התקציר היומי

../images/Emo41.gifהתקציר היומי../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

שם הפרק: סבא גונב תקציר הפרק: ריי, אלי ופרנק בסופרמרקט. פרנק "מצטייד" בממתקי החנות וג'ימי העובד תופס אותו ומפתח וויכוח בעוד שאלי רואה את זה ונפגעת. בסצינה הבאה דברה שואלת מה קרה בסופר שאלי נפגעה כל כך ומסבירים לה והיא רוצה שריי ידבר עם פרנק שהולך ומדבר ביחד עם כל המשפחה אבל פרנק מתעצבן על המשפחה ודברה כמעט תוקעת לפרנק מכות אבל מארי ממהרת ולוקחת את דברה למטבח ומסבירה לה שפרנק הוא פרא אדם ובסוף יוצא שאיכשהו ריי אשם על זה שהוא "שחרר" את פרנק וכל מיני אבל בסוף ריי יוצא "נקי". פרנק אומר לתאומים לשבת על הספה לראות איתו טלוויזיה והוא אומר לאלי לשבת לידו אבל היא רק שואלת את דברה אם היא יכולה ללכת לשחק במחשב ואז הוא שואל מה קרה ודברה מזכירה לפרנק אשר נעלב והולך. בסצינה הבאה פרנק בא לבית של ריי ודברה ומנסה לדבר עם אלי והיא מגלה לו שהיא פחדה ממנו בסופר והוא אומר לה שהיא לא הייתה צריכה לפחד ומנסה להטיף לה מוסר מה שלא מצליח והוא מסביר לה שהוא צעק על האיש כי הוא עיצבן ואלי אומרת לו שיילך ויבקש סליחה והוא מנסה להתחמק אבל לא מצליח בסוף הסצינה פרנק שואל את אלי:"אני לא כל כך מפחיד, נכון?" ואלי אומרת לו:"לא כמו סבתא". בסצינה הבאה אלי, פרנק וריי הולכים להתנצל בפני ג'ימי אבל הוא מתגרה בפרנק שרוצה לזרוק עליו עגבנייה אבל אז נזכר שאלי צופה בו ומניח את העגבניה ובסוף הסצינה פרנק ואלי הולכים יד ביד. בסצינה הסוגרת את הפרק רוברט שואל את אלי איך היה לדבר עם פרנק והיא אומרת שבסדר ובסוף הסצינה מארי באה וצועקת על רובי והוא אומר לאלי שהיא מפחידה אותו מוות (אין לי כח לפרט יותר מזה) איזה בעסה לוקח לי טונה זמן לרשום הודעה כזאת כי יש לי מקלדת של אנגלית עברית ורוסית והרוסית במקום של העברית ואני לא יודע להקליד עיוורת.

למעלה