התקיפות כנגד שרון בישיבת הכנסת

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifהתקיפות כנגד שרון בישיבת הכנסת

חבר הכנסת אפי איתם: "אל תדאג, איש לא יגע בגופך. נעשה הכל כדי לסלק אותך מהפוליטיקה... בכל שנה אחרי קינת תשעה באב, כל יהודי יאמר בבית הכנסת קינה מיוחדת על החורבן שהמתת על חבל ארץ ומדינה שלמה." "הבאת את ישראל לשיאים של שחיתות, אינך ראוי להיות מנהיג. אתה שקרן, רמאי ומושחת", דברי ח"כ עוזי לנדאו. והנה כמה מדבריו של שר האוצר לשעבר, בנימין נתניהו: ""אריאל שרון רץ קדימה בעיורון מוחלט... יש אזור סחר חופשי, ופה יהיה אזור טרור חופשי... רק מי שאין לו לב אנושי יכול לראות תמונות של אנשים הנעקרים מבתיהם ומתים מקבריהם בלי שליבו ייצבט" מה דעתכם על התבטאויותיהם השונות של חברי הכנסת בעת ישיבת מליאה? האם היה מקום לדברים כה קשים מעל בימת הכנסת? ומה דעתכם על דבריו של השר לשעבר נתניהו, אשר, כידוע, היה חלק מן הממשלה עד ללפני מספר שבועות ולא התנגד לתכנית בהצבעות השונות? בקשה אחת - אנא שימרו על רמת הדיון ואל תפנו לקללות כנגד אישי ציבור ו\או גולשים אחרים.

לדעתי לנדאו וביבי צודקים

במיוחד עוזי לנדאו שמבין כיצד שרון מנצל את המנדט שקיבל בצורה כל כך מגעילה בלי להתחשב בבוחריו שבחרו בו בגלל שמצא הבחירות שלו הייתה בדיוק ההפך ממעשיו בשטח... לגב נתניהו- צודק באופן חלקי ציר פילדלפי נפתח=תנועה חופשית של כלי נשק ממצרים לעזה.בקשר לחלק השני אם היה למהלך תמורה מדינית כמו הסכם שלום או סכם כל שהוא אחר אז למרות הכאב של פינוי אנשים מבתיהם צריך לשקול את משמעותו של הסכם על בטחון המדינה לאור המצב כיום צודק לחלוטין. לגבי אפי איתם-זה פחות דעה אלה עובדות לכן אני לא מוצא דרך להתיחס לדברים

TheOrion

New member
נמנמ

אפי איתם - מצד אחד הוא מרגיע את שרון באומרו "אף אחד לא ייגע בגופך". מזכיר לי הרגעות שונות של אנשי ימין במקרה רבין. מצד שני, הוא תוקף את שרון ואומר שתהיה קינה מיוחדת לזכר ה"חורבן" שהוא הביא על חבל ארץ. לדעתי אפי איתם לקח את דעתו והפכה לעובדה. זה ניכר בכל דבריו, הוא חושב שלא יגעו בשרון והוא חושב ששרון המית חורבן על המדינה. הדברים עצמם אינם קשים מדי. הם בדיוק בגבולות חופש הביטוי. אמנם על הגבול, אך עדיין בתוכו
. עוזי לנדאו וביבי נתניהו - צבועים. שהרי הם היו חלק ממי שמינה את שרון ליקיר הליכוד בבחירות הקודמות. אמנם ביבי רץ נגדו, אך מיד לאחר שהפסיד בפריימריז הוא רץ ונישק לשרון את הרגליים כדי לקבל את תיק האוצר. פתאום עכשיו הם מתלוננים? הם הרי ידעו הכל על שרון לפני ההתנתקות. ביבי במיוחד מפליא אותי. הוא לא התנגד לשום הצבעה בנוגע להתנתקות, ורק אחרי שלא יכול היה להשפיע יותר על המהלך, הוא נטש את הספינה. בושה שהוא עלול לזכות בראשות הליכוד, המפלגה הגדולה היום בכנסת. ביבי, בתור אחד שטוען על שרון שרץ בעוורון מוחלט, יכול היה לעשות משהו בנידון. התפטרות שלו בתחילת המהלך, או באמצעו, היתה משנה את כל המפה הפוליטית. אבל הוא בחר בדרך פחדנית, ופרש בסוף המהלך. מקווה שהציבור לא יבחר בו לראשות ממשלה, כי פעם אחרונה הוא נהג בצורה גרועה משל שרון(מבחינת שקרים לבוחרים), לעניות דעתי.

כל הכבוד מישהו צריך לדבר בגנות שרון

סוף כל סוף קצת נחת מממשלת ישראל. ישר כוח המשך כך

OMER G17

New member
חריפות מידי בלי ספק...

בעיקר מלנדאו...איש המפלגה שלו...לא ראוי...אבל יש לו אינטרסים פוליטיים כמו המאבק בליכוד וגם באיזשהו מקום הם בטח מאמינים בדברים שאמרו...מה לעשות לא כולם מסכימים איתי

הם צודקים.

הם צודקים, אני מסכימה איתם. אם הייתה לי האפשרות לדבר עם שרון - הייתי אומרת דברים הרבה יותר קשים מאלו.. (אתם חושבים שאני כזו נחמדה..
) ובקשר לנתניהו - כבר היו לגבי הצעד שלו כמה שרשורים, נכון? מבחינה פוליטית - צעד חכם ביותר. מתי בחירות דרך אגב?

למעלה