ה פ ת ע ה

../images/Emo41.gif ה פ ת ע ה ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif

טוב אז ככה... היום בבית שלי ישבתי והורדתי תוכנה.. של הקלטה... וידאו.. היה לי משעמם פצצות.. ועשיתי ניסוי של התוכנה הזאת.. וזה עבד חחח אז ככה זה הכי ספונטני שיש הכי לא קשור.. הכי הכי לא מתוכנן.. סתם עשיתי את זה בשביל הצחוק והכייף !!!!! השיר הוא של "לאב בוי" את הקליפ הזה ואת עריכה שלו גם אני עשיתי ! אין צורך בלהגיב שזה לא מקצועי כי זה ממש אבל ממש לא מקצועי.. רק מה שצריך זה לצחוק ולרשום אם האבתם את זה או לא.. ואם לא אז איך אומרים אצלינו בבית... "_ _ _ _ - _ _ _"

חחחחחח גדול ענק מהמם ../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

שיאו דני גדול ענק ומהמם כמו שאמרתי.. חחחחחחחחחח דר"כ עשית השקעה שם אני מאוד אהבתי...באמת..חחחח אין אין מושיקו חייב לראות את זה אינטרנשיונל..<דיווה יש רק אחת>

nerod 72

New member
חחחחח הורס ...

רק היית צריכה טלפון וזה היה מושלם.... האמת שאם אתם באמת רוצים, סתם בשביל צחוקים, אפשר להפגש ולעשות משהו מאוד מושקע... פרודיה על אחד הקליפים ולהעלות את זה ליו טיוב עשינו את זה גם בפורום מדונה יצא מהמם חחחחחחחחחחח

Glamorousss

New member
דני חחח מהמםםם אפשר באמת לעשות משהו כזה..

לפהגש ולעשת צחוקים ולעלות את זה גם

חחחח דני כפרה עליך הורס תבריאות ....

מדליק שחבל על הזמן , מצחיק, הורס.... איך את מרימה לך שם , הורסתת אחלה
מדליק ביותר ....

דני יא הורס הפלת אותי אחורה מרוב צחוק !! ../images/Emo6.gif

אתה פשוט ענק !!! כל הכבוד!

הנה קבלו עוד קישור בפליקס..

לביצוע של דני ההורס הזה חחחחחח תאמין לי שלא ציפיתי לזה...הבאת לי ואני בטוח שלכולם בהפוכה חחחחח היה גדול....תמשיך ככה אתה בדרך הנכונה

חח סורי לא שמתי קישור

חחחחחחחחח בטעות שחכתי להשים קישור פה אז הנה בבקשה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1714097

../images/Emo6.gifחח אני מבקש נא לדרג את דני בפליקס חעחע

מי שרוצה מוזמן בכייף להשאיר תגובות לדני בפליקס.. יש לכם קישור למטה..ולדרג 555 כמובן ...שיהיה לכל חברי הפורום יום טוב ומעלף! הוספתי לכם עוד קישור פה למי שלא ראה..:)

RINAT1983

New member
חחחחחחחחחחחח

דני אתה יכול להיות אחלה במאי... למה דנה לא לקחה אותך לביים את הקליפ....

תודה תודה ושוב תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל אותם אלו שהגיבו בפורום ובפרטי.. במסינג'ר כו'... שמחתי לראות שכולכם אהבו את זה... זה מאוד משמח ואני שמח יותר שזה הצחיק אותכם... פה אני כבר את שלי עשיתי!!!!!! אותי מעניין דבר אחד ..?? האם דנה ראתה את זה או לא?.... ואני מאוד מקווה שכן... !!!! בכל מקרה הקליפ הזה שעשיתי הוא נימצא בכמה אתרים...
נענע וידאו .
תפוז וידאו .
יוטוב
ויאו . ולכל אלה שלא הגיבו בפורום.. ורק ראו חבל סה"כ רציתי לשמוע חוות דעת של כולם... !!!!!! שיהיה אמשך ערב מקסים... ואם לא קשה לאותם אלו שלא הגיבו פה אשמח אם תגיבו !!!!

אני כמובן ראיתי הגבתי ודירגתי בכל האתרים

פשוט מעלף דני באמת מכל הלב אני אומר... פשוט זה היה הורס של הלייף.. אתה על הדרך הנכונה חחח

שיאו דני הרגע ראיתי את הקליפ בפליקס

חחחחחחח ראיתי גם את הקליפ של דנה וגם את הקליפ שלך של לאב בוי ממש יפה באמת מפרגנת לך אחלה ... תמשיך כך :)

חחחחחחחחח דני ממש גדול

חחחחחחחחח ממש דנה אינטרנשיונל יפה היה הקליפון החמודון שלך אני אהבתי תמשיך כך אתה בדרך הנכונה אולי דנה תימצא לנכון להעביר את הכתר אליך חחח אוהבת אותך ליפז

למעלה