התרגשות מהפרק הראשון

../images/Emo41.gifהתרגשות מהפרק הראשון../images/Emo41.gif

איך היה לראות את הפרק הזה שוב אחרי כל כך הרבה זמן?
מה אתם חושבים עליו עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן (כלומר על התוכן אם הוא היה פרק טוב)?
אחרי שראיתם כבר כל כך הרבה סדרות\סרטים וכל אחד כבר התבגר (אני הפכתי לבת 17 וחצי... שהסדרה התחילה הייתי בת 13 וחצי... זה המוווון זמן) מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים?
זכרתם משהו בכלל מאז?
איזה סצנה הכי אהבתם בפרק הזה?
מתי אהבתם את הפרק יותר? בפעם הראשונה שראיתם או היום? ומה שאתם עוד רוצים ספרוווווווווווווווווו אני לא ישרשר את שאר התגובות לפה ככה שהפורום קצת יחזור לחיים...

אני באטרף מטורף אז אני יתחיל../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איך היה לראות את הפרק הזה שוב אחרי כל כך הרבה זמן? אני עד עכשיו לא נושמת... זה היה מוזר מאווווד והכניס אותי ככה ממש מגיל 13 שראיתי את זה בפעם הראשונה.... כמובן שזה כיף.. עד עכשיו הפרק יוצא לי מהראש...
מה אתם חושבים עליו עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן (כלומר על התוכן אם הוא היה פרק טוב)? פרק מעולה...
אין מילים... הרבה יותר טוב מהפרקים הראשונים של כל מיני טלנובלות שראיתי מאז....
אחרי שראיתם כבר כל כך הרבה סדרות\סרטים וכל אחד כבר התבגר (אני הפכתי לבת 17 וחצי... שהסדרה התחילה הייתי בת 13 וחצי... זה המוווון זמן) מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים? הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה... בעצם מעולה
זכרתם משהו בכלל מאז? הכללללללל
איזה סצנה הכי אהבתם בפרק הזה? הכל בעיקרון אבל הכי.... את ההצעת נישואים של עדן לליאור... אה ואת ההיכרות של אלונה וליאור...
מתי אהבתם את הפרק יותר? בפעם הראשונה שראיתם או היום? עכשיו.... הרבה יותר מרגש... אתם לא מביניםםםםםםםםםםםםםםםם הפרק הזה העלה לי זכרונות נוסטלגיים משהו מדהים... כבר שחכתי שקיימת פיצה ארט ומקום בלב.... זה מדהים... פשוט מדהים ואני כבר מחכה לפרק של מחר... איזה עונה
הכי הכי טובה... איה שליייי

Koala Girl

New member
עונה

איך היה לראות את הפרק הזה שוב אחרי כל כך הרבה זמן? מוזר
הרבה מזה לא זכרתי בכלל...טוב עם כמה שראיתי את הסדרה לא פלא
מה אתם חושבים עליו עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן (כלומר על התוכן אם הוא היה פרק טוב)? אממ נחמד
יותר טוב מפרקים ראשונים אחרים שבד"כ סתם משעממים(ל"הכרת הדמויות") אחרי שראיתם כבר כל כך הרבה סדרות\סרטים וכל אחד כבר התבגר (אני הפכתי לבת 17 וחצי... שהסדרה התחילה הייתי בת 13 וחצי... זה המוווון זמן) מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים? אגם דווקא סבירה,לא זכרתי אותה ממש בהתחלה..טוב היה לה ניסיון במשחק לפני
זכרתם משהו בכלל מאז? בערך איזה סצנה הכי אהבתם בפרק הזה? אמממ....
ליסה חוזרת
מתי אהבתם את הפרק יותר? בפעם הראשונה שראיתם או היום? לא יודעת

