ה
ק
ל
י
פ

perrinat

New member
אמממ...

הקטע עם הבצל ענק!
והקטע שהיא עושה עם הסכין בקטע שיש את הבום גדול! והקטעים שהיא צבועה בדבר הדוחה הזה מזעזעים, בעעע... וגם הקטע שהיא מזיזה את האגן כל הזמן...

pringles1

New member
אוווווווווף../images/Emo4.gif

אווףף התאכזבתי קצת... חשבתי שהוא יהיה יותר יפה... סתם קליפ... הקטע עם הבצל באמת ענק...! אבל שאר הקטעים
... הבוץ וכל שנייה עם הבטן שלה =-\... אוווף חבל! נראה אולי בהמשך אני אתרגל קצת...

brunu

New member
אמ..

מה זה בהתחלה? שאקי נראית כמו זו-- בריקודים...בעיניי זה מקסים כמובן אבל חבל שהיא מגזימה קצת ראיתי חצי כי זה נקטע כל הזמן וזה מעצבן

El Argentino

New member
גם אצלי ../images/Emo4.gif

מישהו מוכן להסיר לנו איך נוכל לראות את הקליפ? איך נכנסים צריך סיסמה או משהו? אני לוחץ על הלינק ואז על הלינק של הוידאו ונפתח לי חלון אני לוחץ על אישור וכלום!!! יש גם אפשרות לצפות בקליפ פה:http://www.shakiramusic.com/ev/es/multimedia/video/fijacionoral/tortura/ עם שם משתמש וסיסמה אבל גם שם פתאום זה לא עובד!!! אתמול היתה הבכורה של הקליפ ב-MTV הלטיני המשודר בכל חבי דרום אמריקה והיום הקליפ יופיע בתוכנית TRL ב-MTV כמו שציינו כאן כבר למטה, שאקירה תעלה לשידור ותדבר על הקליפ החדש! מישהו יודע באיזו שעה התוכנית משודרת בארץ? El Argentino

El Argentino

New member
להסיר = להסביר ו- חבי = רחבי דרום

אמריקה... כשממהרים זה מה שקורה, El Argentino

12ShakirA12

New member
אני מצאתי יותר טוב, shakiramedia

http://www.shakiramedia.com/?page=loadvideo&cat=musicvideo פה גם צריך משתמש וסיסמה, אז כתבתי.. וזה בתהליך... תוריד מכאן הכי טוב..

El Argentino

New member
לא... אבל לא נורא הצלחתי להוריד את

הקליפ מ- shakiramedia אני דווקא אהבתי את הקליפ הוא קליפ כנה, אמיתי, ופשוט מבטא את כל הרעיון והתוכן של השיר בצורה ברורה וקולעת... שאקירה מפגינה כישרון מוסיקלי טבעי ואיך לא כישרון ריקוד יוצא מן הכלל והאמת שהוא לא כ"כ שונה ממה ששאקירה עשתה עד עכשיו (תזכרו שניה בקליפ של 'Whenever, Wherever)!!! ובטח ששמתם לב לניענועים החדשים שלה עם הבטן איזה כישרון יש לה היא פשוט ענקית יש קטעים שהזכירו לי קצת את Whenever, Wherever ואת Tango (objection) ביחד! הקטע עם הבצל ממש מקורי ואומר הכל! לגבי השתתפותו של אלחנדרו סאנס יש לי הרושם שהוא מיותר לא? הוא לא תורם ממש לקליפ כמובן שרק בקטע המוסיקלי אבל בקטע של הקליפ עצמו הוא לא מציאה גדולה תודו שאם אנטוניו היה מצטלם במקומו זה היה פשוט נהדר אבל אין סיכוי לפי מה ששאקירה אמרה פעם שיותר הם לא יצטלמו ביחד בגלל כל הסיפור שהיה אחרי שהצטלמו ל- Underneath Your Clothes ... נחכה לאלבום המלא ולקליפים העתידיים יש לי הרגשה ששאקירה עוד תפתיע כמו תמיד... שאקירה היא אחת ויחידה במינה, El Argentino

XtinaFan

New member
לא יודע מה איתכם....

אבל אני אהבתי את הקליפ. רק לא הבנתי את הקטע עם הבצל...

Moor 87

New member
MY ביקורת.. ../images/Emo79.gif

אוקיי.. אז ראיתי את הקליפ פעם אחת וזה מספיק בשביל להביע דיעה... שאיקרה שאקירה שאקירה.... היא מציגה את עצמה בתור מישהי שהיא לא!!!! היא איכותית היא אמיתית היא מוכשרת היא כשרונית כותבת מלחינה מצוייןןן אז למה התדמית של הפרחה ביונסה גניפר מהבלוק??? יא אללה כל כך כעסתי שהיא רקדה עם השחור הזה קודם כל היא נראתה סוועה השיער לא הסתדר לי כל כך.. וזה דוחה.. גם הקטע החדש שהיא למדה לעשות בהגזמה עם החזה לא תורם כל כך כי זה מוגזם.. הבימוי לא משהו בכלל .. מי הבמאי? הקטע עם הריקוד לבד כשהיא צבועה שחור מיותר לגמרי לעומת זאת הצבע השחור בנוזל מהידיים נורא יפה.. עיוני, שחור .. נורא אהבתי את הקטע עם הבצל.. יש בזה המון סמליות היא לא תבכה בגללו (השורה האחרונה בשיר) אבל היא בוכה מהבצל שהיא חותכת ככה סתם בכמויות בלי קשר.. זה נורא יפה הקטעים הכי יפים שרואים את שאקירה טבעית כזאת וחלקה לבד בשיר עם גופיה לבנה שרה.. זה מרגיע אותי ... יהיה טוב ... מור.

XtinaFan

New member
לדעתי....

אין שום קשר בין אומן מוכשר ואיכותי לבין מישהו שגאה במיניות שלו, וזה לא סותר אחד את השני. מין הוא חלק גדול מהחיים של כולנו ולהדחיק אותו רק כדי להיראות יותר רציני נראה לי ממש מטומטם. לדעתי זה דווקא מאוד מתאים לה... וכן, אני מכיר את שאקירה עוד לפני Laundry Service ולא רק על פי הקליפים כמו Whenever, Wherever.

Moor 87

New member
מה הקשר למיניות שלה!?

היא צריכה להיות גאה במוזיקה שלה ולא במיניות שלה.. מה היא מוציאה די וי די של פלייבוי או דיסק עם מוזיקה שלה? היא עושה קליפ לקדם את הדיסק שלה או לקדם את הציצי שלה? איזה שטויות

12ShakirA12

New member
מסכימה עם כל מילה שלך..

צודק בהחלט.. יש קטעים שהם ממש מוגזמים.. והקטע עם הבצל.. פשוט סוף הדרךךךך
לדעתי.. היא יכלה לעשות קליפ הרבה יותר טוב מזה..

למעלה