ויהי ערב, ויהי בוקר...יום שלישי!
שמש|

Over My Head

New member
../images/Emo41.gifויהי ערב, ויהי בוקר...יום שלישי!../images/Emo13.gif../images/Emo20.gifשמש|

או משהו כזה...
. מה אתם עושים היום?

Over My Head

New member
../images/Emo42.gif**../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אמ...עכשיו חזרתי משעה ספורט..(מי המטומטם שהולך לשעה אחת?!! מייייי?
) אני מתכננת ללכת לישון קצת כי אני מתה מעייפות
...או שאני אמשיך לקרוא את הספר שהתחלתי אתמול.
ב-1 יש לי חזרות לטקס מחר, וב-3 וחצי אני הולכת לארגן דברים אחרונים לפעולה, לקחת ציוד וכאלה. ב-4 וחצי
פעולה. ובערב יש טקס
יום טוב לכולם

מה אני עושה היום....../images/Emo94.gif

טוב יש לחברה שלי היום בת מצווה והיא הודיעה לי רק אתמול האבלה! בכל אופן עד אז אני חושבת אני הולכת לחברה אין לי מה לעשות בבית התחרפנתי כבר.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהולכת לבי"ס עוד שעה..

לשעתיים
אח"כ עושה לעצמי אימון מתיחות+ פוינט שוז בבית...

hadarinke

New member
עצרת תנועתית+תל אביבD:

קמתי עכשיו,
ב1 אני יוצאת לתל אביב...לשוק הכרמל..שנקין...דיזינגוף..בוגרשוב..וכו'
ב7 בערב יש עצרת תנועתית ליצחק רבין, ונגד אלימות בכללי...של תנועת הצופים.. ואז הביתה..
וכמובן-אין יום לימודים

hadarinke

New member
עדכונים:

בחיים שלכם אל תעשו מה שאני וחברה שלי עשינו היום! אבל בחיים! אז ככה... הייתי אמרוה ללכת לטקס רבין העירוני מטעם הצופים, ובמקום זה הלכתי לטקס התנועתי בכיכר רבין... פגשתי אנשים והיה סבבה:) בסוף הטקס רציתי להגיד לכמה אנשים להתראות ואז התחלתי לגלות עוד ועוד אנשים מהשבט שלי! וכאילו מה שעשיתי עם חברה שלי היה אסור, כי לא היינו אמורים ללכת לכיכר, זה רק לשכבג.. ואז אחת המדריכות שלנו עמדה לנו מול הפנים והיא לא שמה לב ורצנו כמו משוגעות! עד עכשיו אני מפחדת שהם יתפסו אותי!

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

מזתומרת אסור לכם להיות שם
מה זאת ההגבלה המוזרה הזאת?

hadarinke

New member
אממ..

זה רק לשכבה בוגרת...בעיקרון.. ואני רק שנה הבאה אהיה בשכבה הבוגרת.. קיצר התפלחנו

Over My Head

New member
אה...../images/Emo42.gif

אז זה כמו אצלנו...חשבתי שאת ב-י' ולא הבנתי איך זה שאת לא בשכבג..:D היי- את גדולה ממני בחודש, ובכיתה מתחתי
זה לא פייר...כולם יותר גדולים ממני!!!

hadarinke

New member
לא נורא../images/Emo13.gif

ואני זקנה יותר מכולם
מה התאריך לידה שלך?

התחלתי ב11:00. ../images/Emo219.gif

לשמחתי לא היה ספורט,אילנה אמרה לי ולאופאל ללכת לעזור לאחיה. אבל. היו שם בנות אחרות שעזרו. ואנחנו רק בהינו באנשים
. ונגמרה לי הלימונדה 5 דק' אחרי שהגעתי לבי"ס,בוהו. ואז הלכנו למשאבים בשביל שאני אמלא את הבקבוק שלי כי באשכול פיס הקולר נעלם לו. ואז ישבנו על הדשא ובהינו במישהו קופץ ונתקע בקיר,בדיוק כמו שנוגה רצתה להראות לנו איך ילד אחד עשה את זה,רק שהיא לא יכלה
. ואז היה את המבחן בספרות,ושכחתי מאפיין אחד של סיפור עממי ><. אבל לא נורא,היה לי די קל. אה,כן,המשכתי את הפאנפיק שלי אחרי שסיימתי את המבחן :). וזהו,הלכנו הביתה. אם לא היה מבחן לא הייתי באה.

moruush

New member
../images/Emo90.gif

חזרתי מבי"ס [מ9:40 - 13:15] אולי שאמא תחזור ניסע להסתובב קצת. בערב שיעור היפהופ

למעלה