התפקדות 2007

../images/Emo41.gifהתפקדות 2007../images/Emo70.gif

לכבוד השנה האזרחית שאוטוטו נגמרת, חג המולד וחג הקורבן שלפני שניה נגמר החלטתי על התפקדות 2007. מי כאן, למה ואיך..
שם:
משפט אהוב מהסדרה:
דמות שנואה מהסדרה:
איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר
)
דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר?
מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008?
מומלץ לשים תמונה... ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום??

S m e l l y Cat

New member
מתפקפקת.

שם: פיצרוי . וגם אריאל גיל: 17 אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): מרכז וכו' משפט אהוב מהסדרה: "מאלדר, איטס מי" דמות שנואה מהסדרה: דמויות אורחות כאלה מעצבנות .. איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר) סקאלי ומאלר מענטזים לצלילי הביטלז דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? פנים מול פנים הכי כיף מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? שלא יהיה שומם כלכך כמו השנה .. מומלץ לשים תמונה.. תהיתי ותהיתי איזה תמונה לשים ולא הצלחתי לבחור אז עשיתי קולז' של כל היצירות שלי שהושפעו בדרך ישירה או עקיפה מתיקים באפלה. וגם כאלה שלא ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום?? שאלתי אם יש עדיין תיקים בAXN. כבר אמצא את ההודעה. הופ מצאתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=742&msgid=76700406&FlagSybase=1

Gilliana

New member
טוב, נו - יש ברירה?

שם: גילי גיל: אני כבר בגיל שעדיף לא להצהיר עליו
אבל אם מישהו עדיין לא יודע ונורא רוצה לדעת, הנתון הזה מופיע בכרטיס שלי. משפט אהוב מהסדרה: sure, fine, whatever דמות שנואה מהסדרה: קרייצ'ק איזו סצינה הייתי רוצה לראות בסרט: אין משהו ספציפי, משאירה את הרעיונות לכריס דרך התקשרות מועדפת: בד"כ מסנג'ר, אבל לצערי לא תמיד יש זמן איחולי לפורום לשנה החדשה: Live long and prosper לגבי ההודעה הראונה שלי בפורום - I'll have to get to you on this. (תמונה לצערי לא הכי עדכנית בעולם אבל הכי קרובה שיש)

Gilliana

New member
... and the winner is

לאחר חיפושים ארוכים - כנראה שזוהי ההודעה הזוכה.

../images/Emo195.gif

שם:דרור גיל:
אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): מרכז? משפט אהוב מהסדרה: לא זוכרת כבר,אבל זה היה מ-QUAGMIRE דמות שנואה מהסדרה: ההיא..דיאנה פאולי איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר) דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? מסנ' מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? בהצלחה
מומלץ לשים תמונה...-שלנו?..
ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום??-אואה משהו עם נשיקות וחיבוקים

o n o f f

New member
יאללה, שיהיה.

שם: איילת גיל: 21 אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): מרכז משפט אהוב מהסדרה: Every thing hapens for a reson.... דמות שנואה מהסדרה: ספנדר....מעצבן! איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר): אווווווו שאלה מעניינת....מאלדר וסקאלי בסתם יום רגיל... דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? מסנג'ר אם כי יונת דואר לא ניסיתי וזה נשמע מגניב! מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? אההההההההה מלא ספויילרים וכמובן חיים ארוכים! מומלץ לשים תמונה...: לטובתכם..עדיף שלא. ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום?? משהו כמו איך אני שמחה שיש לסדרה עוד פורום בעיברית וכאלה...

aerynsun

New member
אממ

התפקדות 2007ו האוקינוס השקט ו 10:15 | 24/12/07 לכבוד השנה האזרחית שאוטוטו נגמרת, חג המולד וחג הקורבן שלפני שניה נגמר החלטתי על התפקדות 2007. מי כאן, למה ואיך.. שם: תמי גיל:34 אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): מרכז משפט אהוב מהסדרה: Sculy:...Mulder... דמות שנואה מהסדרה: המעצבנת הזאת, פאלי איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר) סקאלי שמחה, מספרת בדיחה למולדר והוא נקרע מצחוק. דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? מסנג'ר מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? שימשיך כמו שהוא מומלץ לשים תמונה...- . מי שרוצה לראות תמונה , כנסו ל
facebook

