והסינגל הבא הוא....*תופים*

../images/Emo41.gifוהסינגל הבא הוא....*תופים*../images/Emo41.gif

All I Need (
) בטח הרוב פה יתבאסו, וגם אני רחוק מלהיות מאושר מזה, אבל לפחות מאיה (ועוד כמה..שכחתי מי
סורי><) תשמח
ותסתכלו על הצדדים החיוביים- קודם כל, זאת לא הודעה רשמית של הלהקה, אלא ג'רואן אמר את זה באחת ההופעות האחרונות שלהם בארה"ב (ממש לפני כמה ימים), ככה שיש סיכוי שזה יהיה סינגל רק בארה"ב, ובאירופה יהיה סינגל אחר
וגם אם לא- סינגל חדש זה תמיד סיכוי טוב לבי-סיידס חדשים
ו- Renaissance, Enlightened Imp, ו- The Sleeping songנשמעים ממש טוב! (למרות שאני לפחות, מקווה הכי הרבה לרנסאנס). אז.. מה אתם חושבים
(תגיבו.
)

Amir Noy

New member
AIN../images/Emo128.gif

לאאאאאא.....רק לא אותו
>>>>>>>________________< הדבר היחיד שאני מצפה ממנו שיהיה טוב..חוץ מבי-סייד זה שירים מהופעות... אני מקווה שזה יהיה..פשוט אדיר
בקיצור..כרגע טיפה אכזבה שאם זה באמת יהיה הסינגל.
אבל עדיין יש לי ציפיות די גבוהות ממנו כי הוא הסיגל שסוגר את האלבום...

../images/Emo45.gif

למרות שאותי דווקא שירים בלייב פחות מעניינים.. אני מעדיף שהם ישימו את כל הבי-סיידס על חשבון הלייב-טראקס.

To The Edge

New member
למען האמת הבחירה ב-All I Need לא מפתיעה.

חבל שלרוב בוחרים את הסינגלים על פי רמת הדביקות והקיטשיות של השירים. זה לא צריך להיות ככה
טוב אני מנחשת שהם גם חיפשו משהו יותר רגוע ושקט מהקודמים. All I Need פשוט עומד בכל הקריטריונים
אני חייבת להבהיר שאני לא שונאת את השיר. אני אפילו ניהנת לשמוע אותו מדי פעם
אבל לא הייתי בוחרת אותו כסינגל
ככה שלדעתי באמת יהיה נחמד לשמוע אם באירופה ייצא סינגל שונה. ובינתיים לפחות נשאר לצפות לבי סיידס [בתקווה שוויט'ין באמת יחליטו לשים אותם] ולקוות שהם יהיו טובים. אני גם קראתי על שלושתם ולא נראה שהם הולכים לאכזב

PerfectSP

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

ת'אמת הוא שיר יפה,אבל סבבה,לא רוצים OSH,לא צריך
חחחחח,סתם... זה בטח משיקולים רווחייםP:

To The Edge

New member
מצד שני, לולא רואודראנר שאחראית לחלק מכובד

מהמסחור הקטנטן של וויט'ין - הפוסטר שלהם לא היה נמצא ברשותך עכשיו
או שאני טועה?

Liquid Dreams

New member
זה יייייייייירואן!!!!11

;[ וזה שאני אוהבת את AIN לא אומר שאני שמחה שהוא סינגל ._. זה שיר גרוע לסינגל לדעתי.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif הוא שיר יפה והכל, אבל לא מתאים לסינגל =/

מה יש להם? איזה החלטות גרועות הם עושים בזמן האחרון..
הם היו צריכים לשחרר את OSH, HOS או משהו כזה..לא שירים שקטים ומלודיים כמו AIN..טוב שהם לא שחררו את פורגיבן..שהמעריצים יירדמו למוות בזמן שיקרינו את הקליפ בטלוויזיה..

למעלה