ואירוח נוסף הערב

../images/Emo41.gif ואירוח נוסף הערב ../images/Emo127.gif

ד"ר שרית ברזילאי, מחברת הספר 'לפרוץ מאה שערים', תתארח הערב בשעה 20:00 בפורום יוצאים בשאלה. הגולשים מוזמנים להכניס שאלות כבר מעכשיו. אירוח נעים והמשך גלישה נעימה

../images/Emo19.gifש-א-ל-ו-ן../images/Emo19.gif

ממש ממש יבש כאן
אז יאללה לענות!!!
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

../images/Emo19.gifאני עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

השאלון לקוח מפורום בנות
<ככה שאם יש שם שאלות בגוף נקבה אז סורי מראש
) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: מקס, ניירות בשיעור צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן: השליף שלי חחח<ד"א היום במבחן בספרות> איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בכיתה התנשקת:בפארק על הדשא חחחח אכלת:על הספה הלכת מכות:ביסודי חחחח הצטלמת:בבית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:ג'סטין קנית:ג'סטין המלצת עליו:ג'סטין,אשר צרבת:ג'סטין שברת:אני לא שוברת דיסקים
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת בצפר ומכנס 3 רבעים שחור פשטת: נעליים קנית: חולצה לווית מחבר:לא מלווה מחברים בגדים שונאת את זה זרקת: כמה בגדים ישנים שלי מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:רטוריקה שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים:מתמטיקה שהברזת ממנו:שיעור תיקבור במתמטיקה בכיתה ז < זה היה חובה גם למצטיינים
> שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:תנ"ך ואומנות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא<מקס חחחחח
> הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אפקט הפחד הקלטת: לא מקליטה רצית לראות ושכחת: לא יודעת <שכחתי חחח סתם> נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת בתוכניות חחח שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: כששמרתי על אחין שלי אז הוא ראה ערוץ הילדים והיה דגונבול Z או משו כזה וזה היה כל כך דבילי חבל על הזמן אז כיביתי חחחח מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: איסוף חפיסות של אוסם או משו כזה חחחחח התעצבנת על החברים שלו: אוף טופיק ממש מזמן חשבת שהסקר שבו מטומטם: ג'סטין טימברלייק חחח < לא נו ראסמי כמה אפשר את אותו סקר?> צחקת על הודעה שכתובה בו: המוןןןן נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כלבים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פירה ושניצל הקאת: פיטריות חחח הזמנת: אוכל תאילנדי אכלת עם חבר: טוסט זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אמא ניתקת לו/ניתק לך: אמא התקשר אליך: אמא התקשרת אליו: אח שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אמא מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:בטבור החלפת:בטבור חיטאת:בטבור רצית לעשות: בשפה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קראתי המליצו לך עליו: לא המליצו חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא חשבתי קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא היזדהתי מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:לא זוכרת יש הרבה ריגש אותך: לא יודעת יש הרבה במיוחד בזמן האחרון יש לי ריגשי יתר הפחיד אותך: משו על ילד אחד משובט חחחח היית מוכן להרוג כדי לראות: אדיסון חחחח מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:מקס עצבן אותך:ג'ני הבאת אותה בשיחת נפש:מקס חלמת עליו: מקס חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מקסי שלי
!!!!!!!!!!!!!!!!
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא היתי בהופעות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא יודעת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: מורדים רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מורדים כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחחח אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אף פעם הבטן שלך קרקרה: ביום בבצפר שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: כמעט כל לילה צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: אתמול היה לי ספורט והיום היתי בלי רצית ללכת לישון: אתמול בלילה משום מה....

RJlake

New member
עונה...

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אני על עצמי לפני כמה ימים זרק עליך משהו:חברה שלי צייר עליך משהו:גם חברה שלי תרם לך תשובה במבחן:אותה חברה מרי המדהימה!!!!!!!!!!!
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לא זוכרת התנשקת:באוטובוס אכלת:בבית הלכת מכות:בבית הצטלמת:בתחנה המרכזית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:אוסף שירים קנית:של ג'סטין המלצת עליו:הובאסטנק צרבת:אוסף של שירים שברת:לא זכור לי ששברתי דיסק... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס קצר פשטת:דגמ"ח קנית:שלושה סריגים לווית מחבר:ואי זה היה מזמן לא זוכרת... זרקת: סתם כול מני דברים ישנים לא זוכרת... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ביולוגיה בעעעע שונאת את זה... שהיה לך בו מבחן:ביולוגיה בעעע שונאת את זה שעשית בו שיעורים:מתמטיקה שהברזת ממנו:ספורט אני חושבת... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך:אח שלי... קנה לך מתנה:אמא הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט:אח שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:שנות השבעים הקלטת:לא זוכרת... רצית לראות ושכחת:לא זוכרת... נרדמת באמצע שלה:לא זוכרת.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:ריקי לייק מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:חחח שום פורום... התעצבנת על החברים שלו:"חברים" חשבת שהסקר שבו מטומטם: שום פורום צחקת על הודעה שכתובה בו: פה נכנסת אליו לפני הפורום הזה:"חברים" מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: טוסט הקאת: לחמנייה עם גבינה הזמנת: לחמנייה עם סלט ביצים אכלת עם חבר: אמממ פיצה נראה לי זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:לא בדיוק מאכל אבל ברד... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:חברה שלי ניתקת לו/ניתק לך: בכוונה? התקשר אליך: חברה שלי התקשרת אליו: חברה שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:לא קרה לי... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:אין לי פירסינג! החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: נועה פרום דה בלוג המליצו לך עליו: שום בלוג חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:כול מני קראת והזדהית איתו עד דמעות:אף אחד... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הוריקאן ריגש אותך: הוריקאן הפחיד אותך:לא זוכרת... היית מוכן להרוג כדי לראות:שום סרט מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:מרי עצבן אותך:מעיין הבאת אותה בשיחת נפש:הדס חלמת עליו: לא זוכרת... חשוב לך יותר מכל אחד אחר:הדס ומרי!! מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: ואי מזמן לא הייתי בהופעה כי כול ההופעות בארץ עלובות!!! רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:שום הופעה רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:שום הופעה רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:של ג'סטין טימברלייק כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:שום הופעה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אמממ ביום שישי העירו לך על איך שאתה לבוש:היום אבל הערה חיובית הבטן שלך קרקרה:חחחח בצהריים שמעת מוזיקה:לפני איזה חצי שעה חלמת חלום מוזר:לא זוכרת צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת:אתמול בערב החלפת גרביים:אממ אתמול בבוקר כי לבשתי כפכפים היום רצית ללכת לישון:היום בצהריים

