והפעם נכיר את...

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo41.gif והפעם נכיר את...

עכשיו שנגמר בראשית סוף סוף יש לכם הזדמנות חד פעמית להכיר את לי, המנהלת שלנו, ולשאול אותה את כל השאלות שרציתם לשאול ופחדתם לעלות על דל שפתיכם ! (אומרים דל שפתיכם, נכון ?!)

../images/Emo110.gifיאאי אני ראשונה

לי איפה את גרה? למה עברת דירה? את אוהבת אותי? נכון שעברת דירה כי הצקתי לך? מתי היה המפגש ספסל האחרון שלך ועם מי? האם הלכת לבראשית כי ידעת שאני אציק לך אם לא תלכי? איך היה לך בבראשית? נכון את באה היום לפסטיבל הסרטים? זהו:)

../images/Emo70.gif

לי איפה את גרה? חיפה(?)..אלמוגי): למה עברת דירה? כי אמא ואבא החליטו שעוברים דירה את אוהבת אותי? מאווווווווווווווווד
נכון שעברת דירה כי הצקתי לך? *שורקת בתמימות* מתי היה המפגש ספסל האחרון שלך ועם מי? האחרון...לא זוכרת אבל ממש מזמן..איתך ועם טל ועדי ואייל..ולא זוכרת מי היה שם..יש מצב שהיה עוד לפני שעברתי דירה?? אני חייבת מפגש ספסל!! האם הלכת לבראשית כי ידעת שאני אציק לך אם לא תלכי? ממ...*שוב שורקת בתמימות* איך היה לך בבראשית? מוי כייף! (גנבתי לגילי תמשפט) באמת..ממש נהנתי=] נכון את באה היום לפסטיבל הסרטים? יאאא אני רוצההה! נדבר על זה כבר ונקבע!

DidjiT

New member
../images/Emo35.gif

בוקר טוב? איך היה בבראשית? למה בקושי לא ראיתי אותך בבראשית? למה התעוררתי כל כך מוקדם אם רק אתמול ב12 חזרתי הבייתה? נו טוב, נשאל גם אותך קצת שאלות! את אוהבת את החיים? למה? איך ההרגשה להיות מנהלת פורום שוטי הנבואה
? אויש נו.. עזבי אותי המוח שלי עדיין מנוון... בייייי

../images/Emo70.gif

בוקר טוב? בוקר אור
איך היה בבראשית? ממש כייףףףףףףף! למה בקושי לא ראיתי אותך בבראשית? כי...לא יודעת...אם היית מחפשת אותי טוב היית מוצאת..! למה התעוררתי כל כך מוקדם אם רק אתמול ב12 חזרתי הבייתה? למה לא חזרת לישון?!?! נו טוב, נשאל גם אותך קצת שאלות! את אוהבת את החיים? כה! למה? כי החיים יפים!

../images/Emo121.gifלי היקרה, כנסי...

אהם אהם... מה שלומך? איך החיים? גובה שלך: איזה חיה את? איך זה לנהל את הפורום? איך באה לך המחשבה לנהל אותו? אוף אין לי רעיונות? זהו...

../images/Emo70.gif

מה שלומך? הכל טוב איך החיים? פנאן גובה שלך: 170 איזה חיה את? כל עוף דורס עם כנפיים..מה שבא לך...רק לא נשר כי הוא מכוער=\ איך זה לנהל את הפורום? חביב+ איך באה לך המחשבה לנהל אותו? החלטתי שצריךלפתוח פורום של השוטים בתפוז..(?)

starguiding

New member
יש לי שאלה אחת...

לילוש... איך זה שאת כזאת נשמה?
כפרות עליך!

../images/Emo70.gif

לילוש... איך זה שאת כזאת נשמה? תשאלי את אמא ואבא שלי....(?) כפרותתת עליךךךךך גם!