1Shir

New member
שיר, 25, מרכז

משפט אהוב מהסדרה: אני אלך על Maybe there's hope, נראה לי שזה די ממצה דמות שנואה מהסדרה: CSM כמובן איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? מולדר וסקאלי מגיעים לאיזו הבנה משמעותית על היקום דרך התקשרות מועדפת? פנים מול פנים מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? שנראה פרקים של אקס פיילס בוידאו ונבוא לדבר עליהם ואנשים יגיבו :) או שסתם יהיו הארות ומחשבות על הסדרה ויפתחו שרשורים ויתפתחו דיונים... ההודעה הראשונה בפורום שרשור שפעם פתחתי בעניין :)

Ice Age

New member
2008, אם כבר

שם: מאיר גיל: 28 אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): מודיעין משפט אהוב מהסדרה:
"Mulder, toads just fell from the sky." -Scully "I guess their parachutes didn't open." -Mulder​
דמות שנואה מהסדרה: המכוער מאל צ'ופקברה. איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר) מה אני לא רוצה לראות: סמנתה, וויליאם, צייד ראשים, סינדיקט, דבורים, סרטן שחור או כל צבע אחר. כל השאר יהיה בסדר. דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? מסנג'ר מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? שיצא הסרט, אחרת לא יהיה כבר על מה לדבר. מומלץ לשים תמונה... ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום?? הנה כאן

Gilliana

New member
אוי, אני גם מתה על המשפט הזה

ומזכירה אותו בכל הזדמנות...

ו.. אני?

שם: מי שלא יודע ראוי להענש גיל: 19+ אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): הלב בצפון הגוף בי-ם משפט אהוב מהסדרה: He may well have His reasons but He seems to use a lot of psychotics to carry out His job orders או בתרגום חופשי: אולי לאלוהים יש סיבות משלו אבל הוא מעסיק פסיכוטים רבים לביצוע עבודתו.. דמות שנואה מהסדרה: אבא של מאלדר איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר): דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? תלוי עם מי. יש כאלה שעדיף בלי קשר בכלל. לרוב השימוש הוא בטלפון או מסנג'ר אבל תמיד עדיף פנים מול פנים. מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? עוד חברי פורום. מומלץ לשים תמונה... ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום?? יש לי זמן פנוי אבל אין לי כוח...

שכחתי סצינה../images/Emo122.gif

אממ לא עולה לי סצינה לראש. סומכת על כריס שייתן לי סצינות טובות מכל מה שאני אוכל לדמיין. אבל אני חייבת לראות איזה חיבוקון בין שני ה X סוכנים.

Sensorium

New member
מממ [:

שם: גיל: אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): משפט אהוב מהסדרה: דמות שנואה מהסדרה: איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר) דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? מומלץ לשים תמונה... ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום??

Sensorium

New member
התשובות XD

שם: פלי. גיל: 15 וחצי. אזור מגורים (צפון, דרום, מרכז וכו'..): מרכז, -רחובות. וב90% מהזמן הפנוי שלי בהרצליה
משפט אהוב מהסדרה: 'The truth is out there Mulder, but so are lies.' דמות שנואה מהסדרה: כל חברי הסנדיקט חוץ מהמעשן XD הם כאלו זקנים, הזויים, מפחידים ומכוערים -,- איזה סצינה היית רוצה לראות בסרט? (דיר באלאק למי שכותב פה ספוילר) מאלדר וסקאלי נתקלים בבן שלהם! דרך התקשרות מועדפת מסנג'ר, אי סי קיו, פייסבוק, שני גביעי אשל מחוברים בחוט או יונת דואר? חבל על היונה
מסנג'ר/ אימיילם. מה את/ה מאחל/ת לפורום לשנת 2008? שימשיך להיות מקום נחמד כמו שהוא. מומלץ לשים תמונה... אין ]= ואתגר לאלה שיש להם זמן פנוי: מה הייתה ההודעה הראשונה שלך בפורום?? איזה חירטוט של זיהוי הפרק HOME

למעלה