MrJTsGirl

New member
אני אני אני אני~!!!!~!!!!~!!!!

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אמממ אני חחחחח זרק עליך משהו: בטח אחת החברות שלי לא זוכרת מה צייר עליך משהו: אני רוצה להגיד עליי שאני מציירת תמיד על חברה שלי סמיילים וכוכבים על כל הפניםמתי שהיא נרדמת במתמטיקה חחחחחח תרם לך תשובה במבחן: לא אוהבת להעתיק... לא שאתה בי"א ויש לך בגרויות חחחח איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בסלון עם אימא התנשקת: מתחת לבניין שלי בלובי... חחח אכלת: בחדר במבה ואוריוז הלכת מכות: לא זוכרת נראה לי עם גילת באמצע שיעור תנ"ך הצטלמת: היום בוואב קאם חח מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: כריסטינה האחרון שלה... קנית: כריסטינה סטייסי אוריקו ובריטני המלצת עליו: שלושת אלו ^^^^ צרבת: כוכב נולד 1 שברת: בטעות נשבר לי הדיסק "בריטני" ל2 חתיכות והוא היה מקורי!!! חחח מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה כתומה קצרה וחצאית ג'ינס עד הברך פשטת: מכנס מתרחב מ kenvelo וחולצה לבנה צמודה קנית: אתמוול חחח 2 תחתונים חולצה 3 סריגים :] לווית מחבר: נעליים נחשב? אם כן אז לפני שבועיים זרקת: בטח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: אנגלית אנסין ומחר יש לי עכוד מבחן באנגלית שעשית בו שיעורים: מצחיק... חחח סתם מתמטיקה כי אין ברירה שהברזת ממנו: אמממ נראה לי תושב"ע שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ךךךך אררר חחח מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא שהוא חזר מעבודה הרביץ לך: אח שלי? חחח קנה לך מתנה: אימא אתמול הכין לך אוכל: אימא חחחח ראה איתך סרט: אבא ואימא ו2 האחים שלי-אפקט הפחד למרות שזה לא ממש סרט חחחח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: צער גידול בנות הקלטת: משו על אן סינק לפני 80000 שנה חחח רצית לראות ושכחת: שנות השבעים היום בצהריים נרדמת באמצע שלה: תשוקות היום אחה"צ שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אממממ טרה אספרנסה חחח מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: נאדה חחח התעצבנת על החברים שלו: בנות חשבת שהסקר שבו מטומטם: נאדה צחקת על הודעה שכתובה בו: באדי פורום באן סינק סטודיו נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בנות מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: במבה ואוריוז הקאת: זה היה בסוף כיתה ו' נראה לי משו עם אפונה ואורז חחחח הזמנת: אתמול ביקב... פיצה וסלט ענקי וגלידה עם עוד 5 חברות אכלת עם חבר: במבה ואויוז עם שלי :]] זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת בטח משו בטיול השנתי השבוע חחח החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: גילעת הכיעוריסטית חחח ניתקת לו/ניתק לך: זולי אתמול בלילה התקשר אליך: אימא? חחחח התקשרת אליו: האבלה אבל היא לא ענתה :[ ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לימור אתמול הם לא צעקו פשוט אבא היה צריך לקבל שיחה מחו"ל מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באף החלפת: באוזן חחחח חיטאת: אוזן חח רצית לעשות: גבה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: כלום המליצו לך עליו: כלום חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כלום קראת והזדהית איתו עד דמעות: כלום מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: המממ... לא זוכרתתתת ריגש אותך: a cinderella story הפחיד אותך: הצלצול. מאז ולתמידדדד היית מוכן להרוג כדי לראות: אדיסון למרות שעוד לא יצא חחח מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: האבלה. עכשיו בטלפון עצבן אותך: גילעת הכיעור כי היא לא מתחברת לשלוח לי תתמונות מהטיוללל הבאת אותה בשיחת נפש: אריאל חלמת עליו: דניאל ואריאל חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אמממ קשה להגיד... נראה לי אריאל... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: היהודים רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ג'סטין חחחחחח רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אין כאלו רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ג'סטין חחחחחחח כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים. בסוף הלכתי. גם להראל סקעת שבוע שעבר אבל לזה לא הלכתי בכלל... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל לילה השכנים הרוסים פה עושים שכונה חחח העירו לך על איך שאתה לבוש: בטיול יום ראשון המורה שלי כי החולצה הייתה ממש קצרה ופתוחה חחחחח הבטן שלך קרקרה: המממממ אתמול בבייבי סיטר שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת חלמת חלום מוזר: בלילה של שבת ראשון צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בלילה לפני שיצאתי החלפת גרביים: אתמול כי לבשתי נעליים היום לבשתי כפכפות חחח רצית ללכת לישון: מתי ששלי באה ללמוד כי לא היה לי תחת ללמוד חחח יאייי :]

למעלה