../images/Emo70.gif

מה היה עם ההוא שראית במפגש? מישהו עם ראסטות..חח את מי היית עושה מהפורום(מהמין השני כמובן)? מממ...כולם ביחד באורגיה מטורפת? ועכשיו נזכרתי שהיתה צריכה להיות לשוצי אורגיה באוהל..ולא היתה..או שהיתה ולא היתי שם

אופסס...לא עניתי טוב על השאלה

הראשונה...חחח עדי אמרה לי.. אז אני אענה עכשיו...לא היה משו מיוחד..חחח

nawa

New member
../images/Emo35.gif

אהבה: אהבת פעם מישהו/י באמת ? איך קראו לו/לה ? את מתגעגעת אליו/ה ? מתי ראית אותו/ה בפעם האחרונה ? כמה את אוהבת אותי ? פורומים: באיזה פורומים את משתתפת ? אם היית יכולה לבחור פורום אחד, במה היית בוחרת ? באיזה פורום נמצאים האנשים הכי יפים ? עם מי מהפורום התחברת הכי הרבה ? עם מי היית רוצה להתחבר ולא התחברת מהפורום ? בית ספר: באיזה כיתה את ? איפה את לומדת ? מקצוע אהוב ? מורה אהוב ? שעה הכי מאוחרת שנשארת בבית ספר ? על החיים: את אוהבת את החיים ? כמה ? למה ? היית משנה משהו בחיים שלך ? אם כן, מה היית משנה ? על עצמך: מתי נולדת ? איפה ? איזה מזל את ? מה שם המשפחה שלך ? את אוהבת את עצמך ? מה את אוהבת בעצמך (מבחינה חיצונית) ? מה את לא אוהבת בעצמך (מבחינה חיצונית) ? מה את אוהבת בעצמך (מבחינה פנימית) ? מה את לא אוהבת בעצמך (מבחינה פנימית) ? מה היית משנה בעצמך ? זהו, מקווה שהיה בסדר !

כאן עדי הקלידנית של לי

אהבה: אהבת פעם מישהו/י באמת ?לא איך קראו לו/לה ?X את מתגעגעת אליו/ה ? X ? מתי ראית אותו/ה בפעם האחרונה ?X כמה את אוהבת אותי ?המון
פורומים: באיזה פורומים את משתתפת ?פה, ולפעמים ב"אחרי הצילצול" אם היית יכולה לבחור פורום אחד, במה היית בוחרת ?שוטי הנבואה (?) באיזה פורום נמצאים האנשים הכי יפים ?שוטי הנבואה!! עם מי מהפורום התחברת הכי הרבה ?עם מאיה ושוצי עם מי היית רוצה להתחבר ולא התחברת מהפורום ?עם גלעד בית ספר: באיזה כיתה את ?י"א 8 אמפריהההההההההה איפה את לומדת ?לאו-באק מקצוע אהוב ?חינוך (עדי מגחכת) מורה אהוב ? אירנה קוצ'קוץ' שעה הכי מאוחרת שנשארת בבית ספר ?4 על החיים: את אוהבת את החיים ?כן כמה ?המון למה ?כי החיים יפים היית משנה משהו בחיים שלך ? אם כן, מה היית משנה ?עמוק מדי כרגע על עצמך: מתי נולדת ?5.6.88 איפה ?בבי"ח כרמל איזה מזל את ? תאומים מה שם המשפחה שלך ?שביט
את אוהבת את עצמך ?כן מה את אוהבת בעצמך (מבחינה חיצונית) ?שיער מה את לא אוהבת בעצמך (מבחינה חיצונית) ? כפות רגליים (עדי-חחח הן מרובעות) מה את אוהבת בעצמך (מבחינה פנימית) ? אוף די זה שוב עמוק מדי מה את לא אוהבת בעצמך (מבחינה פנימית) ? גם זה עמוק מדי מה היית משנה בעצמך ? זה גם עמוק מדי (ילדע טיפשע)

למעלה