ה-
היומי

../images/Emo41.gif ה-../images/Emo32.gif היומי

כמה הבהרות חשובות- השתדלו להמנע מהודעות צאט. בשביל זה קיים צ'אט בראש הפורום, נצלו אותו. הודעות חסרות תוכן של "משעמם לי", "מי פה" ודומיהן ימחקו מעתה. הודעות שאינן נוגעות לנושא הפורום נבקש לשרשר לאוף היומי. הכללים מאוד ברורים. אתם מזמנים לקרוא את כללי הפורום. כיום התלונות העיקריות ובצדק הן, שהפורום לא מתפקד כפורום היכרויות והוא פועל יותר צ'אט סתמי. אנו מקווים שהפורום יכנס לתלם ורמתו תעלה. כל יום מתווספים גלריות, מאמרים ופינות חדשות. אתם מוזמנים להציע הצעות לשיפור ורעיונות משלכם לפינות, מאמרים וגלריות. כל הערה, תלונה, בקשה תתקבל בברכה. תיבת המסרים שלנו פתוחה לכולם. שלכם, Puzzluna © RoNa

אם כבר מגיבים...

אז אני חושב שהתלונות הן לא בצדק, אפילו שירשורים של " משעמם לי " או " מי פה " הן מבורכים לדעתי, כל דרך היא דרך להכיר אפילו באמצעות שירשורים כאלה, לגיטימי ביותר, חופש ביטוי רצוי. לא חושב שזה סתמי. זו דעתי לטוב ולרע. נ.ב אין פה ביקורת, אז נא לא לשלוח לי מסר תוקפני.

פורום "היכרויות"

יבש ומשעמם כבר יש בתפוז (וישלחו לי המנהלים אם הם מציצים כאן) כשמדובר בהכרויות של גילאים יותר מתקדמים, מדובר באנשים שהתבגרו, שחוו, שכבר יש להם דעות ושאלות ותהיות ותאוריות, ולהזכירכן מנהלות יקרות, כאן זה לא אתר הכרויות כאן זה פורום הכרויות, וכל הרעיון בפורומים זה האפשרות לדיונים, אז מה הקטע המרובע הזה ? כל הכיף זה לשתף את כולם ולשמוע דעות של כולם, אז צאט זה ממש לא פתרון. לדעתי חבל ולדעתי זו צריכה להיות החלטה של יושבי הפורום למה שלא תעשו גם סקר? סקרים הולכים פה יופי לפי מה ששמתי לב..

אני אישית אגב

הגעתי לכאן דווקא כי נמאס לי מאתרי הכרויות שבלונים וכי אהבתי את הכיף של השיחות כאן לפני ההכרות וכבר בערב הראשון שלי יצא לי להכיר.

אוי, התחלנו?

דווקא אחל'ה מקום, וכל הכיף שלו זה השיחות בין האנשים הנושאים בד"כ מעניינים ומושכים הרבה תגובות. אני מסכימה ששיחות ארוכות ריקות מתוכן לחלוטין אולי מקומם לא פה, צריך לדעת לשים גבול. אבל למחוק כל הודעה שאינה בנושא זה קצת מוגזם בעיניי.

