכם ינואר:כרגיל,עם המבחנים הדפוקים והשטויות של המורות... ספרו מה שאתם זוכרים הכי טוב:שלמדתי לנגן את האקורדים של Join me in death מה אתם מתכננים לחודש פברואר**:לחגוג את היומולדת,לתת ברוק'נ'רול,ולקנות גיטרה חדשה D: משהו מיוחד שמצפים לו השבוע:שוילה ואלו יבוא לישראל וינגן רק בשבילי ויתחתן איתי!!!!! (ואווווו!!) תמונה:אין לי תמונה של עצמי >< אבל אני אתן של הגיטרה שלי ^^:

RockStar2

New member
אוקיי אממ:

שם:אורלי גיל:עוד 4 ימים 14!!!! מקום מגורים:ישראל,רמת גן D: מה אתם עושים כרגע בחיים:נוסעת על סקייטבורד,מנגנת בחשמלית,שומעת HIM וAvril . מה אתם שומעים עכשיו:Wings of a Butterfly שיר שנידבקתם אליו בחודש הקודם:Misery Business של Paramor איך עבר עליכם ינואר:כרגיל,עם המבחנים הדפוקים והשטויות של המורות... ספרו מה שאתם זוכרים הכי טוב:שלמדתי לנגן את האקורדים של Join me in death מה אתם מתכננים לחודש פברואר**:לחגוג את היומולדת,לתת ברוק'נ'רול,ולקנות גיטרה חדשה D: משהו מיוחד שמצפים לו השבוע:שוילה ואלו יבוא לישראל וינגן רק בשבילי ויתחתן איתי!!!!! (ואווווו!!) תמונה:אין לי תמונה של עצמי >< אבל אני אתן תמונה של ההורס וילה:

למעלה