והזוכה הוא/היא

../images/Emo41.gif והזוכה הוא/היא ../images/Emo124.gif

ברכות ל-E W על זכייתו בתחרות עם ההצעה: ביום ההולדת 30 שלי הזמנתי את בעלי לטיול של 10 ימים בצרפת. נסענו לטיול בחוף הדרום-מערבי, ובין היתר החלטנו שאת יום ההולדת עצמו אנחנו מבלים "כמו עשירים". הזמנו חדר בבית מלון מפואר (מתוך מישלין), ואכלנו במסעדה יוקרתית.... התנהגנו כאילו העולם שייך לנו (ובעצם היינו די תפרנים). חוויה שווה!!! מסר יישלח לזוכה על מנת להסדיר את משלוח הפרס בשם ההנהלה, העובדים וצוות הבידור אני מודה לכל המשתתפים ולכל המצבעים בתחרות על הרעיונות היפים והמקוריים ועל הנכונות לחפור עמוק פנימה והרבה תודות להנהלת הפורומים בתפוז שהעזרה שלהם מסתכמת בהרבה מעבר ללתת פרס לזוכה
מקווים שנהניתם

E W

New member
../images/Emo51.gif

אני די מופתע...... אמנם קצת קשה לי העניין הזה שיום השנה לחללי מלחמת לבנון השניה, וזה שאני שמח על זכייתי, אבל כנראה שגורלנו כישראלים הוא כזה שהשמחה שלנו מהולה תמיד בעצב. אינני משתייך לפורום, אך אני נושא עימי צלקות בלב מחלל צה"ל. הגעתי אליו כאשר פורסם דבר התחרות בעמוד הראשי. אני חייב להתוודות שדווקא ההצעה של soso_sami היא שנגעה לליבי, ודווקא חשבתי שיושבי הפורום יוכלו להזדהות איתה ויעדיפו אותה. גיל 30 הוא אמנם רק מספר אבל מהווה תפנית בחיים, יותר מגיל 18 או 21, ואני מקווה שתחגגו אותו בדרך הנכונה עבורכם. תודה לכל מי שהצביע עבורי, ליושבי הפורום שאירחו אותי, לסיגל ועדי, וכמובן לבעלי שבלעדיו לא הייתי עושה יומודלת שכזה.

soso_sami

New member
מה הסיפור? ../images/Emo2.gif

לא מבין בדיוק את הסיפור אבל קודם כל רוצה להגיד תודה על הפרגון!!
אם אהבת את ההצעה למה לא הצבעת עבורה?! את הודעתך זו פתח בלשון זכר: "מופתע"...."שמח"....."משתייך"...."נושא". אבל את/אתה מספר/ת על שלקחת את "בעלך" ומודה "לבעלך" את/ה ממשפחה "אחרת" (של שני בעלים)? לא הבנתי.

E W

New member
../images/Emo140.gif

אז כן אני ממשפחה "אחרת" בשבילכם אולי, אבל מאוד נורמלית מבחינתי ומבחינת הסובבים אותי.... אנחנו שני בעלים
ולמה לא הצבעתי לך.... לא הייתי בטוח שמותר למשתתף בתחרות להצביע, אבל אני יודע שמישהי מפורום הורות הומולסבית הצביעה (זה לפחות המסר שקיבלתי ממנה).

לא פייר.

כ"כ מלא אנשים בחרו בי ושלחו מסרים ושאלות ואדם אחר נבחר... אני חושבת שזה טיפשי וזו הצבעה מכוונת.

למעלה