../images/Emo19.gifאני עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif
השאלון לקוח מפורום בנות
<ככה שאם יש שם שאלות בגוף נקבה אז סורי מראש
) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: מקס, ניירות בשיעור צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן: השליף שלי חחח<ד"א היום במבחן בספרות> איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בכיתה התנשקת:בפארק על הדשא חחחח אכלת:על הספה הלכת מכות:ביסודי חחחח הצטלמת:בבית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:ג'סטין קנית:ג'סטין המלצת עליו:ג'סטין,אשר צרבת:ג'סטין שברת:אני לא שוברת דיסקים
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת בצפר ומכנס 3 רבעים שחור פשטת: נעליים קנית: חולצה לווית מחבר:לא מלווה מחברים בגדים שונאת את זה זרקת: כמה בגדים ישנים שלי מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:רטוריקה שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים:מתמטיקה שהברזת ממנו:שיעור תיקבור במתמטיקה בכיתה ז < זה היה חובה גם למצטיינים
> שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:תנ"ך ואומנות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא<מקס חחחחח
> הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אפקט הפחד הקלטת: לא מקליטה רצית לראות ושכחת: לא יודעת <שכחתי חחח סתם> נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת בתוכניות חחח שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: כששמרתי על אחין שלי אז הוא ראה ערוץ הילדים והיה דגונבול Z או משו כזה וזה היה כל כך דבילי חבל על הזמן אז כיביתי חחחח מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: איסוף חפיסות של אוסם או משו כזה חחחחח התעצבנת על החברים שלו: אוף טופיק ממש מזמן חשבת שהסקר שבו מטומטם: ג'סטין טימברלייק חחח < לא נו ראסמי כמה אפשר את אותו סקר?> צחקת על הודעה שכתובה בו: המוןןןן נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כלבים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פירה ושניצל הקאת: פיטריות חחח הזמנת: אוכל תאילנדי אכלת עם חבר: טוסט זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אמא ניתקת לו/ניתק לך: אמא התקשר אליך: אמא התקשרת אליו: אח שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אמא מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:בטבור החלפת:בטבור חיטאת:בטבור רצית לעשות: בשפה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קראתי המליצו לך עליו: לא המליצו חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא חשבתי קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא היזדהתי מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:לא זוכרת יש הרבה ריגש אותך: לא יודעת יש הרבה במיוחד בזמן האחרון יש לי ריגשי יתר הפחיד אותך: משו על ילד אחד משובט חחחח היית מוכן להרוג כדי לראות: אדיסון חחחח מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:מקס עצבן אותך:ג'ני הבאת אותה בשיחת נפש:מקס חלמת עליו: מקס חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מקסי שלי
!!!!!!!!!!!!!!!!
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא היתי בהופעות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא יודעת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: מורדים רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מורדים כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחחח אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אף פעם הבטן שלך קרקרה: ביום בבצפר שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: כמעט כל לילה צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: אתמול היה לי ספורט והיום היתי בלי רצית ללכת לישון: אתמול בלילה משום מה....