התפקדות ראשונה לשנת 2007

טולייצ

New member
מה נראה לך?!

תחשבי עוד כמה כמוני וכמוך יש מעבר לים (פול אנד בר מגיעה מספרד,ויש להם חנויות בחצי עולם
)

לחם שום

שם: אסף גיל: ;17 מקום מגורים: הרצליה בלאקפילד בזאפה.. הופעה לתושבי הצפון בזאפה.. ואני ידחוף גם את ההופעה של שישי בזאפה רק בגלל אתה נולדת לאהוב..

Hosh17

New member
יאללה

שם: חופית גיל: 17 וחצי מקום מגורים: פתח תקוה תמונה:

מתפקדת

שם:יפית גיל:17 מקום מגורים: בת ים תמונה: יאללה מעכשיו סופרים ת'ימים לעשור של ירח מלא! שנה אזרחית טובה ההופעה הטובה ביותר? קשה מאוד! טוב ננסה.. היהודים-בפורום בבאר שבע היהודים בנהריה היהודים-אשקלון היהודים-תאטרון 15.7 היהודים תאטרון 14.10 היהודים-אוניברסיטת ת"א אביב גפן-אוניברטיסת ת"א אביב גפן-הזאפה האחרון אביב גפן-זאפה בקיץ אביב גפן-זאפ-ה למען הצפון אביב גפן-האנגר עשור למכתב אביב גפן-האנגר למען הצפון סינרגיה-הופעת בכורה למרגיש אחר מונקה סקס בראשון מחווה למכשפות ליידי די בבלום בר ניסיתי לצמצםאלו הכי טובות.

נמנמ.

שם: מור. גיל: 16. מקום מגורים: נווה סביון. ההופעות שלי לשנת 2006- סיטי הול 29.12. אביב ויונתן בזאפה- כפולה 28.7. זאפה 24.9.

ShAmUnA

New member
ישנה../images/Emo9.gif

שם: דניאלגיל: 20 וחצימקום מגורים: אשדודתמונה
התגעגעתי

הופעה

בלאקפילד פברואר בלאקפילד יוני חשמלית בים המלח בקיבוץ הזה (ליד חוף מינרל..?) האנגר אפריל

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה
מקום מגורים: זכרון יעקב
תמונה:
טוב אז מכיוון שהייתי ב2 הופעות שלו השנה (אם זכרוני אינו מטעה אותי), בכורה לעם הזמן וקוקה קולה לייב. אני באופן אישי אהבתי יותר את קוקה קולה לייב, הוא היה מקסים שם

למעלה