ה-הופעה בביט!

זה לא באמת עוזר

שסתם עפים פה אחד על השני. אם היא עושה טעות אפשר פשוט להסביר לה איך לא לטעות. לא כל אחד נולד עם הידע איך לשרשר.. שלא תדעו כמה טעויות נוראיות אני עשיתי לפני שלמדתי לשרשר

"ומתנהג כמו איזה גפן סטאר.." ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

היה אדיר. היה מהמם! הייתה הופעה איך לומר ייחודית [
] וממש נהנתי...... היא הייתה לי קצת שונה משאר ההופעות, אבל עדיין היה מצחיק וקסום לגמרי.. נועם היה שפוך לגמרי, כל ההופעה דיבר שטויות מזל שאת השירים הוא זכר חח באמת תודה תודה תודה לנועם, שבאת לצפון
זה אומר בשבילי ממש המון, וכרמיאל מחכה לך
ובכלל תודה על היחס המיוחד שלך שמפתיע אותי כל פעם מחדש.. הופעה שהרבה זמן אני לא אשכח...
ועכשיו כמה ציטוטים משעשעים: -"כן זה היה באמצע שראיתי היפה והחנון! אתם רואים את זה?!? איזה גדול זהה..." -"נועם תעשה לי ילד!" "סבבה אחרי השיר.. הנה נגמר השיר נו יאללה בואי!" -"הפינה המעופפת!!" - "חזרנו עכשיו מעיר ערוץ הילדים, היו שם מיכל ינאי וטל מוסרי.. וגם ששטוס! ניר השתתף." - "על הבס, רסטה מן, נעלי בית, שכפיעל.. אלדד אורלב!!!"
- "יאללה אלדד אתה זורם איתי? נו אני אוסיף לך עוד 200 ש"ח להיום" חחח -"האיש והפייג' בפייסבוק, איתי ניצןןן!!!!" איתי, ארבל, אלדד וניר.. הייתם מעולים
אני הייתי הילי זקס, אתם הייתי פורום נועם פנחסוב!! יאללה ביי

ואיך שכחתי?!? [באמת איך?../images/Emo12.gif]

הכי הרבה תודה לכל הבנות המדהימות שהיו איתי שם... וחיבקו אותי ונתנו לי להרגיש הכי מאושרת בעולם! מיכלי, טרגר, ענברי, טאובר, שיר!!
אוהבת אתכן המון.. וגם את דנה ואורפז, היה ממש ממש כיף לפגוש אתכן!
מקווה שנתראה

חח

שכחת את הקטע שנועם עשה אקורד מיופי ואז אמרתי "יופי" [עם החוסר תאקט שלי] ואז הוא אמר "מי זיהה?" "היווווו לי פעם חלומות כל כך גדולייים" חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח

זה היה הקטע שבדיוק דיברתי עם נועם על הקטע שהיה עם הדיסק של נעמה והוא התחיל לספר שהוא ראה בדיוק את היפה והחנון... חח ארבל: "איך זה קשור ליפה והחנון?" נועם: "בדיוק ראיתי את זה"

למעלה