© RoNa

New member
וזה מה שקורה פה

ראשית רק בכדי שיהיה ברור - הכוונה לעשות פה סדר ולא לסתום פיות. שנית, למה כל פעם אני צריכה לחזור על עצמי כמה פעמים? אני כותבת מספיק ברור. רשום בפירוש - הודעות חסרות תוכן של "משעמם לי", "מי פה" ודומיהן ימחקו מעתה. הודעות שאינן נוגעות לנושא הפורום נבקש לשרשר לאוף היומי. הכוונה שכל שרשור חסר תוכן שיפתח ימחק. ביום נפתחים בממוצע 20 שרשורים חסרי תוכן כאלה. אם ישרשרו הכל לשרשור האוף היומי, אין עם זה שום בעיה. הדעות כאלה מורידות את הרמה בפורום, ודוחקות אחורה לדף השני דיונים איכותיים. מטרת השרשור היא למנוע הצפה ולשמור על סדר בפורום. אנחנו פה בהתנדבות ולא אמורות כל היום לגנן ולעשות סדר בפורום. אישית אני מצפה מאנשים בני 30 פלוס לרמת אינטלגנציה בסיסית ורמה וורבאלית מינימלית שיוכלו להתבטא קצת יותר מ"משעמם לי". אם משעמם, יש מספיק דיונים מעניינים פה, ונושא הפורום מספיק רחב בכדי לפתוח דיונים שקשורים. ואם מאוד מתעקשים - רשמנו בפירוש שיהיה שרשור אוף יומי ששם יהיה אפשר להתפרק ולצחוק. אז מה הבעיה? כל כך קשה לשרשר? או שמא הצפיות יותר מידי גבוהות? דוגמה קלסית לדווקא היא ההודעה שנפתחה עתה וכמובן נמחקה. חבל שיש פה כאלה שמנסים למתוח את הגבול ובודקים את גבול היכולות והסבלנות שלנו. כל אלה שמעניינים בבלאגן לא יהיו פה. זה פשוט מאוד. אני בהחלט מקווה שהפורום יפרח ויצליח. יש פה מקום לכולם וזה יכול להיות מקום מאוד נחמד, אם רק יתנו לו צ'אנס. מי שבכל זאת לא מוצא פה את עצמו - יש עוד 1500 פורומים אחרים בתפוז..

חושבת

שאם למשל ארגיש לא טוב אז נראה לי שבמקום לשמור את זה בבטן או לפנות לפורום אחר שבו לא מכירים אותי ושבו אינני שותפה כלל אז אשקול לכתוב זאת פה ולא נראה לי שיהיה נכון למחוק את זה. חושבת שבפורום הזה אני אמורה להרגיש חופשיה בכתיבה שלי ולא לחשוש להביע את עצמי.

RoNa @ - תגובה בבקשה ../images/Emo13.gif

טוב. יש כמה דברים במה שאת כותבת, אבל גם יש הרבה שאני לא חושב כמוך וחושב בדיוק ההיפך. אני חושב שאם כמו שאת אומרת יש כאן עשרות הודעות אוף במשך היום, אז ויזואלית הן יימחקו ויעלמו בין שרשורים גדולים ענייניים, ודווקא שרשור אוף ארוך יומי פעיל , יש לו יותר כוח לדחוף הצידה הודעות חשובות. כל אחד והראייה שלו. אני מניח שמנהל חכם יידע לעשות שיקול דעת ולדעת איזה הודעה מחייבת מחיקה ועם איזה הודעה יהיה אפשר לחיות בשלום גם אם היא קצת סוטה מנושא הפורום או לא השתרשרה בסדר מופתי לשרשור הנכון. הפורום הזה יצליח ומצליח, ואני חושב שחלק מההצלחה שלו עד כה נובע בעיקר מהגיבוש החברי שנוצר כאן כל כך מהר דווקא בזכות העובדה שישנם שרשורים שמקרבים אנשים...תחשבי על זה. ואם המטרה של הפורום הזה להיות חיקוי של אתר הכרות שבלוני כמו שאמרה השמנה, אז אמלא את פי מים
תודה על ההקשבה

© RoNa

New member
צודק, ובדיוק על זה מדברים כאן

אבל מה שקורה היום, עובר את גבול הטעם הטוב ולכן צריך לעשות קצת סדר, זה הכל.

../images/Emo140.gif את....

