התפקדות

../images/Emo41.gifהתפקדות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז....השבת ר"ח מנחם-אב.. "משנכנס אב ממעטים בשמחה"
שם-
גיל-
עיר-
אולפנא(-או אולפנא לשעבר
)-
משהו טוב שקרה בחודש שעבר-
משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה-
מסר לאומה- שנזכה לבניין ביהמ"ק במהרה בימינו
רק בשורות טובות

yaelush3

New member
../images/Emo195.gif

אז....השבת ר"ח מנחם-אב.. "משנכנס אב ממעטים בשמחה" שם-יעלי גיל-עוד 4 ימים 18! [גאד, זה נשמע ענק.] עיר-ת"א אולפנא(-או אולפנא לשעבר)- משהו טוב שקרה בחודש שעבר-נגמרו הבגרויות!
משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה-נגמר לי המלווה! ויש לי יומולדת.. [באותו יום!
] מסר לאומה- שנזכה לבניין ביהמ"ק במהרה בימינו.. אמן! רק בשורות טובות

adii123

New member
../images/Emo13.gif

שם- עדי גיל- 16.7 עיר- אשדוד אולפנא(-או אולפנא לשעבר)- אולפנא אשדוד משהו טוב שקרה בחודש שעבר- נהניתי עם חברות שלי יצאתי כל יום והיה כיף :) משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה- אני מחכה לאחים שלי שיחזרו מקייטנה של שבוע. התגעגעתי... ואמן שלא יהיה לי אנמיה או מחלת הנשיקה (עשיתי בדיקות אתמול. התוצאות צריכות להגיע תוך 10 יום) מסר לאומה- חודש טובבב :)

חודש טוב.. ../images/Emo13.gif

שם- ירדן גיל- 16 עיר- פר"ח אולפנא(-או אולפנא לשעבר)- אולפנת כפר פינס משהו טוב שקרה בחודש שעבר- חופש? טיולים עם חברות וכו' וכו' משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה- חופש
מסר לאומה- נצלו ת'חופש, הוא עוד מעט נגמר..

מתפקדת../images/Emo3.gif

אז....השבת ר"ח מנחם-אב.. "משנכנס אב ממעטים בשמחה"
שם- יעל
גיל- השבוע 18
עיר- גבעת שמואל
אולפנא(-או אולפנא לשעבר)- "אמונה" ב"ב
משהו טוב שקרה בחודש שעבר- המונמון
כולי אושר
משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה- התחלת שירות, סמניריון, להיפגש עם חברה שלא ראיתי מלא זמן.. עוד שני סמינריונים, להיפגש עם מישו שממש חשוב לי, ליסוע עם חברה הכי טובה לי-ם עיר הקודששש
, יומולדת! ועוד מלאנטלפים דברים
ב"ה....טוב לי! מאוד! שיימשךך ככה!! הקב"ה אני אוהבת אותך
מסר לאומה- החיים טובים
פשוט צריך להרכיב את המשקפיים המתאימות
חודש טוב
ובשורות טובות

התפקדות

שם זוהרה בן דוד גיל16 ו9 חודשים תחק"ש משו טוב אחי בא לביקור בארץ וטס לחו"ל חזרה אחי השני יבוא לביקור ואחותי צריכה ללדת מסר לאומה הגאולה מתקרבת!!

אלעריש

New member
מתפקדת!

בס"ד אז....השבת ר"ח מנחם-אב.. "משנכנס אב ממעטים בשמחה">> לא אומר שמרבים בעצבות! רק ממעטים בשמחה... שם- אושרית גיל- 17 עיר-[מחוז] בנימין אולפנא(-או אולפנא לשעבר)- מעלה לבונה משהו טוב שקרה בחודש שעבר- טוב? זכורים לי רק דברים רעים.
משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה- סמנריון של עמינדבבבבב
מסר לאומה- אל תתנו להם רובים! הרב כהנא זצ"ל צדק!!! שנזכה לבניין ביהמ"ק במהרה בימינו רק בשורות טובות

באיחור קליל../images/Emo9.gif

שם-הדר גיל-17.5 עיר-גב"ש אולפנא(-או אולפנא לשעבר)-תע"ד הרא"ה ר"ג משהו טוב שקרה בחודש שעבר-סמינריון גרעינים משהו טוב שאתן מחכות לו החודש הזה-תחילת שנה"ל האחרונה EVER, שבועבודה,קיטנה של הגרעין ושאר מרעין בישין מסר לאומה-באווירת הסמינריון-נהנהנהנהנה,לא סובלים את רעננה

למעלה