וואלטה קטע 3- הימורים

../images/Emo41.gif וואלטה קטע 3- הימורים ../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכולם, כן אני יודע שהשעה 4, אבל בכל זאת בוקר טוב. הגיע הזמן להמר קצת, היום יש לנו קטע קצת גבעי (לא הררי, אבל גם לא שטוח). ההימור שלי להיום הוא מיגל אנחל פרדיגרו מסניור דובאל (והתקוה שלי להיום היא אסטרלואה או אוסקר פריירה).

IlanShacham

New member
בואנה, שמעתי משהו מדהים../images/Emo70.gif

אומרים שיש עכשיו איזה גרנד טור... איזה שקט פה
עושה רושם שיואכים מיו אס פוסטל ילבש את הזהובה בימים הקרובים. מה קורה לקבוצות הספרינטרים שנרדמו היום? לא יהיו להם הרבה מדי ימים להשתעשע...

IlanShacham

New member
יש מצב שפליקינגר, שלמיטב חישובי

במקום השני כרגע, תופס את אחד הבורחים האחרים, ואומר לו - יאללה, בוא נברח ליואכים, אתה לוקח את השלב ואני את הזהובה? אני עוקב דרך CyclingNews, אז לא ממש יודע באיזה מצב הם נראים כרגע.

אילן בשבילך ולכל האנשים...

שנמצאים בעבודה. שידור ישיר באתר הרשמי של הוואלטה. כנסו ל-images יש שם קישור ל- live images , ואז תקבלו שידור ישיר (בדיליי של חצי דקה בערך מהקטע היומי). ותודה ליאיר בן עמי שמצא את התגלית באתר הרשמי.

ה-ש-כ-מ-ה!!!!!!!!

20 ק"מ לסיום, לא הגיע הזמן שהפורום יתעורר קצת? הפיניש בעלייה, תתחילו לפנטז דו קרב בין הילדים: קונאגו נגד ואלוורדה.

הצטרפתי לשידור רק עכשיו

נלך על הימור פרוע - פדרו הוריו מקוויקסטפ

נצחון מרשים לואלוורדה

מעבר לספרינט שאותו ניצח ואלוורדה בצורה מרשימה, אפשר היה להסיק מהסיום היום לגבי הכושר של המתמודדים העיקריים. חוץ מפרירה ואוגריידי שסיימו בין הראשונים, כל העשיריה הראשונה הם רוכבי דרוג כללי וזה לא מקרי. גם וינוקורוב שלא סיים בעשיריה הראשונה הראה שהוא בכושר. לדעתי, מי שנראה שסיים בפיגור של יותר מ-20 שניות מהראשונים - אפשר למחוק אותו מהמועמדים לנצחון בדרוג הכללי.

Mont Ventoux

New member
סוף סוף קצת ניחוחות וואלטה:

ספרינטים עם רוכבי דירוג כללי. פה אין את השמור לי ואשמור לך נוסח הטור, פה מי שיכול מנסה לעשות רווח. מעבר לספרינט המרשים של ואלוורדה, רוכבים לניצחון בכללי לא נרדמו ומתחילים לאכול בחזרה את השניות שאיבדו ב-TTT לפוסטלים. לא ברור לי עדיין מה היה עם ואן הייסווייק - כשויני קלדירולה העמידו רכבת הוא עוד היה ממוקם שם היטב, אח"כ הוא נעלם יחד עם שאר הפוסטלים. לגבי רוכבים שלא הצליחו להדביק את "דבוקת ה-15 שניות" - לא נראה לי שזה רוכבים שהולכים בכל מחיר על ניצחון בכללי (דוג' קאוקיולי).

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 3 ../images/Emo19.gif

ככה, בלי שום הכנה מוקדמת הפך אייקון כדור המשחק - ששירת את משחק הפנטזיה לוואלטה - לתפוח. זאת הסיבה ש
הגיע לפה. שקלתי ללכת על
, עלאק דג בים, החולצה הזהובה וכל זה. משבר גדול. מה אתם אומרים? ולעניין: הקופה של היום - 100 לואלוורדה נקודות ראשונות במשחק שהלכו פארש: 50 להובלה של יואקים, שאיש לא בחר בו. ארגון עדיין אוחזת בהובלה, אבל מתחילים לסגור עליה.

זאת לא חוכמה היא במגרש הביתי../images/Emo8.gif

מחר מגיעים לסרגוסה שהיא בירת מחוז ארגון. בוואלטה של ארגון שהתקיימה השנה באפריל ניצח בסרגוסה פטאקי. יהיה קשה מאוד מחר למנוע ממנו את שחזור הנצחון.

asaf me

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif../images/Emo132.gif../images/Emo22.gif

אני מקום ראשון מהסוף.

למעלה