והנה לעוד חבר שברו את האנטנה....

hospital_food

New member
../images/Emo41.gifוהנה לעוד חבר שברו את האנטנה....

היום חבר שלי קם בבוקר וגילה ששברו לו את האנטנה והוציאו לו את האוויר מהצמיגים, הבנאדם איבד יום עבודה שלם בגלל זה. כל חטאו היה שתלה סרט כחול\לבן ברכב. אחחח כתומים כתומים, מה יהיה אתכם...כל כך קטנים.

להזכירך..

להזכירך.. ישנן כמה מילות קסם בפורום הזה.. אחת מהן היא: הכללות
אני "כתומה" - ולא יצא לי לנפץ לאפחד את הרכב, אז למה אתה טוען כלפי?? אני משתתפת בצערו של חבר שלך, ולאלימות מהסוג הזה - אין מקום (טוב נו.. לא אמור להיות..). כן - אתה צודק - ישנם אנשים (מועטים..) שמנצלים את המצב שנוצר על מנת להתנהג באלימות. גם אלו עם האנטנות, וגם שוטרים שמתנהגים בצורה לא ראויה..

spoop

New member
אפשר לומר לך משהו?

כאילו,אתה באמת מאמין שכל ה"כתומים",כאלה? אתה מאמין שרובם? או אפילו חצי מהם מתנהגים ככה? זה די ראש בקיר לחשוב ככה...אני לעולם לא אחשוב על כל השמאלנים אותו דבר. ברור לי לחלוטין שכל אחד אדם בפני עצמו,ושאין מקום להכללות. אולי זאת הסיבה שלא שמעת על המקרים שבהם ל"כתומים" נתלשו אנטנות ונשברו שמשות. אני אישית שמעתי כמה סיפורים כאלה,ולא רצתי לאינטרנט לומר כמה ש"הכחולים" קטנים...

Nielle

New member
אבל אני לא שמעתי על אף כתום שקרה לו

משהו או לרכבו ומכך נובע שהכחולים לא מגיעים לרמות האלו.

The Bugi

New member
גם לי שברו 2 אנטנות עם סרט כתום

אידיוטים יש בכל צד. אל תכליל.

hospital_food

New member
זה לא מיעוט

בדיוק כמו שאחוז הגזענים באוהדי בייתר ירולשים שיושבים באצטדיון הם לא מיעוט. תפתחו מקומונים תסכלו בכמה מהם יש כתבות על הריסת רכב עם סרט כחול, אני טרם ראתי על כתום. אני לא אומר שאין, אבל הם מעטים כל כך לעומת הכחולים. ונורא קל לבוא ולומר "אל תכליל, אני לא כזה", אבל זו המציאות, אנשים אשכרה מפחדים לשים סרט כחול,בגלל זה וכמעט לא רואים כאלה, מה שמצחיק שאחרי זה הכתומים גאים על זה שרואים רק כתום בארץ.

זה מיעוט, ונגיד שזה 100 איש אז זה

עדיין מיעוט, כי זה 100 מתוך אלפים.. [ סתם נתתי דוגמה 100, באותה מידה אתה יכול להגיד 200 ו-300- מה שלא נראה לי. אבל זה עדיין אותו עיקרון]. אני חושבת שבכלזאת הכללת, מדובר כאן במיעוט שרוב הציבור הכתום אינו מסכים עם דרכיו האלימות. זה באמת קל לבוא ולהגיד- אל תכליל, אבל אני לא אומרת את זה מפני שזה קל, אלא מפני שזו האמת, לאנשים אין מה לפחד לשים סרט כחול [אפילו אני שמה
] ואני לא מפחדת מאף אחד... :) . הפחד לשים סרט כחול על האוטו זו אולי הסיבה ל-2,3 אנשים, אבל אם אנשים לא שמים, זה או כי הם לא מסכימים עם הדעה הזאת או כי הם נמנעים . מצחיק אותך שהציבור הכתום צוחק על תופעת ריבוי הסרטים הכתומים
תצחק..
שיהיה לך לבריאות. רק תזכור שזה אומר משהו, כל הסרטים הכתומים האלה... שיהיה יומטוב

Princess Galush

New member
זאת ממש לא הסיבה ל2 אנשים..

גם ההורים שלי פוחדים לשים סרט כחול כי הרבה אנשים סיפרו להם שניפצו להם את השמשה, שברו אנטנות וכו'..

התכוונתי למספר קטן של אנשים

כשאמרתי 2, 3. וזה עדיין נשאר- מספר קטן של אנשים. חוצמיזה חצי מכל הדברים האלה זה שמועות שווא, סתם שקרים שהופצו, בטוח שיש גם אמת בדבר והיו מקרים, אבל ככה זה.. קורה דבר ואז זה מתעוות, מתפתח,מתרבה... ככה זה שמועות, הם משתנות באמצע.

פאנטה 2

New member
אצה יודע-

אתה שומע רק על מקרים שפגעו בכחולים, בגלל שבעיתונים ובמקומונים *רוצים* שתראה מקרים רק מהצד הזה!!!!!!!!!!!!

nooshP

New member
מזמן לא היו תיאוריות קונספירציה

מעניינות בפורום, כבר איזה רבע שעה! אנא, האירי את עיננו לגבי התקשורת הרעה נו נו נו פויה!

אתם לא מבינים!

הכתומים לא שוברים לאף אחד אנטנות או מנפצים שמשות! זה השב"כניכים! הם עושים את זה! אתם פשוט לא מבינים.....

א. לא שירשרת נכון... שירשרת לי אבל

זה לא התייחס אלי, או שכן ואת פשוט לא הבנת נכון את הודעותיי. ב. גם אם השב"כניקים שותפים וגם אם לא, יש "כתומים" שאחראים לנזקים האלה, תרצי או לא תרצי, יש גם את אלה, הם מיעוט, אבל הם קיימים.

אופס.. התכוונתי לשרשר

לחייל עם המזל או של המזל.. לא חשוב.. ב. אני יודעת, ואני חושבת שהם נוהגים שלא כראוי.

למעלה