צוף בו

New member
|תפוזבל|

איך היה לראות את הפרק הזה שוב אחרי כל כך הרבה זמן? יאאא זה כזה נוסטלגיההה מה אתם חושבים עליו עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן (כלומר על התוכן אם הוא היה פרק טוב)? מאוד...
אחרי שראיתם כבר כל כך הרבה סדרות\סרטים וכל אחד כבר התבגר (אני הפכתי לבת 17 וחצי... שהסדרה התחילה הייתי בת 13 וחצי... זה המוווון זמן) מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים? כולם מצויניםם . בדיוק התחלתי לחשוב על זה בסדרה הזאת כל השחקנים ממש טובים ועם ניסיון! זכרתם משהו בכלל מאז? כןן ברוררררר!!!!
איזה סצנה הכי אהבתם בפרק הזה? אלונה וליאור עם המכונית מתי אהבתם את הפרק יותר? בפעם הראשונה שראיתם או היום? היום - בפעם הראשונה בכלל לא ידעתי מזה ומה שאתם עוד רוצים ספרוווווווווווווווווו אני לא ישרשר את שאר התגובות לפה ככה שהפורום קצת יחזור לחיים... - איהההה
יואו דיי היא כ"כ יפהה

מיכיי

New member
../images/Emo110.gif

איך היה לראות את הפרק הזה שוב אחרי כל כך הרבה זמן? וואייי היה ממש כיף.. חחח איך רציתי לחזור לראות שוב תעונה הזאת!
מה אתם חושבים עליו עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן (כלומר על התוכן אם הוא היה פרק טוב)? מדהייים:]
אחרי שראיתם כבר כל כך הרבה סדרות\סרטים וכל אחד כבר התבגר (אני הפכתי לבת 17 וחצי... שהסדרה התחילה הייתי בת 13 וחצי... זה המוווון זמן) מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים? נמממ אני חושבת שאגם ממש השתפרהה.. וכלל השחקנים ממש טובים לדעתי:]] ממי שהופיע בפרק היום..:]
זכרתם משהו בכלל מאז? כה:)
איזה סצנה הכי אהבתם בפרק הזה? הממממממ רועי ושירלי:p ותמפגש של אלונה וליאורר:)
מתי אהבתם את הפרק יותר? בפעם הראשונה שראיתם או היום? נמממ בשתי הפעמים מאוד מאוד.. אבל בטח בראשונה כי זה היה הראשונהה מן הסתם:p אניי חייבת להגידד שכווולם פשוט מהממים שם.. זה נראה כאילו מזה ישן כי כולם ממש צעירים:p [איה ממש יפה! וגם אגם!]

אחח איך התגעגעתייי../images/Emo99.gif

איך היה לראות את הפרק הזה שוב אחרי כל כך הרבה זמן? מדהיםםם מושלםם זה פרק שבחיים לא יצא לי מהראש אני זכרתי כל פרטטט ושוב לראות אותם צעירים איזה כיףף מה אתם חושבים עליו עכשיו אחרי כל כך הרבה זמן (כלומר על התוכן אם הוא היה פרק טוב)? תוכן מושלם פרק פתיחה יפה מאודד
אחרי שראיתם כבר כל כך הרבה סדרות\סרטים וכל אחד כבר התבגר (אני הפכתי לבת 17 וחצי... שהסדרה התחילה הייתי בת 13 וחצי... זה המוווון זמן) מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים? המשחק של מירי בוהדנה היה הכי טוב
חח אבל גם השאר שיחקו מהמםם שחקנים מלידהה
זכרתם משהו בכלל מאז? ברור שזכרתיייי איך איך אפשר שלכוח ת'פרק הזההה?? איזה סצנה הכי אהבתם בפרק הזה? שליאור נפגש עם אלונה
ואלונה וסמי בהתחלה .. ובכלל הכולללל מתי אהבתם את הפרק יותר? בפעם הראשונה שראיתם או היום? כל פעם שאני אראה את זה אני אוהב את זה עוד יותר

למעלה