גמאני
שם: אודליה גיל: 27 אזור/ עיר מגורים : י-ם שיר החודש שלכם (של מאיר) : ירושלים שיר החודש שלכם (לא של מאיר): שיר אחד שאין לו שם עדיין ויצא רק עוד איזה חדש וחצי, אבל יש בו שאלה קיומית גדולה "איך לא ברחתי מעצמי בכל דקה" ואולי דוקא כן.... תכנית טלויזיה אהובה : לא רואה טלויזיה-אבל רואה סדרות-האוס 7,גריי 7,ניקיטה וזהו. הופעות שתרצו לראות בזמן הקרוב : אני משמ אכולה שלא ראיתי את פוליקר בי-ם. אחת מהפורום כאן |חמודה| הזמינה אותי לדניאל זמיר בראשון שעבר ברידינג והיה לי שבוע של אורות מההופעה. ביום רביעי הזה יש עמיר בניון ועוד חודש בפסטיבל הפסנתר (שנה שעברה הייתי בהופעה שלו שם) אביתר ועמיר 2 הופעות אחת אחרי השניה באותו אולם באותם כסאות-קיינד אוף טרוף. מה אתם חושבים על סגירת הפורום בתפוז ? (בשקט בשקט) אני אומרת שגם ככה לא כיף עם האיומים-אני מקווה שזו תהיה מקפצה למשו טוב בהרבה במידה וייפתח פורום באתר אחר - האם תמשיכו לבקר ? בארוררר דברים מרגשים שקרו לכם לאחרונה : ההופע השל זמיר שבוע שעבר,עזבתי את העבודה שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי, ציפיות / תקוות/ משאלות לזמן הקרוב: אני צעדים בודדים מסיום התואר בשעה טובה,אז בהעיקר לסיים אותו,למצא עבודה שאווה מלאת סיפוק ואתגר,וגם תשובה חד משמעית לנושא כבד שמתנדנד... מסר לאומה-תקדישו שעתים גג מזמנכם לקריאת "על הדברים החשובים באמת" של חיים שפירא-יש שם כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם בריכוז-קחו את הציטוט מתוך ציטוט שלי משם השבוע-"פסימיות היא עצלות מחשבתית",קולין וילסון.