את צודקת, ואת תראי שלמרות כל מי שמנסה להרעיל, הפורום הזה יעלה ויצליח, כי הוא עשוי מחומרים טובים, וזה מה שחשוב ! אמן

יש לי פתרון בשבילכם ../images/Emo91.gif../images/Emo24.gif

זה לא הפורום הראשון שאני נתקלת במצב כזה. ויש סגנונות ניהול שונים וכל אחד מנהל כפי שהוא מוצא לנכון. אבל נראה לי שמכיון שהפורום הזה הוא קצת אחר, ואנשים לא אמורים לדון בו בנושא מסויים אחד ויחיד, אלא להשתמש בפורום למטרת הכרות, זה באופן אוטומתי פותח את הנושאים בו והופך אותו לפורום קצת כללי. ומכיון שבסופו של דבר הפורום הזה מיועד נטו לכותבים בו , בעניין שאמור להתחיל בפורום ועם קצת מזל להמשיך גם לחיים האמיתיים, אז אני חושבת שצריך לתת מעט יותר חופש להתנהלות אישית (בגבולות הטעם הטוב כמובן) ולכן הפתרון הכי טוב בעיניי הוא לפתוח סקר בין הקוראים ולשאול אותם איך הם היו רוצים שהפורום יתנהל, ואז ללכת לפי הרוב, שהוא בעצם זה שמחזיק את הפורום. אני בעבר ניהלתי פורום, והפסקתי מטעמי חוסר זמן לצערי, אבל הרגשתי שהחופש שהענקתי תרם רבות. הייתי שמחה לקבל תגובות מהמנהלות ובעיקר מחברי הפורום להצעה שלי

© RoNa

New member
ביקשת - קיבלת ../images/Emo13.gif

שוב אני כמו תקליט חוזרת על דברי.. מתחיל לעייף
אין שום בעיה עם שרשורים לא קשורים
זה היה מספיק ברור?
למה אני מרגשיה כמו גננת?
אבל, כאשר יש עשרה שרשורים ביום של סתם בוקר טוב, או משעמם לי, או אפצ'י, או בא לי מרק עם עדשים עכשיו... נו באמת.. זה נראה רע, זה לא ברמה, זה לא מועיל לכלום, וסתם דוחק אחורה שרשורי איכות. מסכימה עד לפה? ההצעה היתה שיהיה שרשור אחד של שטויות ביום במקום עשרות כאלה שעל כל פיפס פותחים ושם יהיה אפשר להתפרק. כמובן שיהיה ניתן לפתוח גם שרשורים נוספים שלא קשורים, אבל שיהיו עם תוכן. אפשר לשתף ולספר חוויות, רגשות שעוברים עלינו וכל דבר עם משמעות. זאת ההצעה הכי טובה שאפשר לקבל. נראה לך הצעה הגיונית? גם אם לא - זה מה יש
יאללה טחנו את זה כבר יותר מידי..
לילה טוף

עכשיו הסברת יפה

זה הרבה יותר ברור
אני לתומי חשבתי שאת מתכוונת לכל שירשור שיפתח- עכשיו אני באמת מבין אחרת, כשאת מציגה את זה ככה את מאד צודקת. יאאלה, באמת לילה טוב. והבהרה אחת שאני חייב חייב להבהיר פה : כל היום אני כמעט לא נמצא פה, שעות הגלישה שלי העיקריות הן בעיקר בלילה, כי אני במשמרת מול המחשב- אז מן הסתם אני רובץ פה עד הבוקר. ליל מנוחה

Puzzluna

New member
לידיעתכם ../images/Emo124.gif

בשרשור זה נמחקו הודעות שנכתבו על מנת להתנגח אחד בשני. כל הודעה שבתוכן שלה יש ירידה על גולש אחר אינה מקובלת עלינו ותמחק מייד! הודעות כאלה אינן מכבדות אותכם ולא את הפורום, וממש מפתיע לראות כיצד כל חילוקי דיעות לגיטימיים נהפכים מייד לשדה קרב של השמצות אישיות. למה זה טוב? האם זה מועיל למישהו או למשהו? בסך הכל המטרה שלנו היא ליצור פורום מגובש ואיכותי שיהיה נעים לקרוא ולכתוב בו. וכן לדעתי זה לא קשה במיוחד לשרשר הודעות שלכם לשרשור OFF יומי. קצת לשמור על הסדר ועל לשון נקייה ומכובדת זה הכל...

למעלה