והרי תוצאות מערכת הבחירות

Deviation

New member
../images/Emo41.gif והרי תוצאות מערכת הבחירות ../images/Emo41.gif

מספר המועמדים במערכת הבחירות הזו עמד על 4, לאחר קרב מותח וצמוד מאוד בין זיו וסמלמין לילדה בלבן, בסופו של דבר רק אחד (יותר נכון אחת) מהם לקחה את הניצחון ובגדול. כיו"ר ועדת ספירת הקולות אני מכריז בזאת ש ילדה בלבן היא המנצחת!
סטטיסטיקה: 4 מועמדים, 19 מצביעים, 4 קולות נפסלו, 1 ילדה בלבן שבשששששששששששששמאאאאאאאאאאאייים ובארררררררררררררץץץץץ! (תודה לאפרת) בברכה הצלחה לילדה בלבן, אורי - יו"ר ועדת הבחירות רוני (אני) - יו"ר ועדת ספירת הקולות

Deviation

New member
גרף מספר 1

גרף המראה על התפלגות ההצבעות, יש לציין שאלעד קיבל קול עבור השתתפות
לילדה על הניצחון הגדול!

Salem

New member
אכפת לך להסביר לי

נשים לרגע בצד את העובדה שהבחירות הפיקטיביות שלכם לא מזיזות אותי מהשלטון... איך שאני קיבלתי 2 קולות, שזה יותר ממה שאלעד קיבל - לי ולאלעד יש אותה התפלגות קולות

Deviation

New member
בכיף..הנה ההסבר ../images/Emo36.gif

אלעד קיבל קול השתתפות (לא היה לי לב להשאיר אותו בלי אף קול), ואילו עבורך הצביע אך ורק גיא (הידוע כ Mapisto), הצבעתו של ערקי מנומש (הידוע כ גילו) נפסלה משום שהוא לא פירט במדוייק עבור מי הוא מצביע([1] פסילה) ולכן החשבתי את זה כפתק לבן - משמע מגיע לך קול אחד בלבד! . ערעור ניתן להגיש עד יום שלישי (06/01/04) - לא שזה משנה שהילדה ניצחה אבל מילא.. בתודה, רוני - יו"ר ועדת ספירת הקולות.

Salem

New member
אז ככה.

אם אלעד קיבל קול, אז גם לי ולענבל מגיע קול אוטומטי
מלבד זאת, זה לא הוגן שפסלת את הצבעתו של ערקי מנומש התחשב בכך שקיבלת את הקול הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=799&msgid=25636624 לכן אין שום סיבה לפסול קול מבוחר שמותר לו לבחור, ודי מאוד ברור שהוא בחר בי. סתם לתשומת לבך.

Deviation

New member
והתשובה ../images/Emo36.gif

יש לציין שאלעד קיבל קול כי לא היה לי לב להשאיר אותו בלי שום קול, ענבל הצביע עבור עצמה [1] ואתה, לצערי, לא לקחת חלק בהצבעה למרות שהייתה לך זכות מלאה. בנוסף, לא אני פסלתי את קולו של ערקי, אלא יו"ר ועדת הבחירות (הלא הוא אורי) בטענה (מוצדקת יש לציין!) שערקי לא ציין במפורש למי הוא מצביע. קולה של ניצניץ היחידה לא נפסל מפני שהיא הייתה הראשונה מאינה מהפורום שהצביעה, לאחר מכן ענבל פרסמה את ההודעה למי מותר להצביע (חבר פורום) ונהגו לפי זה. רוני. נ.ב. שמתם לב איזו רשמיות? - אימאל'ה..

Salem

New member
לא נשמע לי ממש הגיוני

אבל לא נכנס לזה. סתם מאמץ מיותר על שטויות

Deviation

New member
גרף מספר 2

גרף המראה על התפלגות ההצבעות, יש לציין שאלעד קיבל קול עבור השתתפות
לילדה על הניצחון הגדול!

תודה, תודה ../images/Emo9.gif

תודה לכל מי שבחר בי - אתם לא תתאכזבו
וכל השאר - כדאי להם להתחיל לברוח

Deviation

New member
../images/Emo128.gif מערכת הבחירות הסתיימה,

נא לא להתחיל מריבות שכאלו ורק לברך ב
את המנצחת הגדולה!

dors

New member
בוזזזזזזזז!!!!

אתם עוד תשמעו מאיתנו!!.. ממני...

../images/Emo26.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo36.gif

קמפיין הבחירות של המומחומנהלים הוכיח שהם השליטים האמיתיים של הפורום, ולכן נוספה שורה בראש הפורום שתבהיר את זה לכל מי שנכנס
בנוסף רוני ואורי קיבלו גם צבע מומחה עקב ההשקעה הרבה שלהם בפורום (מי הראשון שיקפוץ ויקרא לזה "שוחד בחירות"
). אני כבר רואה את זה חוזר עליי בהפוכה כשבבחירות הבאות ארבעתם יתמודדו מולי

havlaz

New member
שוחד בחירות!!!!

תמצאי להם צבע אחר!!! המומחמנהלים לא אישרו את הצטרפות רוני אלינו!!!!! (אם כבר תצבעי אותו בלבן!!!! נ-ק-מ-ה!!) מה שכן, בישיבה המזכירות שהסתיימה ברגע זה, אישרנו את הצטרפות אורי למומחמנהלים.

למעלה