התפקדות 2008!!!

everynormal

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות 2008!!!../images/Emo41.gif

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: איך חגגתם את הסילבסטר? שיר אהוב של אליס: מסר לאומה: תמונה: שנת 2008 טובה לכולם!

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo187.gif אניאניאני!

שם: ליה גיל: עוד חודש 16 כיתה: י' מקום מגורים: ב"ש.. -.- איך חגגתם את הסילבסטר? בהתחלה עם המשפחה.. ואח"כ מסיבה.. שיר אהוב של אליס: רוסטר:) מסר לאומה: כאבי הראש הם צירי הלידה של המוח! תמונה: JUMP! :D שתהיה לכם שנת 2008 מגניבה תותים :][:

shirbowie

New member
יה שנה חדשה../images/Emo9.gif

שם:שיר גיל:17.5 כיתה: יב מקום מגורים: נס ציונה איך חגגתם את הסילבסטר? בשינה מתוקה
שיר אהוב של אליס:would? שנת 2008 טובה לכולם!

hitchhiker218

New member
שנה טובה!D:

שם: אביה גיל: 15 ושליש ומשהו..
כיתה: י' מקום מגורים:קרית אונו איך חגגתם את הסילבסטר?קיבלתי נשיקה דרך המסנג'ר ואז הלכתי לישון שיר אהוב של אליס: אנגרי צ'ייר מסר לאומה: זה משתנה בהתאם למצב רוח שלי
תמונה: שנת 2008 טובה לכולם!

יאייי

שם: עדי גיל: 16 כיתה: י"א מקום מגורים: מרכז איך חגגתם את הסילבסטר? ישנתי:) שיר אהוב של אליס: איזה לא?
כרגע angry chair דבוק לי לראש.. מחרתיים בטח זה יהיה משהו אחר חח מסר לאומה: המפף.
תמונה:

וגםםם

שם: חזקוש ישורון גיל: 17.75 כיתה: י"ב 2 שליטההההההה מקום מגורים: תל אביב איך חגגתם את הסילבסטר? הכנתי מצות מילדים נוצרים שיר אהוב של אליס: פיר ד הווייסס מסר לאומה: אל תחגגו סילבסטר, נבלות! תמונה:

mary06

New member
2000 ופאקין 8!

שם: מרי גיל: 18.5 כיתה: התכוונתם לכתוב 'צבא'. חיל אוויר. מקום מגורים: אשדוד איך חגגתם את הסילבסטר? ממ שינה, היה לי כנס קצינים ומשמרת לילה אחרי זה /: שיר אהוב של אליס: נאטשל, דאון אין אה הול, דירט, אובר נאו, פאק כמעט כל השירים שלהם אהובים. מסר לאומה: אופת' שליטה

Aline In Chains

New member
וול וול :)

שם: אלין לין. גיל: חודש הבא 17:O כיתה: יא'. מקום מגורים: ב"ש. איך חגגתם את הסילבסטר? עם רותם
:) . שיר אהוב של אליס: ג'אנקהד. מסר לאומה: פף תמונה: >

refuted plank

New member
אניאניאני

שם: מורן גיל: 15 וחצי (נראה לי :S) כיתה: י' מקום מגורים: ר"ג איך חגגתם את הסילבסטר? לא חוגגת סיליבסטר, תזכירו לי למה צריך לחגוג אותו בכלל? :/ שיר אהוב של אליס: Sea of Sorrow מסר לאומה: שקט? תמונה: -

יש לי גרב כזו! ../images/Emo136.gif

שם: חנג'\טוני. גיל: 15 וחצי,הגיל האולטמטיבי. כיתה: י'
איכס! מקום מגורים: ר"ג. איך חגגתם את הסילבסטר? לא חוגגת סילבסטר,חלאצריך לחגוג,ואני מתערבת ש-95% מהחוגגים לא היו יודעים מי הוא. שיר אהוב של אליס: I Know Something מסר לאומה: לישון זה גאולה
תמונה: כריס והצאצאים!
שנת 2008 טובה לכולם! גם לך

everynormal

New member
חחחחח כריס אבא מסור

מעניין אם כשהילדים שלו ייגדלו הם יהיו יפים כמוהו.... אולי אני אשדך את הבת שלו לאחי הקטן וככה נהיה קרובי משפחה חיחיחיחי

bep2cell

New member
חדש!

שם: אבי גיל: 18 כיתה: כבר הרבה זמן שלא מקום מגורים: פ''ת איך חגגתם את הסילבסטר? עם פרוסה ושוקולד שיר אהוב של אליס: גשם כשאמות מסר לאומה: live fast, die never תמונה: בכיף ועוד משהו עליי... בינתיים חרשתי רק את האלבום DIRT אחרי המלצה על השיר ווד וזה אחד האלבומים הכי טובים שיצאו אי פעם! אהבתי בעיקר את שלושת הראשונים אבל גם האחרים מעולים! והיום בצהריים היה בMTV תוכנית ענקי הרוק של זמננו והיה את WOULD!! שבת שלום!

Alice108

New member
ברוך הבא:)

אליסה
חיפה גם אצלי עכשיו DIRT במערכת וכל השירים פשוט מעולים!!

ברוך הבא!

ודי, אני גם רוצה לתפוס את would?
והרגע היה עשרת הגדולים של כריס קורנל^^ היה נחמד, למרות שבא לי לשפץ להם את העדיפויות><"

everynormal

New member
ברוך הבא =]

דירט אכן זה אחד האלבומים הכי טובים שקיימים, גם אני חרשתי לו ת'צורה! ורק אני תמיד מפספסת את התוכניות השוות באמטיוי???

bep2cell

New member
ראיתי MTV כמעט כל הסופש ו...

ווד היה השיר הכי טוב שמצאתי שם... אז מצאתי אותו כי חיפשתי ותודה לכל המברכים/ות!

למעלה