ואלה האורחים השבוע

../images/Emo41.gif ואלה האורחים השבוע ../images/Emo41.gif

יום חמישי מלי לוי היא דוגמנית מצליחה, היא שחקנית מוכשרת, היא זמרת בדרך לאלבום שני. היא מאד יפה ומאד נשואה. ספי ריבלין הוא אחד הקומיקאים הגדולים של ישראל בכל הזמנים, הוא היה פיסטוק, הוא היה נוח רב מוח, הוא היה בניקוי בראש ובמוצ"ש. איש ביישן ומופנם. יום שישי איתן אורבך הוא שחיין אולימפי, הוא דוגמן, הוא יפה, הוא מנהל שיווק, הוא ייצג אותנו באולימפיאדת אטלנטה וסידני, יש לו שלל מדליות מאליפויות אירופה והוא רכב על פיל עם יעל בר זוהר. מרגלית צנעני היא הלכה לכיתה אלף עם עגילים ענקיים בניגוד לרצונה, היא זמרת, שופטת בכוכב נולד ומחיית השפה העברית

מ א מ י2

New member
אחלה אורחים :) ../images/Emo219.gif

אני מתארת לעצמי איך יהיה עם ספי בחמישי,ובשישי עם מרגלית
.

Enterr

New member
טעות!************

מלי לוי בסוף לא הייתה(הייתי בצילומים) היא הייתה חולה... שמו פוסטר שלה על הכסא ....
היו מלא קטעים קורעים שם... זה ששר "יש לי אישה מטומטמת" היה שם....

moton

New member
וואי קראתי בעיתון על מה שהיה עם

מלוי לוי, ופשוט נקרעתי
! אני לא מאמין שהם באמת שמו פוסטר שלה על הכיסא... זה בטח יהיה כל כך מצחיק! בעיתון כתוב שממש התבאסו שהיא לא תגיע, כי הם הכינו תחקיר ותסריט במשך השבוע והיא ביטלה ככה בחצי שעה האחרונה לפני התוכנית ...
לדעתי יהיה אפילו יותר מצחיק ככה!

רונושי

New member
אבא שלי צילם את זה הוא אמר שזה היה

כל כך מצחיק! שהיא באמת הייתה מאוד חולה והם לא כעסו או משהו אבל שהם לא ידעו מה לעשות כי כל הבדיחות עליה כבר כתובות אז הם פשוט שמו קרטון שלה על הכיסא ודיברו עליו כאילו הוא היא.

לא הבנתי זה אמור להצחיק ?

אם היא לא יכלה לבוא כי הייתה חולה אז כל כך קשה לתת כבוד ולחכות לתוכנית אחרת ? מה זה שמו קרטון ודיברו אליו כאילו זאת היא ? מה קרה מינימום של כבוד אין לטולילא המחורבן הזה ?

DiDush6

New member
אי אפשר לשנות את הכל בחצי שעה :/

וחייבת להיות תוכנית

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה לא קשור לכבוד .. כל תוכנית חייב להיות 2 אורחים .. והכול היה מוכן .. והם לא היו מוכנים למקרה שהיא לא תגיע .. ואי אפשר בחצי שעה להזמין מישהו חדש ולכתוב עליו מערכונים שאלות ובדיוחות זה שעותת ..

למעלה