ה
ק
ל
י
פ

perrinat

New member
להיפך...

לדעתי בקליפ אנחנו רואים את השאקירה האמיתית... אני לא חושבת שהנענועים של האגן והחזה באים ממקום של פרחה. יש בזה משהו חושפני, אבל זה אותנטי.

Moor 87

New member
בכל אופן

אני אוהב את שאקירה של MTV UNPLUGGED הגיטריסטית המגניבה והצנועה כמו בTHE ONE ו UYC. לא את זאת שמנענעת וחושפת, לא שזה לא יפה, היא עושה את זה מצוין אבל לא צריך להגזים

rode2

New member
no! the clip is amazing

actuly i liked the clip more than the song//i loved shakijs look//so natular so sweet...and the sin with the black glwe or wahtever it is is awsome!!!!!!! lovely clip! shaki rucks!! i just dont like the song...i guess she just trying to have new material and new tipe of music..im sure that "la tortura" is not her faivor song...but steeeeeelllll love shakira and hope she bring us bitter stuff next time and she will return to be sweetheart rock chick!! as we all love her
(sorrey for bad englis
)

pringles1

New member
נ.ב אלחנדרו יצא חמוד מאוד לדעתי!

אממ... קצת הגזמת עם הקטע של הפירוש למיניות בקליפ או מה שזה לא יהיה... ורגע El Argentino... מה קרה עם שאקירה ואנטוניו בקליפ UYC...?

El Argentino

New member
בתקופה ששאקירה הוציאה את האלבום

הראשון שלה באנגלית ''Laundry Service'' המצב הכלכלי בארגנטינה הדרדר בעקבות פיטוריו של מי שהיה אז נשיא ארגנטינה פרננדו דה לה רואה (אבא של אנטוניו חבר שלה ויש הטוענים שאוטוטו יהיה בעלה) המצב הפך למשבר מאוד גדול מבחינה כלכלית וחברתית בכל רחבי ארגנטינה ובאותה תקופה שאקירה צילמה את הקליפ ל-Underneath Your Clothes עם אנטוניו הציבור בארגנטינה כעס על פרננדו דה לה רואה ועל כל משפחתו וכשהקליפ פורסם שם הקהל (שמאוווווד אוהב את שאקירה והיא אותם) איים שהוא יחרים את שאקירה לחלוטין ובאמת לאור המצב בהמון חנויות נאסר למכור את הדיסקים שלה רק בגלל ששיתפה פעולה עם החבר שלה מאז שניהם נשבעו שיותר הם לא יצטלמו ביחד לשום קליפ בכדי לא לעורר את זעמם של כל המעריצים שלה (ויש לה המונים רק בארגנטינה שלא נדבר על כל דרום אמריקה דרך אגב שאקירה אוהבת ומוקירה את ארגנטינה מאוד ממש כמו שהיא אוהבת את מולדתה קולומביה... בכל הזדמנות היא מזכירה את ארגנטינה, ראיתם ב-DVD של Live & Off The Record את הויכוח שלה עם האמרגן שלה בקשר לביקור בארגנטינה כמה שהאמרגן התעקש וכמה שהוא ניסה לשכנע אותה שזה לא ישתלם לה כלכלית זה לא עזר ובסוף היא ניצחה וביקרה בארגנטינה) אבל זה סיפור שכבר חלף לשמחתנו. וסתם עוד רכילות קטנה לאחרונה האמרגן הראשי של "חואנס" להקה קולומביאנית ביקר את שאקירה ואמר שהיא אמנית מאוד גדולה אך שהיא שונה הוא הבהיר שהיא קולומביאנית אבל פתאום מדברת כמו ארגנטינאית ושהיא השתנתה ואומרת לאחרונה כל מיני דברים מוזרים לטענתו. El Argentino

El Argentino

New member
יש לציין ולומר שהאיסור של מכירת ה-

דיסקים שלה נבע מצד החברות הגדולות שם ולא כ"כ מצד הקהל זה מורכב... בקיצור הכל פוליטיקה בעולם הביזנס, איכס!!! מסכנה שאקירה טוב שזה עבר והכל התבהר, El Argentino

12ShakirA12

New member
באמת טוב שזה עבר..

מגיע לה הרבה יותר ממה שנדמה לה.. וצריך להבהיר כמה דברים שטותיים שאנשים חושבים עליה.. במיוחד פה בארץ

swewa

New member
הצלחתי לראות רק

חצי דקה ואני לא מבינה למה היא חייבת לדחוף כל מאית השניה את הנענוע שלה!? כאילו מילא פה ןשם אבל כל הזמן!? למשל כשהיא ישבה לבד על השולחן... בשביל מה לנענע!? אני גם חושבת שהקליפ צריך לצאת תואם למילים והמילים יפות והקליפ טיפה (לא זנותי) מוגזם... אני חושבת שהיו צריכים להתמקד בדברים אחרים

perrinat

New member
בקשר להתאמת השיר לקליפ

באמת הקליפ לא כ"כ ברור ואין ממש קשר לשיר ולעלילה, אולי רק טיפה.

swewa

New member
בואו ננקד...

אם הייתם מביאים לקליפ עד 10
כמה הוא היה מקבל!?

El Argentino

New member
../images/Emo8.gif אני נותן 7...

ואתם? זה שהיא מנענעת על השולחן נראה לי זה בגלל שהיא רצתה להתאים את עצמה למנגינה לא? למרות שלדעתי אם היו מוסיפים קטעים של אלחנדרו ושאקירה רוקדים ביחד זה היה יכול להיות יותר עדין ופחות מוגזם? שאלה של טעם... El Argentino

12ShakirA12

New member
אני נותנת 7 גם כן..

בהתחלה ששמעתי את השיר.. רק ניסיתי לדמיין את הריקוד של שאקי עם אלחנדרו... או משהו כזה.. כי הקצב ממש מתאים לריקודים שלה.. משהו בסגנון Objection כזה.. וזה מה שקיבלנו.. אני מקווה שיהיו יותר טובים

pringles1

New member
אממ נראה לי גם 7 ..... ../images/Emo4.gif

הנענוע המוגזם הרם... והקטעים שלה עם אלחנדרו שלא כ"כ מתאימים לה... מקווה שהבאים יהיו טובים יותר! (את השיר דווקא אהבתי מאוד מההתחלה)

swewa

New member
לא ראיתי הכל אז אני לא יודעת

אבל על מה שראיתי אז 6 וחצי

MikeR

New member
לא משהו בכלל...

טוב נו..בגלל שזה בספרדית וכאילו זה רק לדרום אמריקה אז הקליפ לא הכי מושקע..אבל כשייצא הסינגל הראשון מהאלבום החדש באנגלית - הוא בטח יהיה יותר מזה...

Moor 87

New member
אני מסכים איתך..

גם אני חושב שהיא לא השקיע בגלל שזה לא יהיה להיט בינ"ל כמו מה שיהיה, כנראה, בסינגל הבא באנגלית

למעלה