התפקדות

Haunted

New member
../images/Emo41.gif התפקדות ../images/Emo41.gif

הרבה זמן כבר לא היה כאן אחד כזה.. אז הנה
שם:
איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת:
עיסוק נוכחי:
מה הספקת לעשות מאז השחרור:
תכנונים לעתיד:
מסר לאומה:
תמונה למי שבא:

א ו ר3

New member
כי משעמם לי .

שם:אור גיל: 21,כמעט 22... מיקום גאוגרפי: ירושלים איפה שירתת וכמה זמן משוחרר\ת: בפיקוד מרכז, משוחררת שנה וחודש (אני בכלל לא בטוחה שאני עוד נחשבת לחיילת משוחררת? נו טוב..) עיסוק נוכחי : בין עבודות ... מה הספקת לעשות מאז השיחרור: לעבוד , לטוס לתאילנד תכנונים לעתיד: עוד חו"ל , ואז לימודים מסר לאומה: מממ...

Haunted

New member
חיכיתי שמישהו יגיב ../images/Emo6.gif

שם: מיכאל גיל: 22 מיקום גאוגרפי: ב"ש איפה שרתת וכמה זמן משוחרר: תותחנים, שנה בדיוק. עיסוק נוכחי: עובד ברשת לאלקטרוניקה וציוד משרדי. מה הספקת לעשות מאז השחרור: פסיכומטרי, קצת כלום, עוד קצת כלום, ולעבוד. תכנונים לעתיד: לימודים מתישהו בזמן הקרוב-רחוק, ולטוס מתישהו. מסר לאומה: פנאן
תמונה:

פגית

New member
../images/Emo9.gif

שם:יובל גיל:כמעט 21 מיקום גאוגרפי: איזור ב"ש איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: חודשיים וקצת עיסוק נוכחי: מובטלת- חייה על ההורים תוך כדי חרישה לפסיכו' מה הספקת לעשות מאז השחרור: קורס הפסיכומטרי שלי התחיל יום לפני השחרור, וטסתי ביום השחרור לאיטליה לשבוע.. תכנונים לעתיד: הפסיכומטרי שלי נגמר עוד שבוע, אחר כך עבודה, גיבוש טיול ונסיעה לחול, לחזור וללמוד בשנל הבאה מסר לאומה: חייכו , החורף פה! תמונה למי שבא:אהובת ליבי

Beyond Time

New member
חדש בסביבה....

שם: אמיר גיל: 22 מיקום גאוגרפי: צפון, אזור הכנרת איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: קצין העיר טבריה, משוחרר קצת יותר מחצי שנה עיסוק נוכחי: מובטל..מחפש עבודה מה הספקת לעשות מאז השחרור: לעבוד ולגור באילת כמה חודשים, והרבה לרבוץ בבית בחוסר מעש... תכנונים לעתיד: טיול קצר (חודש-חודשיים-שלושה) כנראה באיים הבריטים, אח"כ לימודים (פסיכומטרי ושלמת בגרויות בשלב הראשון...) מסר לאומה: חיה ותן לחיות... תמונה למי שבא:

kerendre

New member
שלום דנדשה בפורום ובאזרחות

שם:קרן גיל:21 מיקום גאוגרפיראשון: איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: פיקוד דרום משוחררת 4 ימים עיסוק נוכחי: עובדת במוקד אבטחה : מה הספקת לעשות מאז השחרור: בכל ה4 ימים- הספקתי להתחיל לעבוד שזה כבר הספק מאוד יפה תכנונים לעתיד:פסיכו'- (כבר נרשמתי- מועד אפריל), רשיון ולעבור לאיזה מושב בדרום מסר לאומה :Beauty is in the eye of the beer holder. תמונה למי שבא

אריאן87

New member
נממ..

שם: בוטן [טוב, כינוי:] גיל: 20 ו-7 חודשים מיקום גיאוגרפי: ת"א איפה שירתת: תה"ש כמה זמן משוחררת: 3 שבועות עיסוק נוכחי:מתחילה לעבוד משבוע הבא בחבת תוכנה
מה הספקת לעשות מאז השיחרור: בעיקר לחפש עבודה, לישון ושופינג. תכנונים לעתיד: מפברואר משפרת בגרות במתמטיקה, ואחרי זה פסיכו. מסר לאומה: אתמול שתיתי גלנפידיך, וזה מדהים!

WorldCenter

New member
אני

שם: גיל גיל: 22 מיקום גאוגרפי: ירושלים איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: בחמ"ן בירושלים עיסוק נוכחי: עובד בספורט. מה הספקת לעשות מאז השחרור: אממ לעבוד?.. תכנונים לעתיד: טיול ואז לימודים. מסר לאומה: אין כמו האזרחות.

vAnillA009

New member
:)

שם: אלכס גיל: 20 מיקום גאוגרפי: חולון איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: במצל"ח בצריפין, חודש ושבוע:) עיסוק נוכחי: חיפוש עבודה מה הספקת לעשות מאז השחרור: קורס ברמנים ולנוח,הרבה:) תכנונים לעתיד: עבודה,חו"ל מסר לאומה: relax,take it easy

CrazyMagic

New member
חדשה פה...

שם: לי גאיה לניאדו:) גיל: 20 וחצי מיקום גאוגרפי: הרצליה איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: מדריכת נשק- חימושניקית גאה עיסוק נוכחי: מחפשת עבודה מה הספקת לעשות מאז השחרור: השחרור הוא יום חמישי הקרוב אז השאלה עדיין לא רלוונטית אלי. תכנונים לעתיד: לעשות כסף ולהתחיל ללמוד מסר לאומה: מסר? עדיין אין לי מסר מגובש תמונה למי שבא:השמאלית

א ו ר3

New member
חימושניקית גאה...?

בתור מישהי שגם הייתה בחימוש... לא ניראה לי שיש כ"כ במה להתגאות

החלטתי להצטרף לפורום ../images/Emo13.gif

שם: צופיה גיל: 22 (מחר) מיקום גאוגרפי: ליד חדרה... איפה שרתת וכמה זמן משוחרר\ת: הייתי מדריכה בבסמ"ח, כבר חודש בבית... עיסוק נוכחי: מסונג'רת לכל עבודה אפשרית בבית מה הספקת לעשות מאז השחרור: לצבור שעות שינה ולהרגיש נורא עם זה שאני עושה הרבה כלום. תכנונים לעתיד: התכנונים הם לעתיד הקרוב- למצוא עבודה ולעבור למרכז (כמה שיותר מהר). אולי התוכניות ישתנו בקרוב. מסר לאומה: אין לי משהו מצחיק מדיי או עמוק מדיי, כדאי שאני אוותר
תמונה למי שבא: בטח בהזדמנות.

למעלה